• Seppo-kalenteri 2023

  Seppo x ifolor

  -hyvällä asialla jo neljä vuotta

  Pitkäaikaisen ifolor-lähettiläämme Seppo-koiran jo perinteeksi muodostunut kalenteri on tänäkin vuonna tosi suosittu. Seppo-kalentereilla kerättiin 3 680 euron suuruinen hyväntekeväisyyspotti, jonka ohjasimme Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

  Lastenklinikoiden Kummit on tärkeällä asialla, sillä se kerää varoja lapsipotilaiden parhaan mahdollisen hoidon hyväksi eri puolilla Suomea. Kummien kautta tukea saavat Suomen viisi yliopistollista lastensairaalaa/-klinikkaa Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

  Kummien lahjoituksilla tuetaan monia huipputärkeitä lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon sekä potilasperheen hoitopolun osa-alueita: lastentautien tutkimustyötä, laitehankintoja ja kehityshankkeita, potilasviihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä.

  Seppo-koiran iskä Petteri Poukka on ilahtunut yhdessä ifolorin asiakkaiden kanssa kerätystä hyväntekeväisyyspotista:

  ”On hienoa nähdä, että Seppo-kalenterit ovat vuodesta toiseen suosittuja. Hymyilevä pikkupapparainen ei tiedäkään, kuinka paljon hän on tuonut iloa ihmisille sekä kerännyt myös ihan konkreettisesti rahatukea hyvään tarkoitukseen. Muhkea juustopalkinto luvassa, se on vähintä, mitä voin tehdä. Ja iso kiitos jälleen ifolorille soljuvasta yhteistyöstä!" kommentoi Petteri.

  Myös ifolorilla ollaan samoilla linjoilla: ”Seppo on ihana, oikea hyvän mielen lähettiläs ja tämä yhteinen hyväntekeväisyystempaus on ollut mukava osa joulun odotusta meille ifolorilaisille jo neljä vuotta putkeen!”

   

  Näitä kohteita olemme auttaneet aiempina vuosina:
  Mielenterveyden keskusliitto
  Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry

  Lue lisää