Huippulaatua Huippulaatua

Ifolorilta saat sertifioitua huippulaatua

Me ifolorilla haluamme, että saat enemmän iloa kuvistasi. Siksi lupaamme kuvatuotteillemme parhaan mahdollisen laadun, joka täyttää ja ylittää odotuksesi.

Sveitsiläistä tarkkuutta ja ammattitaitoa

Alan edelläkävijänä meille ifolorilla on tärkeää jatkuvasti panostaa laadun kehittämiseen. Työskentelemme hartiavoimin sen eteen, että tuotteidemme laatu, design, materiaalit ja kestävyys ovat erinomaisella tasolla. Tuotantolaitoksemme Sveitsissä käyttävät uusinta teknologiaa. Asiakastyytyväisyyttä arvostamme ifolorilla yli kaiken: lähetämme tuotteen sinulle vasta, kun olemme täysin tyytyväisiä sen laatuun.

Luotettavat mittarit ja sertifikaatit

Ifolorille on myönnetty muun muassa nämä laatua ja asioinnin turvallisuutta kuvaavat sertifikaatit:

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 on maailmanlaajuinen laadunhallinnan standardi. Olemme yksi ensimmäisistä tunnustuksen saaneista valokuvalaboratorioista.

GoodPriv@cy- merkki

GoodPriv@cy-merkki takaa, että meillä valokuvasi ja henkilötietosi ovat aina turvallisissa käsissä. Myös tämän merkin saimme ensimmäisinä valokuvalaboratorioina Euroopassa.

SSL Sectigo Secured

SSL Sectigo Secured varmistaa, että suojelemme tietojasi SSL-standardilla.

Hyvä laatu huomataan

Sinun valokuvamuistosi ansaitsevat parasta laatua. Kun me ifolorilla keskitymme laatuun, se myös huomataan. Saamme jatkuvasti huippuarvioita alan lehdissä ja kuluttajamedioissa tehdyissä testeissä ja vertailuissa. Tässä pari tuoretta arviota:

Digitalphoto -lehti antoi 05/2023 ifolorin valokuvakirjalle arvosanaksi 4,5/5 tähteä sekä maininnan hyvästä hinta-laatu-suhteesta.

Digitalphoto -lehti teki 12/2022 laajan kahdeksan kuvakirjan testin. Ifolor sai testituloksen ”Super” ja arvosanaksi 4,5/5 tähteä. Huomiota sai ifolorin hyvä laatu ja selkeä suunnitteluohjelma.

Ifolor voitti 2020 parhaan kuvakirjan palkinnon keskieurooppalaisten kuluttajaorganisaatioiden kilpailussa. Kuvan laatu sai erityiskiitosta.