Morsiamen polttarikirja

Polttarikirjasta ohjelmanumero häihin – lue vinkit!

Polttareissa sattuu ja tapahtuu. Monen morsiamen ja sulhasen sydän hypähtää, kun he näkevät häävastaanoton pöydällä kuvakirjat polttareistaan. Voiko polttarikirjan laittaa häävieraiden selattavaksi? Helpotus on suuri, jos polttarikirja on hyvällä maulla tehty.

Polttarikirjan tekoon ei yleensä ole turhan paljon aikaa, kun hääjuhla on ovella ja järjestelyt pitävät kaasot ja bestmanit kiireisinä muutenkin. Polttarikirjan voi tehdä kolmella eri tavalla riippuen siitä, miten paljon on aikaa häihin:

1. Jos haluat panostaa ja olet tilaamassa kirjaa vähintään viikkoa ennen häitä, suosittelemme kovakantista Deluxe-kuvakirjaa.

2. Jos aikaa on vähän, kannattaa valita Spiral-malli, joka valmistuu liimasidottuja kirjoja nopeammin. Tarkista täältä kirjojen toimitusajat.

3. Polttarikirjan voi tehdä valokuvista leikkaa-liimaa -periaatteella.

Kuvien kasaaminen koko polttariporukalta vie toki aikaa, mutta se kannattaa. On tärkeää, että kaikki polttareissa olleet näkyvät myös kuvissa. Iloinen ryhmäkuva kruunaa kirjan.

Sulhasen polttarikirja

Onnistunut polttarikirja on loistava yllätys hääparille ja siitä tulee ihana ohjelmanumero häissä. Vieraat ovat innokkaina kirjojen kimpussa, ja huvittuneet kommentit tuovat rentoutta alkuillan tunnelmaan. Juhlan jälkeen polttarikirjat jäävät hääparille muistoksi, ja niistä saa vielä hyvät naurut.

Vinkit polttarikirjan tekijöille:

1. Aloita polttarikirjan tekeminen heti, niin se ehtii varmasti ajoissa hääjuhlaan.

2. Vaikka sinun tekisi mieli revitellä kuvia ja tekstejä valitessasi, tee polttarikirjasta sellainen, että se sopii isovanhempienkin silmille – tai tee kaksi eri versiota: maltillisempi ja hurjempi. Mieti, mitä itse haluaisit nähdä, jos selaisit omaa polttarikirjaasi.

3. Valitse kuvia, joista välittyy polttareiden hauskuus ja aito tunnelma.

4. Kuvamuistot yksityiskohdista, esimerkiksi morsiamen kukkaseppeleestä, laulunsanoista tai hemmottelutuotteista, ovat ihania ja rytmittävät kuvakirjaa mukavasti.

5. Kerää kuvia koko porukalta. Se kaikista hauskin kuva saattaakin löytyä kaveriltasi.

Polttarikirja aidoilla valokuvilla

Suunnittele ja tilaa oma polttarikirja!

Lue lisää