Polttarikirjasta ohjelmanumero häihin

Lentoemäntänäkin ollut Jenni Stauffer-Korte haaveili opiskelijana matkaoppaan työstä. Sitä hän pääsi kokeilemaan polttaripäivänä.

Polttarikirjasta ohjelmanumero häihin

Morsiussauna

Jenni Stauffer-Korten sydän hypähti, kun hän näki häävastaanoton pöydällä kuvakirjan polttareistaan. "Huokasin helpotuksesta kirjan selattuani. Siihen oli valittu hauskoja kuvia hyvällä maulla", Jenni muistelee.

Polttarikirjan tehneillä kaasoilla jännitystä puolestaan riitti hääpäivän aamuun asti. Kuvien kasaaminen polttariporukalta oli kestänyt kalkkiviivoille, mutta kuvakirja tuli kuin tulikin postissa juuri ennen hääseremonian alkamista.

Morsiamesta kirja oli loistava yllätys. Siitä tuli ihan ohjelmanumero häissä. Vieraat olivat innokkaina sen kimpussa, ja morsian sai paljon huvittuneita kommentteja. Itse hän on saanut jälkikäteen monet naurut katsellessaan kirjaa. Jenni innostui polttarikirjasta niin, että teki oman kuvakirjan häistään.

 

Jennin polttarikirja

Morsiamen toivelista polttarikirjan tekijöille:

1. Vaikka sinun tekisi mieli revitellä kuvia ja tekstejä valitessasi, tee polttarikirjasta sellainen, että se sopii isovanhempienkin silmille – tai tee kaksi eri versiota: maltillisempi ja hurjempi. Mieti, mitä itse haluaisit nähdä, jos selaisit omaa polttarikirjaasi.

2. Valitse kuvia, joista välittyy polttareiden hauskuus ja aito tunnelma.

3. On tärkeää, että kaikki polttareissa olleet näkyvät myös kuvissa. Iloinen ryhmäkuva kruunaa kirjan.

4. Kuvamuistot yksityiskohdista, esimerkiksi morsiamen kukkaseppeleestä, laulunsanoista tai hemmottelutuotteista, ovat ihania ja rytmittävät kuvakirjaa mukavasti.

5. Kerää kuvia koko porukalta. Se kaikista hauskin kuva saattaakin löytyä kaveriltasi.

Suunnittele ja tilaa oma polttarikirja!

Lue lisää