Seppo-joulupostikortit ja kalenteri vuodelle 2021

Osta Seppo-joulukortit ja kalenteri 2021 ja tee hyvää!

Paljon toivotut Seppo-kalenterit ja -joulukortit ovat nyt tilattavissa itsellesi tai lahjaksi läheisillesi. Kun sinä ostat Seppo-tuotteita, me lahjoitamme osan hinnasta Sepon valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen Mielenterveyden keskusliitolle. Näin teemme yhdessä hyvää!

”Sinänsä erittäin luonnollinen kohde, sillä Seppo on Mielenterveyden keskusliiton valitsema Hyvän mielen lähettiläs. Ja lisäksi yksinäisyyden ja syrjäytymisen taklaaminen on meille tosi tärkeää”, kertoo Sepon iskä Petteri Poukka.

Seppo-kuvakalenteri 2021

Tuote: kuukausikalenteri A4, jonka jokaisen kuukauden sivulta avautuu aina uusi hyvää mieltä tuova kuva Seppo-koiran seikkailuista.

Hinta: 19,95 € + toimituskulut 6,95 €. Jos sivustolla on voimassa kalenteritarjous, saat myös Seppo-kalenterin silloin tarjoushintaan.

Lahjoitus: Jokaisesta ostetusta Seppo-kalenterista lahjoitamme viisi euroa Mielenterveyden keskusliitolle.

alk. per-item alk.

Seppo-joulukortit

Tuote: 10 kappaleen setti Seppo-koiran kuvalla ja tervehdyksellä varustettuja joulukortteja, joiden kääntöpuolelle voit lisätä oman tervehdyksen.

Hinta: 7,90 € + toimituskulut 4,95 €. Jos sivustolla on voimassa korttitarjous, saat myös Seppo-joulukortit silloin tarjoushintaan.

Lahjoitus: Jokaisesta ostetusta Seppo-postikorttisetistä lahjoitamme 0,50 euroa Mielenterveyden keskusliitolle.

alk. per-item alk.

Hyväntekeväisyyskampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

Lue lisää