Herkullinen uutuus: suklaarasia omalla kuvalla »

Ifolor tarjoaa kotimaista huippulaatua

tietoa-ifolorista-avainlippu

Tuotteiden laatu on meille se kaikkein tärkein. Kaikki yksittäiset toimenpiteet tuotannossamme varmistetaan tarkasti: tilauksesi vastaanottaminen, kirjaus, kuviesi huolellinen valmistaminen ja lopulta tuotteiden lähettäminen.

Voidaksemme luvata asiakkaillemme parhaan mahdollisen laadun, käytämme markkinoiden viimeisintä teknologiaa ja kaikkein uusimpia tuotantolaitteita. Olemme jatkuvasti kehityksen kärjessä. Sen lisäksi, että tuotantolaitteet säädetään ja niiden kuntoa ylläpidetään laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti, olemme kehittäneet myös omia laadunvarmistusmenetelmiä.

Tuotteiden laatua tarkkaillaan säännöllisillä mittauksilla ja silmämääräisillä arvioinneilla. Henkilöstömme koostuu valokuva-alan, digipainamisen ja suurkuvatulostamisen ammattilaisista. Henkilökuntamme optimoi jatkuvasti valokuvatuotteiden laatua ja tuotantolinjojemme prosesseja.

Meillä on myös käytössä parhaat materiaalit: hopeapohjaiselle valokuvapaperille tehdyt digikuvat sekä digitaalisella painokoneella taidepainopaperille valmistetut kirjat, kortit ja muut painotuotteet.

Olemme myös ylpeitä kotimaisista tuotteistamme, kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Ifolorin Fogra-laatusertifikaatti

ifolor on Fogra-laatusertifioitu digipaino

Saksalainen Fogra on myöntänyt jo kolmannen kerran peräkkäin 8.7.2014 ifolorille digitaalisen painamisen Fogra-laatusertifikaatin, josta olemme erityisen ylpeitä.

Fogra on värien hallintaan erikoistunut ja ympäri maailmaa arvostettu yritys. Se on myös johtava yritys tulostus- ja painoalan kansainvälisten standardien luomisessa.
Digitaalisen painamisen laatusertifikaatti on osoitus jatkuvasta kehitystyöstämme ja halustamme varmistaa, että asiakkaana voit olla 100%:n tyytyväinen tuotteisiimme.

Sertifikaatin tiukat kriteerit koskevat mm. värin tarkkuutta, haalistumattomuutta, hankauksen kestoa sekä laadun tasaisuutta.
Myös laitteiston tulee olla Fogra-sertifioitu. Asiakkaanamme voit luottaa tuotteidemme korkeaan laatuun!

Ifolor on kestosuosikki verkkokauppojen asiakasuskollisuudessa

Asiakkuusindeksi 2014 -tutkimuksen mukaan ifolor on säilyttänyt kärkipaikkansa verkkokauppojen asiakasuskollisuudessa. Ifolor on vahvimmillaan suosittelussa, jonka peruspilareina ovat miellyttävä asiakaskokemus, asioinnin helppous ja tarpeita vastaavat tuotteet.

Hieno tulos on osoitus siitä, että olemme onnistuneet jatkuvassa pyrkimyksessämme kuunnella asiakkaittemme tarpeita ja vastata niihin panostamalla monipuoliseen tuotevalikoimaan ja helppoon asiointiin. Tavoitteemme on olla jatkossakin asiakkuutesi arvoinen!

Verkkokaupoissa kotimaisuus on valttia ja asiakkuusindeksissä parhaiten menestyvät verkkokaupat ovat suomalaisia. Niihin luotetaan enemmän kuin ulkomaalaisiin kilpailijoihin.

Ifolor on osallistunut tutkimukseen vuodesta 2011 ja sijoittunut myös kaikkien toimialojen vertailuissa kärkisijoille vuosi toisensa jälkeen. Tänä vuonna sijoituksemme oli hieno neljäs sija.

Asiakkuusindeksi-tutkimuksessa arvioitiin yhteensä 53 Suomessa toimivaa yritystä eri toimialoilta. Tutkimuksen ovat teettäneet Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML ja Avaus Marketing Innovations. Norstatin toteuttamaan tutkimukseen vastasi yhteensä noin 2200 suomalaista kuluttajaa.

Nyt kuudetta kertaa toteutettu Asiakkuusindeksi-tutkimus on Suomen kattavin asiakasuskollisuutta ja asiakaskokemusta mittaava tutkimus. Asiakkuusindeksi 2014 -raportti on ladattavissa osoitteessa asiakkuusindeksi.fi.