Vauvakuvausideat: vauva pyykkinarulla

Vauva pyykkinarulla ja muut hauskat vauvakuvausideat

Kirjoittaja ifolor,

Luovat ideat valloittavat vauvakuvissa! Näissä kuvissa vauva kuivattelee pyykkinarulla ja mahtuu mukiin. Nappaa ideat ja teetä kivat tähtihetkikortit omiin vauvakuvauksiin.

Kirjainten ympäröimänä

”Hei, olen Matilda!” tervehtii pikkuinen ja napittaa kuvankatsojaa suoraan silmiin. Voiko suloisempaa tervehdystä ollakaan! Tämä on hauska tapa ilmoittaa vauvan nimi.

Tarvitset:

  • Puiset sisustuskirjaimet vauvan nimestä
  • Muuta rekvisiittaa, esimerkiksi vauvapeitto sekä hänen ensimmäiset tossu ja leluja.
     

Mitat mukana vauvakuvassa

Hanki kuvaan elementtejä, jotka kertovat syntymäpäivän ja vauvan strategiset mitat. Kuvausrekvisiitaksi käy vanha mitta ja herätyskello, viireiksi leikatut nimikirjaimet ja kalenterin sivu, josta oikea päivä on ympyröity tutilla. Kuva sopii tauluksi lastenhuoneen seinälle tai muistoksi isovanhemmille.

Vauvataulu seinällä

Tarvitset:

  • Eri värisiä paperiarkkeja, joille tulostat vauvan nimikirjaimet
  • Kalenterin sivu joko seinäkalenterista tai netistä tulostettuna
  • Tutti tai muu esine, jolla merkkaat syntymäpäivän kalenteriin
  • Herätyskello
  • Mittanauha
  • Muuta rekvisiittaa, kuten kruunu ja vaikkapa pieni jalkapallo.

Kuva sopii niin kiitoskortteihin kuin tauluna seinälle.
 

Itkevä vauva vauvakuvassa

Aina kaikki ei mene heti nappiin. Kun kuvausten päätähti väsähtää, on syytä pitää pitempi tauko ja jatkaa paremmalla mielellä. Rekvisiitat pysyvät päiväunien ajan paikoillaan ja ovat valmiina, kun vauvan hymy on taas herkässä.

Vauvan tähtihetkikortit

Vauvan tähtihetkikortit

Tulosta setti tähtihetkikortteja ilmaiseksi ja kuvaa vauva korttien kanssa. Niistä saa teetettyä lähipiirille kortit, josta näkee vauvan ensimmäisen vuoden kasvun.

Vauvan tähtihetkikuvat voit tallentaa omaan käyttöön täältä »

Vauva kasvaa mukista

Tuoreen perheenjäsenen nimi julkistetaan kastejuhlassa tai nimiäisissä. Mutta miten ilmoittaa nimi isommalle tuttavapiirille hauskalla tavalla? Tässä yksi idea erityisen ”mukiinmenevälle pikku tyypille”, jonka voi lähettää kuvana tuttaville tai jakaa somessa. Kuvaaminen vaatii sommittelua, jopa siinä määrin, että kuvattava itse nukahtaa kesken kaiken, kuten meille kävi!

Mukavia kuvaushetkiä!

Ps. Tämän mukin tilaaminen vaati tavallista enemmän kuvankäsittelytaitoa. Mukin teksti muokattiin ensin erillisessä kuvankäsittelyohjelmassa, tallennettiin .jpg-tiedostoksi ja tuotiin panoraamakuvalliseen mukiin.
 

Lue lisää