Neliö- ja retrokuvat: helppo keino luoda viihtyisyyttä pieneenkin kotiin

Persoonallinen sisustus opiskelija-asuntoon syntyy neliökuvilla

Instagram on totuttanut meidät tyylikkäisiin neliökuviin ja niillä saat myös opiskelijakämpän sisustukseen trendikästä twistiä. Neliökuvilla luot helposti ja edullisesti kotiisi persoonallisen, juuri sinun näköisesi tunnelman. Nappaa tästä parhaat vinkit!

Opiskelija-asunnot ovat yleensä pieniä, eikä opiskelijan budjettikaan ehkä veny suuriin taidehankintoihin. Vuokranantajakaan ei katsele hyvällä seiniin naulattuja taulukoukkuja.

Siksi valokuvilla sisustaminen on helppo keino luoda viihtyisyyttä pieneenkin kotiin. Ehkä omalla Instagram-tililläsi on jo runsaastikin hienoja otoksia, jotka ansaitsevat päästä osaksi sisustusta? Ja mikä parasta: ifolorin laadukkaita valokuvapaperille painettuja neliökuvia on vaivatonta vaihtaa uusiin aina mielen muuttuessa tai erilaisia juhlia ja vuodenaikoja varten.

Katso tästä 6 vinkkiä valokuvilla sisustamiseen:

Sommittele tyylikäs ruudukko neljästä lempikuvastasi

Neliökuvat ruudukkoon aseteltuna ovat visuaalisesti vahva katseenvangitsija. Valitse kuville jokin teema tai väritys ja nauti kuvien tuomista hyvistä muistoista.

Neliökuvat ruudukkona seinällä

Yhdistele neliökuvia ja retrokuvia

Myös huippusuositut ifolorin retrokuvat ovat muodoltaan neliöitä. Niiden alareunassa on hyvin tilaa vaikka mietelauseelle tai asetelman kuvia yhdistävälle otsikolle. Seinällä neliökuvat ja retrokuvat luovat kiinnostavan kokonaisuuden, jota samankaltainen muotokieli yhdistää.

Neliökuvat ja retrokuvat yhdessä

Tee inspiroiva kuvakollaasi: valokuvia, voimalauseita, muistoja…

Elämässä ja opiskelussa tarvitaan inspiraatiota ja sitähän saa keräämällä yhteen itselle tärkeitä asioita. Asettele seinälle kuvia rakkaista henkilöistä ja yhdessä koetuista upeista asioista. Yhdistele voimalauseita, perinteisiä kymppikuvia, neliökuvia, piirustuksia, kuivattuja kasveja, konserttilippuja – päästä luovuutesi valloilleen. Tärkeintä on, että kollaasi tuo sinulle iloa ja innostusta!

Inspiroiva kuvakollaasi

Oletko minimalisti? Silloin yksi valokuva riittää.

Kun valokuva on täydellinen ja sinulle se kaikkein rakkain tai tärkein nappiotos, se yksinään voi riittää luomaan tunnelmaa opiskelija-asunnon sisustukseen. Kuvan ripustuksessa on lupa leikitellä. Kevyellä klipsillä kuvan voi kiinnittää mihin vain näkyvään ja persoonalliseen paikkaan, kuten kasviin, maljakkoon tai ovenkahvaan.

Neliökuva klipsissä

Ota vanhat taulukehykset uusiokäyttöön

Joskus sitä on tullut ostettua taulukehyksiä, eikä sitten ole saanutkaan laitettua niihin mitään. Mutta nyt on se hetki! Kierrätä vanhat kehykset laittamalla niihin sinulle merkityksellisiä neliökuvia. Kehys tuo hyvän fiiliksen yöpöydällä aamulla heti herätessä ja illalla nukkumaan mennessä tai innostaa opiskeluun työpöydällä läppärin lähellä.

Neliökuvat valokuvakehyksessä

Ripusta kuvat klipsuilla pitkään nauhaan

Kuvat tulevat hauskasti esille pitkään nauhaan ripustettuina. Kun kuvat eivät olekaan seinällä, se luo sisustukseen kivaa leikillisyyttä ja kerroksellisuutta. Nauhassa riippuvat kuvat tuovat myös taattua juhlatunnelmaa. Vieraita voi pyytää tuomaan illanviettoon mukaan omia lempikuvia, jotka ripustetaan nauhaan – kuvista syntyy varmasti hyviä keskusteluja!

Kuvat nauhaan kiinnitettyinä

Ilahduta ystävää rasiallisella neliökuvia

Oletko saanut kutsun tupaantuliaisiin tai bileisiin kaverin luo ja haluaisit viedä persoonallisen lahjan? Teetä ihania neliökuvia lahjaksi ystävälle teidän yhteisistä hetkistä. Edullisen ja todella persoonallisen lahjan saat nopeasti, eikä lahjapaperiakaan tarvitse etsiä, sillä neliökuvat toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa.

Lue lisää