Onnittelukortit ylioppilaalle ja konfirmoidulle

Persoonalliset onnittelukortit ylioppilaalle ja konfirmoidulle

Kesän alussa monet nuoret juhlivat ylioppilaaksi tuloa, ammattiin valmistumista tai rippikoulun konfirmaatiota. Jos sinulle läheinen nuori on juuri valmistumassa tai pääsemässä ripille, kannattaa lahjan lisäksi suunnitella onnittelukortti. Onnittelukortin antaminen on kaunis ele, joka on paljon henkilökohtaisempi silloin, kun suunnittelet onnittelukortit itse, omista kuvistasi.

Ifolorilla voit teettää kortteja onnitteluun sekä yksittäiskappaleina että isompina setteinä. Esimerkiksi klassiset taitekortit myydään 10 kappaleen seteissä, jolloin saat kerralla tilattua kortteja muutamalle vuodelle eteenpäin. Kun valitset kuva-aiheeksi yleisesti kesän juhliin sopivan otoksen – vaikkapa raikkaan kukkakuvan puhelimesi arkistosta – vältät viimehetken kiireen seuraavalla 10 kerralla, kun olet menossa juhliin. Aika kätevää, vai mitä?

Onnittelukortit ylioppilaalle ja konfirmoidulle

Valitse oma tapasi tehdä onnittelukortit

Yksilöllisen kortin tekeminen on erittäin helppoa. Meiltä löydät ylioppilaskortit, valmistujaiskortit ja rippikortit, jotka erottuvat joukosta, kun valitset kuvaksi itse ottamasi valokuvan. Tilaa kortit helposti netistä tai suunnittele onnittelukortit ilmaisella ifolor Designer -ohjelmalla. Voit myös lähettää ifolor-sovelluksella postikortin suoraan vastaanottajan osoitteeseen, jos et itse pääse osallistumaan juhliin – helppo tapa muistaa juhlan sankaria henkilökohtaisesti. Toimitamme postikortit puolestasi kaikkialle Suomeen, myös Ahvenanmaalle.

Onnittelukortit ylioppilaalle ja konfirmoidulle

Konfirmoitavan nuoren korttiin sopiva kuvavalinta on esimerkiksi valkoisen kankaan päälle asetettu ruusu tai jokin muisto yhteisiltä vuosiltanne. Ehkä löydät vuosikymmenen takaisen kuvan nuoresta, kun hän oli vielä lapsi? Se on erityisen tunteisiin vetoava kuvavalinta onnittelukorttiin. Henkilökohtainen onnittelukortti on aina persoonallisempi vaihtoehto kuin marketin hyllyltä kiireessä mukaan napattu kortti. Onnittelukortin sisällä voit antaa myös rahalahjan – tällaista muistamista nuori varmasti osaa arvostaa.

Mikä teksti onnittelukorttiin?

Kauniit sanat viimeistelevät kortin kuin kortin. Poimi tästä runo onnittelukorttiisi, ja lahja alkaakin olla jo viittä vaille valmis.

Kun sydämesi on avoin, koet ihmeitä monin tavoin.
Jätä jälkesi niihin askeliin, jotka johtavat suuriin unelmiin.
Kukkia täynnä olkoon se tie, joka sinut tulevaan vie.
Astu rohkeasti maailmaan ja valloita se pala kerrallaan.
Tänään tuoksussa ruusujen kulkee ylioppilas valkolakkinen.

Runo: Nina Ramstadius

Lisää kauniita runoja löydät ifolorin värssypankista.

Lue lisää