01.jpg
PDP_detail4_DP_retro-prints.jpg
PDP_detail5_DP_retro-prints.jpg

Retrokuvat

alk. 9.95 alk. per-item
alk. 9.95 alk. per-item
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

Reunalla

alk. 9.95 alk. per-item
alk. 9.95 alk. per-item
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.
Tämä tarjoushinta on viimeisen 30 päivän alin hinta.

7-11

arkipäivää

Tyytyväisyystakuu

Annamme kaikille ifolorin tuotteille tyytyväisyystakuun. Mikäli
tilaamassasi tuotteessa on
suunnittelu- tai valmistusvirhe, tai
kuljetuksen aikana syntynyt vaurio,
saat uuden vastaavan tuotteen
tilalle.

Tuotetiedot
  • 24 retrokuvaa, 10x10 cm
  • 270 g/m² aito premium-valokuvapaperi
  • Retrotyyliset valokuvat valkoisilla reunoilla
  • Sisältää laatikon
  • Kehitetty FUJIFILM-valokuvapaperille
Etukoodi {{VNAME_PLACEHOLDER}} on jo ostoskorissasi.

Retrokuvat

Vintage ja retrotyyli ovat nyt in! Retrokuvien koko on 10 x 10 cm ja kuvan alalaitaan mahtuu hyvin kiva pieni teksti. Valitse 24 suosikkikuvaasi ja teetä niistä neliönmalliset retrokuvat itselle tai kivaksi muistoksi läheisellesi. Kuvien mukana tulee kätevä säilytyslaatikko. Retrokuvat ovat saman mallisia kuin polaroid-kuvat – niillä tuot kotiisi kivan ripauksen vintage-tunnelmaa!

Hinnasto

Retrokuvat Reunalla

alk.
Reunalla
24 neliökuvaa, 10 x 10 cm
Erikoishinta
alk.
norm.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. /tilaus.

Tietoa tuotteesta

Laadukas valokuvapaperi

Laadukas valokuvapaperi Retrokuvassa valokuvan koko on 9 x 7 cm ja marginaalien kanssa 10 x 10 cm. Kuvaa kehystävä valkoinen reunus korostaa kuvaa tuoden sen näyttävästi esille. Ifolorin käyttämä korkealaatuinen valokuvapaperi saa kuvasi värit näyttämään eläviltä ja aidoilta – muistosi säilyvät kauniina ja haalistumattomina vuosikymmeniä.

Retrokuvien reunukseen mahtuu hyvin kirjoittamaan omia tärkeitä merkintöjä

Tilaa omille jutuille Retrokuvissa on sama malli kuin vanhoissa polaroid-kuvissa. Valokuvien ympärillä on valkoinen reunus, alareunassa isompi kuin muualla. Siihen mahtuu hyvin kirjoittamaan omia tärkeitä merkintöjä: päivämääriä, paikkoja, nimiä, pieniä tarinoita. Suosittelemme ohutkärkistä permanent-tussia siistien ja varmasti pysyvien merkintöjen tekoon.

Saat retrokuvat kätevässä laatikossa

Säilytyslaatikko mukaan Saat retrokuvat kätevässä laatikossa, jossa niitä on kiva myös säilyttää. Jos annat retrokuvia lahjaksi läheisellesi, pääset helpommalla, kun lahjapakkaus tulee jo valmiina kuvien mukana.

Ideoita retrokuvien käyttöön

Näytä retrokuvilla, missä olet reissannut

Näytä retrokuvilla, missä olet reissannut

Anna rakkautesi matkustamiseen näkyä kotisi sisustuksessa: Ripusta seinälle hieno maailmankartta ja merkkaa siihen omat matkakohteesi retrokuvilla. Kirjoita suosikkikuvasi alareunaan kohteen nimi ja ajankohta ja kiinnitä retrokuva nuppineulalla karttaan oikeaan kohtaan. Voit myös merkata matkareitin yhdistämällä kuvat langalla. Hieno ja taatusti persoonallinen sisustuselementti pitää matkamuistot elävinä ja saa haaveilemaan uusista reissuista.

Ripusta kuvat nauhaan tai valoketjuun

Ripusta kuvat nauhaan tai valoketjuun

Retrokuvilla on helppo luoda kotiin tunnelmaa eri sesonkeihin. Ripusta kuvat valoketjuun ja vaihda aina teeman mukaan: synttärisankarin omat kuvat, kesän juhlat, joulun riemua. Kuvat pysyvät pienillä klipseillä hyvin paikoillaan ja valoketjun voi vetää hyllyjen väliin tai kiinnittää seinälle. Valo tuo kuvat hyvin esille ja samalla huone saa toivottua lisävalaistusta.

Aidot retrokuvat ovat ihan paras lahja!

Aidot retrokuvat ovat ihan paras lahja!

24 kivaa yhteistä hetkeä aitoina paperikuvina kauniissa laatikossa – mikä upea lahja läheiselle! Kerää kuvat vuoden kohokohdista tai juhlapäivästä, yhteisestä matkasta tai lapsen kasvamisesta, ja teetä niistä retrokuvat lahjaksi. Kuvien alalaitaan mahtuu kirjoittamaan pienen tekstin kuvaushetkestä. Kun kuvien mukana tulee myös laatikko, on läheistä ilahduttava lahja valmis annettavaksi.