Mitä aikuinen voisi ostaa lahjaksi isovanhemmalleen

Mitä aikuinen voisi ostaa lahjaksi isovanhemmalleen?

Lahjan hankkiminen itseään vanhemmalle sukupolvelle voi toisinaan tuntua haastavalta tehtävältä. Vanhemman ikäryhmän saappaisiin saattaa olla vaikea astua ja potentiaalisten lahjaideoiden keksiminen esimerkiksi omalle vanhemmalle tai isovanhemmalle tuntuukin usein tuskaiselta tehtävältä.

Me ifolorilla olemme huomanneet, että valokuvat tuovat iloa jokaisen sukupolven elämään ja ideoimmekin kolme tuotetta, joiden kanssa jokainen onnistuu ilahduttamaan omaa läheistään takuuvarmasti.

1. Muistot lähelle pöytäkuvatelineen avulla

Lahjaksi pöytäkuvateline

Jokainen meistä on varmasti joskus ollut vanhempansa tai isovanhempansa luona ihastelemassa valokuva-albumeihin tallennettuja muistoja. Paperikuvat ovat ihana paluu menneisyyteen, mutta joskus valokuva-albumi unohtuu kaapin perukoille ja näemme rakkaat hetket niiden sivuilla vain silloin, kun tietoisesti otamme kirjan syliin selattavaksi. Miksi emme siis antaisi lahjaksi pöytäkuvatelinettä, jonka avulla kuvat on helppo ottaa osaksi jokapäiväistä elämää?

Pöytäkuvateline on loistava tapa saada esille monta kuvaa kerralla. Voit valita kuvia vaikkapa ikäihmisen sukulaisista, rakkaasta lemmikistä, lämpimistä muistoista tai vaikkapa lempikasveista – vain mielikuvitus on rajana kuvatelineen suunnittelussa.

Ison ilon tuova kompaktin kokoinen (12,5cm x 16,7cm) kuvateline on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan, missä se ilahduttaa katsojan jokaista päivää. Kuvatelineen 25:stä kuvasta voi kääntää vaikka päivittäin näkyville tilanteeseen sopivan kuvan. Mikäs sen mukavampaa kuin odotella ensilunta viime vuoden hiihtoretkiä muistellen tai fiilistellä hyviä hetkiä rakasta kissakuvaa katsellen. 

Pöytäkuvatelineessä reseptejä

Mikäli taidat hieman kuvankäsittelyä, voi pöytäkuvatelineessä antaa näkyä myös oman luovuuden esimerkiksi taikomalla ihanimmat sukureseptit osaksi kuvia. Mikä olisikaan parempi tapa yhdistää kaunis ja käytännöllinen, kuin vanhempasi lempireseptit kauniisti esillä omassa keittiössään?

2. Yhteiset hetket aina lähellä kuvahiirimatossa

Kuvahiirimatto lahjaksi

Kaikilla meistä on jokin asia, mistä tunnemme suurta ylpeyttä. Yhdelle se on oma koti, toiselle auto ja kolmannelle isovanhemmalta perinnöksi saatu kaulakoru. Mitä ikinä se vanhemmallesi sitten olikaan, siitä voi tehdä lahjaksi esimerkiksi hiirimaton ilahduttamaan tietokoneen ääressä vietettyjä hetkiä.

Kuvalahjat on siitä kivoja, että niistä voi tehdä juuri saajansa näköisen – siksi äidinkin mieltä varmasti piristää oma rakas tupa, jossa on koettu kaikki elämän suuret ilot ja surut. Siellä on otettu huteria ensiaskeleita, irrotettu heiluvia hampaita ja piilotettu hirmuisia mörköjä sängyn alta. Koti on paikka, missä asustaa äidin sydän.

Jos lahjan keksiminen tuntuu vaikealta, pysähdy hetkeksi muistelemaan niitä hetkiä ja asioita, mistä olet kuullut tuhansittain tarinoita. Mikään ei ilahduta sateista päivää enempää, kuin auringon lailla mieltä lämmittävä muisto, joka on aina nähtävillä työpöydälläsi.

3. Canvas-taululla lapset takaisin kotiin

Lahjaidea: Lasten kuva canvas-taulussa

Kun kotona häärää pieniä ihmisiä, saattaa tavarat toisinaan löytyä mitä kummallisimmista paikoista. Meteli voi nousta desibelisuosituksia korkeammalle ja seiniin ilmestyä piirroksiakin ihan itsekseen. Mutta mitäpä vanhempi rakastaisi enemmän kuin omaa lastaan?

Kun omat lapset ovat lentäneet pois pesästä, voi koti käydä hiljaiseksi. Onneksi autioitunutta kotia on kuitenkin helppo piristää canvas-taululla! Sisaruskatraasta teetetty taulu on tuote, joka on takuulla mielekäs jokaiselle vanhemmalle.

Korkeatasoisesta taidekankaasta valmistettava taulu on sopiva valinta sisustukseen kuin sisustukseen. Taulun voi tilata useassa eri koossa, mikä takaa taulun sopivuuden asuntoon koosta ja tyylistä riippumatta.

Lisää persoonaa ja näyttävyyttä canvas-tauluusi saat kokeilemalla kolmen taulun taulusarjaa, jolloin kuvasi yhteenlasketuksi kooksi tulee huimat 120 x 60 cm! Vaihtoehtoisesti voit myös viimeistellä taulusi upeilla kehyksillä, jotka ovat saatavilla useassa eri mallissa jokaiseen taulukokoon niin mustana kuin valkoisenakin.

Mukavia hetkiä lahjamietintöjen pariin ihan jokaiselle!

Lue lisää