Ideoita kuvamukeihin

Millainen tyyppi, sellainen muki – monta kivaa muki-ideaa

Kohtaatko joka aamu yhtä iloisen hymyn aamupalapöydässä? Kenellä on työpaikan kivoin kahvimuki? Asia voi olla kiinni hyvin pienestä asiasta – kuvasta. Arjen piristäminen onnistuu varsin helposti, kun oma muki saa hymyn huulille aina, kun sen ottaa käteen.

Kuvamukien suosikkiaiheet

Omilla kuvilla koristellut kuvamukit alkoivat olla arkea kotikeittiöissä ja työpaikoilla vuonna 2008, kun kuvaaminen siirtyi digitaaliseen muotoon. Samat tutut aiheet nousevat nyt reilut 10 vuotta myöhemmin kuin silloinkin: lapset ja lemmikit.

Kuvamuki koirakuvalla
Kuvamukissa kuva lapsesta

Lahjaidea vailla vertaa

Kuvamuki on suomalaisten suosikkilahja erityisesti jouluna sekä äitien- ja isänpäivänä, kun pakettiin halutaan laittaa jotain persoonallisempaa kuin kauppojen tusinatavara. Mrs. & Mr. mukit ovat hauska häälahja, ja jos on oikein humoristi, voi tekstiksi laittaa ”Mr. Right & Mrs. Always Right”.

Kuvamuki isänpäivälahjaksi
Kuvamuki äitienpäivälahjaksi
Kuvamukit hääparille
Kuvamuki mummille

Mietelausemuki

Aina ei tarvita kuvaa. Mukiin voi painattaa myös lempilausahduksen, moton tai mietelauseen, joka auttaa jaksamaan, vaikka välillä elämä vastustelisi. Designer-ohjelmalla tai ifolor-sovelluksella voit suunnitella juuri sellaisen mukin kuin haluat, myös ilman kuvaa.

Mietelausemukit
Mietelausemukit

Inspiraationa luontokuvat

Kevään ensimerkit muistuttavat valon voittavan pimeän talven jälkeen. Kesäihmiselle kuvat kukkien väriloistosta inspiroivat suunnittelemaan vaikka kokonaisen mukisarjan, joista vieraat voivat kyläillessään valita mielestään kivoimman teemukikseen.

Kuvamuki lintukuvalla
Kuvamukit luontokuvalla

Mukillinen onnea syntymäpäiväsankarille

Mietitkö, miten yllättää päivänsankari juhla-aamuna? Aamupala sänkyyn kannettuna ja omalla kahvimukilla viimeisteltynä toimii aina. Ja tiedätkö mitä! Joka kerta kun lahjan saaja hörppii antamastasi kuvamukista kahvinsa, hän muistaa sen hetken ja tulee hyvällä mielelle.

Onnittele kuvamukilla
Kuvamuki syntymäpäivälahjaksi

Matkamuistot mielessä

Ainahan se on mielessä, loma. Arjen keskellä haave lomamatkasta näkyy muistona edellisestä matkasta ja herättää uudet lomasuunnitelmat eloon. Kuvamuki on uuden ajan matkamuisto paikoista, joissa olet käynyt. Niitä voi kerätä astiakaappiin ja jo matkalla miettiä, millaisen mukin tekisi tästä matkasta.

Kuvamuki lomakuvalla
Kuvamuki I love Barcelona
Joulumuki

Joulumuki

Jouluihminen virittäytyy jouluun jo kuukausia ennen. Muki piparireseptillä tai joulurunolla varustettuna on ensimmäinen askel kohti joulun valmisteluja, jopa ennen kuin jouluvalot ilmestyvät ikkunaan.

Lue lisää