• 01.jpg
  01.jpg
  product-image-2.jpg
  product-image-3.jpg
  product-image-4.jpg

  Kuvapyyhe 70x140

  • Tilaa isänpäivälahjaksi viim. 21.10.
  • Koko 50x100 cm, 70x140 cm tai 90x185 cm
  • Konepestävä 60° C
  • Kuva painetaan pyyhkeen reunasta reunaan
  • Erittäin imukykyinen ja hellä iholle
  • 50% polyesteri (kuvapuoli), 50% puuvilla (taustapuoli)
  • Toimitusaika: 12 arkipäivää + postitus

  Valitse malli:

  Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
  Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

  Tuotetiedot

  Suunnittele itsellesi oma ainutlaatuinen 70x140 cm kuvapyyhe lempikuvastasi. Pyyhe omasta kuvasta on hauska lisä kesän uintireissulle, pienemmässä koossa pyyhkeeksi treeneihin tai ihan vaan kotiin kylpypyyhkeeksi. Onko mielessäsi ystävä tai läheinen, jota haluisit ilahduttaa? Kuvapyyhe on mainio lahja, kun valitset sen kuvan vastaanottajaa ajatellen: hauska yhteiskuva, kuva merkityksellisestä paikasta tai vaikka osuva mietelause. Laadukkaassa kuvapyyhkeessä kuva tulostuu koko pyyhkeen mittaiseksi mikä takaa viimeistellyn lopputuloksen. Tilaa omasi!

  Hinnasto

  Kuvapyyhe 70x140 cm

  alk.
  Pystymalli
  Kuva painetaan pyyhkeen reunasta reunaan
  Erikoishinta
  alk.
  norm.
  Vaakamalli
  Kuva painetaan pyyhkeen reunasta reunaan
  Erikoishinta
  alk.
  norm.
  Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

  Tuotteesta:

  Kuva pyyhkeen reunasta reunaan

  Pyyhkeen kokoinen kuva

  Jos pyyhkeeseen haluaa uniikin kuvan, tulee sen myös näkyä! Tämän vuoksi valmistamme pyyhkeen siten, että haluamasi kuva tulostuu toiselle puolelle pyyhettä koko pyyhkeen kokoiseksi, ilman minkäänlaisia reunoja tai marginaaleja. Vaikuttavaa!

  Käsipyyhe, kylpypyyhe tai rantapyyhe

  Käsipyyhe, kylpypyyhe ja rantapyyhe

  Voit valita kuvapyyhkeen kätevästi tarpeesi mukaan kolmessa eri koossa: 50 x 100 cm suuruisena käsipyyhkeenä, 70x140 kylpypyyhkeenä tai reilun kokoisena (90x185) rantapyyhkeenä. Erinomaisten materiaalien ansiosta myös suuremmat pyyhkeet on helppo viikata kompaktin kokoiseksi jolloin ne eivät vie turhaa tilaa kaapeissa.

  Erittäin imukykyinen ja hellä iholle

  Erittäin imukykyinen ja hellä iholle

  Ainutlaatuisen kuvituksen lisäksi kuvapyyhe on myös kätevä käytössä. Puuvillan ansiosta pyyhe imee hyvin kosteutta ja on hellä iholle. Polyesterin ansiosta kuvapyyhe kestää hyvin kulutusta ja kuivuu nopeasti.

  Ideoita kuvapyyhkeen käyttöön:

  Personoitu vauvapyyhe

  Personoitu vauvapyyhe

  Täydellinen lahja pienelle vauvalle – vauvapyyhe vauvan nimellä ja kuvalla. Pyyhkeeseen voi tallentaa myös vauvan syntymäpäivän tai jonkin kauniin aforismin tai runon. Taatusti ainutlaatuinen ja ikimuistoinen lahja pienelle ja hänen vanhemmilleen.

  Omannäköinen rantapyyhe

  Omannäköinen rantapyyhe

  Mikä sen parempaa kuin aurinko, ranta, lämmin kesätuuli ja pyyhe omalla lempikuvalla! Ikuista kuvapyyhkeeseen jokin ihana kesämuisto, lempikesäbiisin kertosäkeen sanat tai kuva kesäuinnista nauttineesta, litimärästä koirastasi. Tallentamalla ihanat kesämuistot pyyhkeeseen voit palata niihin kerta toisensa jälkeen kietoutuessasi tähän pehmeään, kesämuistoilla koristeltuun pyyhkeeseen.

  Kuvapyyhe treenikaveriksi

  Kuvapyyhe kaveriksi treeneihin

  Mistä tunnistaa oman pyyhkeen lukuisten pyyhkeiden joukosta kuntosalin kylpyhuoneessa? Kuvasta tietenkin! Nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella juuri haluamasi näköinen pyyhe omasta lempikuvastasi. Ehkä muisto viimekesän puolimaratonilta, kaverikuva treenikaverin kanssa tai jokin motivoiva tsemppilause? Vaihtoehtoja on monia, valitse suosikkisi ja tilaa pyyhe omaksi iloksi tai vaikka lahjaksi kaverille.