Vaihtelua sisustukseen: siirreltävä tarrajuliste omasta kuvasta

Vaihtelua sisustukseen: siirreltävä tarrajuliste omasta kuvasta

Oletko kuullut julisteesta, joka liimautuu seinään kuin tarra, ja joka voidaan irrottaa ja kiinnittää uuteen paikkaan. Vaihtelua kaipaavan sisustajan unelma! Sisustustarran voit tehdä itse ottamistasi kuvista monessa eri koossa.

Tarrajuliste on monikäyttöinen. Tässä muutama idea, miten tarrajulistetta voi käyttää:

Lastenhuoneen vaihtuva teema

Lapset rakastavat omien huoneidensa sisustamista, uudestaan ja uudestaan. Inspiraatio syntyy milloin mistäkin ja lempiasiat muuttavat muotoaan lapsen kasvaessa. Suunnittele lapsen kanssa yhdessä tarrajulisteita juuri niistä aiheista, mistä hän kulloinkin on innoissaan. Kotieläinpihan eläimistä, suosikkisarjan hahmosta tai hänen omista kuvistaan eri paikoissa – lomamatkalla, mummolassa tai lähipuistossa. Erilaisia tarrajulisteita voi hankkia aina uusia ja niistä voi tehdä kivoja kollaaseja seinälle.

Tarrajuliste lastenhuoneen seinällä

Tarrajuliste jääkaapin oveen

Aina silloin tällöin tulee otettua superhieno kuva, jonka haluaisi laittaa heti esille kodin tärkeimmälle paikalle. Jääkaapin ovi on usein täynnä jos jonkinmoista lippusta ja lappusta. Entäpä jos siinä olisikin ne parhaat otokset? Lapsukaisen hauska ilme, kun odotimme ravintolassa ruokaa ja piti keksiä kaikki keinot, että aika kuluisi edes vähän nopeammin. Uuden kuvamuiston voi vaihtaa vanhan tilalle koska vaan, eikä jääkaapin oveen jää jälkeäkään.

Tarrajuliste on helppo kiinnittää vaikka jääkaapin oveen

Eloa eteisen valkeaan seinään

Onko kotisi seinään hankala kiinnittää ruuveja ja naulata uusia tauluja seinälle? Etenkin jos asut vuokra-asunnossa, voi seinäripustukselle olla rajoitteita. Tarrajulisteen voi kiinnittää monenlaiseen eri seinäpintaan, eikä se jätä jälkiä. Saat hetkessä eloa kalpeisiin seiniin ja persoonallista ilmettä kotiin. Yhdistele erikokoisia tarrajulisteita ja erilaisia kuvia isommiksi kollaaseiksi ja siirtele julisteiden paikkaa niin usein kuin haluat.

Tarrajulistekollaasi eteisen seinällä

Tarrajulistetta voi käyttää sisustuksen ohella myös muun muassa

  • juhlakoristelussa 
  • sesonkikoristelussa kuten joulu, uusi vuosi tai pääsiäinen 
  • kouluesitelmissä 
  • yritysesittelyissä esim. yrityksen arvot, missio ja brändiohjeistus

Valitse kuvasuhteeseen sopiva tarrajuliste – pystynä tai vaakana:

Kuvasuhde

Julisteen koko (cm)

1:1

30 x 30, 40 x 40, 60 x 60, 80 x 80

1:3

20 x 60, 30 x 90

2:3

20 x 30, 40 x 60*, 60 x 90

2:5

40 x 100

3:4

30 x 40, 60 x 80, 75 x 100

* 40 x 60 cm kokoisen tarrajulisteen voi tilata myös moniosaisena, jolloin yksi kuva tulostetaan kolmeen eri julisteeseen. Kokonaiskoko on tällöin 120 x 60 cm.

Lue lisää