• 01.jpg
  PDP_detail4_DP_retro-prints.jpg
  PDP_detail5_DP_retro-prints.jpg

  Retrokuvat

  alk. 9.95 alk. per-item
  alk. 9.95 alk. per-item
  Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

  Reunalla

  alk. 9.95 alk. per-item
  alk. 9.95 alk. per-item
  Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
  Tämä tarjoushinta on viimeisen 30 päivän alin hinta.

  7-11

  arkipäivää

  Tyytyväisyystakuu

  Annamme kaikille ifolorin tuotteille tyytyväisyystakuun. Mikäli
  tilaamassasi tuotteessa on
  suunnittelu- tai valmistusvirhe, tai
  kuljetuksen aikana syntynyt vaurio,
  saat uuden vastaavan tuotteen
  tilalle.

  Tuotetiedot
  • 24 retrokuvaa, 10x10 cm
  • 250 g/m² aito premium-valokuvapaperi
  • Retrotyyliset valokuvat valkoisilla reunoilla
  • Sisältää laatikon
  • Kehitetty FUJIFILM-valokuvapaperille
  Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

  Retrokuvat

  Vintage ja retrotyyli ovat nyt in! Retrokuvien koko on 10 x 10 cm ja kuvan alalaitaan mahtuu hyvin kiva pieni teksti. Valitse 24 suosikkikuvaasi ja teetä niistä neliönmalliset retrokuvat itselle tai kivaksi muistoksi läheisellesi. Kuvien mukana tulee kätevä säilytyslaatikko. Retrokuvat ovat saman mallisia kuin polaroid-kuvat – niillä tuot kotiisi kivan ripauksen vintage-tunnelmaa!

  Hinnasto

  Retrokuvat Reunalla

  alk.
  Reunalla
  24 neliökuvaa, 10 x 10 cm
  Erikoishinta
  alk.
  norm.
  Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

  Tietoa tuotteesta

  Laadukas valokuvapaperi

  Laadukas valokuvapaperi Retrokuvassa valokuvan koko on 9 x 7 cm ja marginaalien kanssa 10 x 10 cm. Kuvaa kehystävä valkoinen reunus korostaa kuvaa tuoden sen näyttävästi esille. Ifolorin käyttämä korkealaatuinen valokuvapaperi saa kuvasi värit näyttämään eläviltä ja aidoilta – muistosi säilyvät kauniina ja haalistumattomina vuosikymmeniä.

  Retrokuvien reunukseen mahtuu hyvin kirjoittamaan omia tärkeitä merkintöjä

  Tilaa omille jutuille Retrokuvissa on sama malli kuin vanhoissa polaroid-kuvissa. Valokuvien ympärillä on valkoinen reunus, alareunassa isompi kuin muualla. Siihen mahtuu hyvin kirjoittamaan omia tärkeitä merkintöjä: päivämääriä, paikkoja, nimiä, pieniä tarinoita. Suosittelemme ohutkärkistä permanent-tussia siistien ja varmasti pysyvien merkintöjen tekoon.

  Saat retrokuvat kätevässä laatikossa

  Säilytyslaatikko mukaan Saat retrokuvat kätevässä laatikossa, jossa niitä on kiva myös säilyttää. Jos annat retrokuvia lahjaksi läheisellesi, pääset helpommalla, kun lahjapakkaus tulee jo valmiina kuvien mukana.

  Ideoita retrokuvien käyttöön

  Näytä retrokuvilla, missä olet reissannut

  Näytä retrokuvilla, missä olet reissannut

  Anna rakkautesi matkustamiseen näkyä kotisi sisustuksessa: Ripusta seinälle hieno maailmankartta ja merkkaa siihen omat matkakohteesi retrokuvilla. Kirjoita suosikkikuvasi alareunaan kohteen nimi ja ajankohta ja kiinnitä retrokuva nuppineulalla karttaan oikeaan kohtaan. Voit myös merkata matkareitin yhdistämällä kuvat langalla. Hieno ja taatusti persoonallinen sisustuselementti pitää matkamuistot elävinä ja saa haaveilemaan uusista reissuista.

  Ripusta kuvat nauhaan tai valoketjuun

  Ripusta kuvat nauhaan tai valoketjuun

  Retrokuvilla on helppo luoda kotiin tunnelmaa eri sesonkeihin. Ripusta kuvat valoketjuun ja vaihda aina teeman mukaan: synttärisankarin omat kuvat, kesän juhlat, joulun riemua. Kuvat pysyvät pienillä klipseillä hyvin paikoillaan ja valoketjun voi vetää hyllyjen väliin tai kiinnittää seinälle. Valo tuo kuvat hyvin esille ja samalla huone saa toivottua lisävalaistusta.

  Aidot retrokuvat ovat ihan paras lahja!

  Aidot retrokuvat ovat ihan paras lahja!

  24 kivaa yhteistä hetkeä aitoina paperikuvina kauniissa laatikossa – mikä upea lahja läheiselle! Kerää kuvat vuoden kohokohdista tai juhlapäivästä, yhteisestä matkasta tai lapsen kasvamisesta, ja teetä niistä retrokuvat lahjaksi. Kuvien alalaitaan mahtuu kirjoittamaan pienen tekstin kuvaushetkestä. Kun kuvien mukana tulee myös laatikko, on läheistä ilahduttava lahja valmis annettavaksi.