Seppo-kalenteri 2024

Seppo-koira ja Ifolor

– yhdessä hyvällä asialla!

Seppo-koiran hyväntekeväisyyskalenterit ovat tuoneet vuosien varrella paljon iloa monella tavalla. Vuoden 2024 Seppo-kalenterit ilahduttavat ihmisiä sadoissa suomalaisissa kodeissa, ja niillä kerättiin 3 560 euron suuruinen hyväntekeväisyyspotti Ensi- ja turvakotien liitolle lapsiperheköyhyyteen keskittyvään työhön.

"Seppo-pikkupapparaisen johdolla saimme taas kerättyä mukavan summan rahaa tärkeään kohteeseen, tänä vuonna Ensi- ja turvakotien liitolle. Yhteistyö Ifolorin kanssa oli tuttuun tapaan hyväntuulista ja todella jouhevaa. Suurin kiitos lähtee tietysti kaikille kalenterin ostaneille, jotka olivat mukana tekemässä hyvää, jess!" kommentoi Sepon iskä Petteri Poukka.

Myös ifolorilta lähtee lämpimät kiitokset niin Seppo-kalentereiden omistajille kuin Petterille ja pikkupapparaiselle: ”Seppo on ihana, oikea hyvän mielen lähettiläs ja tämä yhteinen hyväntekeväisyystempaus on ollut tärkeä osa joulun odotusta meille ifolorilaisille jo usean vuoden ajan. On hienoa tehdä jotain tällaista yhdessä!”

 

Näitä kohteita olemme auttaneet vuosien varrella:

Invalidiliiton Avustajakoirat
Mielenterveyden keskusliitto
Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry
Lastenklinikoiden kummit ry
Ensi- ja turvakotien liitto (ETKL)

Seppo-tuotteet vuosien varrelta

Lue lisää