• ifolor_Avainlippu_tehty_Suomessa_1440x460 ifolor_Avainlippu_tehty_Suomessa_750x550

  Ifolor tarjoaa kotimaista huippulaatua

  Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä

  Tuotteidemme laatu, kotimainen tuotanto ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat meille kaikki kaikessa. Olemme ylpeitä kotimaisesta tuotannostamme ja osaavasta henkilöstöstämme, joka koostuu valokuva-alan, digipainamisen ja suurkuvatulostamisen ammattilaisista. Osalla tuotteistamme on suomalaisesta työstä viestivä Avainlippu. Avainlippu-merkki on Suomalaisen Työn Liiton hallinnoima merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle, joiden kotimaisuusaste on yli 50 %.

  Avainlipun käyttöoikeus on myönnetty näille tuoteryhmille:

  Sekä näille tuotteille:

  Käyttöoikeus on voimassa vuoden 2024 loppuun.

  Tuotteiden korkeat laatukriteerit ohjaavat työtämme

  Valvomme tuotteiden laatua tarkasti jokaisen työvaiheen ja tuotteen kohdalla. Kaikki yksittäiset toimenpiteet tuotannossamme varmistetaan tarkasti: tilauksen vastaanottaminen, kirjaus, kuvien huolellinen valmistaminen ja lopulta tuotteiden lähettäminen.

  Voidaksemme luvata asiakkaillemme parhaan mahdollisen laadun, käytämme markkinoiden viimeisintä teknologiaa ja kaikkein uusimpia tuotantolaitteita. Pyrimme olemaan kehittämään toimintaamme jatkuvasti, koska haluamme olla alamme edelläkävijä ja tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Tuotteiden laatua tarkkaillaan myös säännöllisillä mittauksilla ja silmämääräisillä arvioinneilla.

  Meillä on myös käytössä erinomaiset materiaalit: hopeapohjaiselle valokuvapaperille tehdyt digikuvat sekä digitaalisella painokoneella taidepainopaperille valmistetut kirjat, kortit ja muut painotuotteet.

  Ifolorin Fogra-laatusertifikaatti

  ifolor on Fogra-laatusertifioitu digipaino

  Saksalainen Fogra on myöntänyt 17.2.2021 jo 9. kerran ifolorille digitaalisen painamisen Fogra-laatusertifikaatin, josta olemme erityisen ylpeitä.

  Fogra on värien hallintaan erikoistunut ja ympäri maailmaa arvostettu yritys. Se on myös johtava yritys tulostus- ja painoalan kansainvälisten standardien luomisessa. Digitaalisen painamisen laatusertifikaatti on osoitus jatkuvasta kehitystyöstämme ja halustamme varmistaa, että asiakkaana voit olla 100 %:n tyytyväinen tuotteisiimme.

  Sertifikaatin tiukat kriteerit koskevat mm. värin tarkkuutta, haalistumattomuutta, hankauksen kestoa sekä laadun tasaisuutta. Myös painolaitteistomme on Fogra-sertifioitu. Asiakkaanamme voit luottaa tuotteidemme korkeaan laatuun.