Asiakaspalvelu on auki la-ma klo 9–17

 • Seppo-palapeli ja kalenteri vuodelle 2022

  Osta Seppo-kalenteri 2022 ja palapeli - ja tee hyvää!

  Paljon toivotut Seppo-kalenterit ovat taas täällä! Nyt uutena tuotteena on myynnissä myös 196 palan Seppo-palapeli. Osta lahjaksi läheisille tai omaksi iloksi. Kun ostat Seppo-tuotteita, me lahjoitamme osan hinnasta Sepon valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen Mielenterveyden keskusliiton Vapaaehtoistyö-toimintaan. Näin teemme yhdessä hyvää!

  Jokaisesta myydystä kalenterista ohjataan 5 euroa ja palapelistä 3 euroa Mielenterveyden keskusliiton uuteen Vapaaehtoistyö-toimintaan.

  ”Ollaan Sepon kanssa oltu vuosien saatossa paljon mukana erityisesti yksinäisyyteen ja mielenterveyteen liittyvissä kampanjoissa. Mielenterveyden keskusliitto etsii vapaaehtoiseksi mielenterveysongelmia itse kokeneita ihmisiä, jotka haluavat toimia vapaaehtoisina vertaistuellisissa tehtävissä. Näissä tehtävissä auttaja pääsee valjastamaan omat kokemuksensa muita auttavaksi voimavaraksi”, kertoo Seppo-koiran iskä Petteri Poukka.

  Seppo-kuvakalenteri 2022

  Tuote: kuukausikalenteri A4. Jokaisen kuukauden kohdalla on iso Seppo-kuva, seppomainen mietelause, nimipäivät, viikkonumerot ja jännittävän seppomaisia erikoispäiviä.

  Hinta: 19,95 € + toimituskulut 6,95 €. Jos sivustolla on voimassa kalenteritarjous, saat myös Seppo-kalenterin silloin tarjoushintaan.

  Lahjoitus: Jokaisesta ostetusta Seppo-kalenterista lahjoitamme 5 euroa Mielenterveyden keskusliiton Vapaaehtoistyö-toimintaan.

  alk. alk. per-item

  Seppo-palapeli

  Tuote: Laadukas, tukevasta pahvista valmistettu palapeli, 196 palaa. Sopii niin lapsille kuin aikuisille. Kuvassa mestariuimari Seppo nauttii täysin rinnoin kesästä.

  Hinta: 19.95 € + 4,95 €. Jos sivustolla on voimassa palapelitarjous, saat myös Seppo-palapelin silloin tarjoushintaan.

  Lahjoitus: Jokaisesta ostetusta Seppo-palapelistä lahjoitamme 3 euroa Mielenterveyden keskusliiton Vapaaehtoistyö-toimintaan.

  alk. alk. per-item

  Tietoa hyväntekeväisyyskohteesta:

  Mielenterveyden keskusliitto etsii vapaaehtoiseksi mielenterveysongelmia itse kokeneita ihmisiä, jotka haluavat toimia vapaaehtoisina vertaistuellisissa tehtävissä. Näissä tehtävissä auttaja pääsee valjastamaan omat kokemuksensa muita auttavaksi voimavaraksi. Vapaaehtoisena voi toimia oman aikataulujen mukaan vertaistukena heille, jotka tarvitsevat tukea ja ymmärrystä oman tai läheisensä sairastumisen kanssa. Vuonna 2022 MTKL keskittyy verkossa tapahtuvaan vertaistukeen, joten vapaaehtoistyö tehdään kotoa käsin etänä.

  Tutustu lisää: 
  https://www.mtkl.fi/vapaaehtoistyo/ilmoittaudu/

  Seppo-hyväntekeväisyystuotteet ovat myynnissä 31.1.2022 asti.

  Lue lisää