Kolme tapaa tilata valokuvia

Nettisivuilla

Näin tilaat valokuvia nettisivuilta

1. Mene osoitteeseen www.ifolor.fi/kuvat/valokuvat ja klikkaa Aloita tilaus

2. Avautuvasta ikkunasta Lisää kuvat, klikkaa punaista painiketta Laitteeltasi

3. Avautuvasta ikkunasta aukeaa resurssienhallinta. Etsi kansio, johon kuvat on tallennettu. Tuplaklikkaa kansio auki. 

4. Valitse kuvat.

a. Jos haluat ladata kansion kaikki kuvat, klikkaa hiirellä yhtä kuvaa, jolloin kuvatiedostonimen tausta muuttuu siniseksi. Tämän jälkeen, valitse näppäinyhdistelmä CTRL + A, jolloin kansion kaikki kuvat valitaan. Klikkaa tämän jälkeen oikealta alhaalta Avaa-painiketta, jolloin kuvien lataus sivuillemme alkaa.

 b. Mikäli haluat valita useamman yksittäisen kuvan monen kuvan joukosta, mutta et kuitenkaan kaikkia, paina CTRL-painike pohjaan ja valitse hiirellä haluamasi kuvat. Kun tämä on tehty, klikkaa Avaa-painiketta. 

5. Kuvat ovat oletuksena kiiltävänä pintaisina 10-koossa eli lyhempi sivu on 10 cm ja pidempi sivu kuvatiedostosi kuvasuhteen mukaan. Voit halutessasi tehdä muutoksia kuviin esim. vaihtaa kuvan kokoa tai mattapintaisena, lisätä kuvan taakse tekstin jne. 

6. Kun muutokset on tehty, klikkaa oikealta ylhäältä Tee tilaus -painiketta, jolloin pääset ostoskoriin. Tämän jälkeen voit joko tilata muita tuotteita lisää klikkaamalla Tilaa lisää tuotteita tai tehdä tilaus klikkaamalla punaista Jatka-painiketta sivun alaosassa. 

7. Seuraava vaihe aiheuttaa joskus pientä hämmennystä. Sivuillemme voi halutessaan rekisteröityä, mutta tämä ei ole pakollista. Rekisteröityminen on oikeastaan vain sitä varten, jos haluat tallentaa jonkin tuotteen tai lisätä osoitetiedot, joita voit käyttää seuraavassa tilauksessa. Tässä kohdassa voit siis klikata oikealla olevaa Tilaa rekisteröitymättä -painiketta, jolloin pääset täyttämään laskutusosoitetietosi. Vain tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. 

8. Paina Maksutapa, joka on sivun alaosassa punainen painike. 

9. Valitse lasku, verkkomaksu tai luottokortti ja paina Yhteenveto. Jos sinulla on etu- tai lahjakoodi, se lisätään kohtaan Kampanjakoodi ja painetaan Aktivoi

10. Rastita, että olet lukenut käyttöehdot ja tietosuojakäytännön. Paina sivun alaosan punaista painiketta Tilaa

Kiitos tilauksestasi.

Saat tämän jälkeen sähköpostiisi viestin, että tilaus on vastaanotettu ja on tuotannossa. Digikuvien keskimääräinen toimitusaika on 2-3 arkipäivää + postitus.

Lataa kuvat
Vaihda kuvakokoa
Lisää yksittäisiä kokoja
Ominaisuudet
Haku ja lajittelu
 
Lataa kuvia

Lataa kuvia

Paina "Lataa kuvia" lisätäksesi kuvia tietokoneeltasi.
 
Voit valita useamman kuvan kerrallaan pitämällä näppäimistön Shift-painiketta pohjassa.


Vaihda kuvakokoa

Vaihda kuvakokoa

Valitsemalla "Vaihda koko" voit muuttaa valitsemiesi kuvien kokoa. Oletuksena on 10 cm kiiltävä. Voit lisätä tai vähentää kuvien määrää +/- painikkeilla tai kirjoittamalla haluamasi määrän tyhjään kenttään.

Jos esimerkiksi haluat tilata ainoastaan 10 cm mattakuvia, näppäile 0 kohtaan kiiltävä - 10 cm, ja haluamasi määrä kohtaan matta - 10 cm.

Lisää yksittäisiä kokoja

Lisää yksittäisiä kokoja

Kuvien kokoa ja määrää voit muuttaa myös yksitellen klikkaamalla kuvaa.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Valitsemalla "Ominaisuudet" voit ottaa kuvakorjailun pois päältä ja valita kuvien taustapuolen tekstiksi tiedostonimen, kuvauspäivämäärän tai lisätä oman tekstin.

Kuvakorjailu parantaa automaattisesti kuvien laatua. Ota kuvakorjailu pois päältä ainoastaan, jos olet muokannut itse kuvasi kuvankäsittelyohjelmalla.

Haku ja lajittelu

Haku ja lajittelu

Näistä on hyötyä, etenkin jos kuvia on paljon: hae kuvia, suodata koon mukaan sekä lajittele kuvia tiedostonimen tai latausjärjestyksen mukaan.

Löytääksesi tietyn kuvan voit myös hakea sitä tiedostonimen mukaan.

 

Näin tilaat kuvia muistikortilta, -tikulta tai CD/DVD:ltä

Käytä ifolorin kuvapussia tai lähetä tallennusmedia omassa kirjekuoressa (ei postimaksua) osoitteeseen:
Ifolor Oy
TUNNUS 5002107
00003 VASTAUSLÄHETYS

Kuvapussilla tai omassa kuoressa lähetettynä digikuvien hinnat ovat joko normaalihintoja tai määräytyvät voimassa olevan kuvapussin mukaan. Tilaukseen lisätään käsittelymaksu 3,95 €/tilaus. Palautamme muistikortin/-tikun ja CD/DVD:n.

CD ja DVD

Polta haluamasi kuvatiedostot CD- tai DVD-levylle ja lähetä se meille. Kaikki levyllä olevat kuvatiedostot kehitetään.

Muistitikku

Kopioi haluamasi kuvatiedostot USB-muistitikulle ja lähetä se meille. Kaikki tikulla olevat kuvatiedostot kehitetään, myös alikansioissa olevat.

Muistikortti

Voit myös tilata kuvia lähettämällä meille suoraan kamerasi muistikortin. Huomioi, että kaikki muistikortilla olevat kuvatiedostot kehitetään, myös alikansioissa olevat.