• Uutta ifolorilta Uutta ifolorilta

  Uutta ifolorilta

  Elämä on hetkiä. Tallenna tärkeimmät niistä ifolorin uutuustuotteisiin lahjaksi tai omaksi iloksi. Tälle sivulle olemme koonneet uusimmat tuotteemme. Löydä suosikkisi ja kokeile rohkeasti uusia ideoita kuvien käyttöön.

  Osallistu arvontaan ja voita 100 € ifolor-lahjakortti

  Tänä vuonna olemme tuoneet myyntiin jo yli 10 uutta tuotetta. Runsasta kuvalahjavalikoimaamme täydentävät kumppaneiden kanssa yhteistyössä lanseraamamme tuotteet, kuten Helsinki Cup -tuotteet ja Mestarit-mukit. Mikä uusista tuotteista on sinun suosikkisi? Kerro se meille 19.6. mennessä ja voit voittaa 100 euron ifolor-lahjakortin!

  UUSIA MALLEJA: VALMISTUJAISET

  Kuvakortit

  Kuvakortit

  alk. alk. per-item

  Valmistujaisten kutsukortin tekeminen onnistuu helpoiten netissä. Sitten vaan lakki päähän ja ystävät tervetuloa juhlimaan!

  UUSIA MALLEJA: RIPPIJUHLAT

  Kuvakortit

  Kuvakortit

  alk. alk. per-item

  Tee kutsukortit rippijuhliin nuoren valokuvasta – tuoreesta tai ajasta, jolloin hän oli vielä pieni. Miten nopeasti hän onkaan kasvanut! Meiltä löydät valmiit kutsukorttipohjat rippijuhliin. 

  UUTTA: KEHYS & PASSEPARTOUT

  Kuvajuliste

  Kuvajuliste

  alk. alk. per-item

  Julisteita voi tilata nyt myös valmiiksi kehystettynä ja valikoimastamme löytyy lisäksi sopiva passepartout jokaiseen julistekokoon. Toimitamme julisteesi ammattilaisen valmiiksi kehystämänä ja sinulle jää vain uuden, upean julisteesi ripustaminen/kiinnittäminen sille sopivaan paikkaan.

  UUTTA: 3, 4 TAI 6 KUVAA

  Kuvakollaasi kehyksillä

  Kuvakollaasi kehyksillä

  alk. alk. per-item

  Tallenna lomamuistot, häät tai muu ikimuistoinen juttu upeaksi kehystetyksi kuvakollaasiksi. Olipa sinulla sitten vähän tai paljon kuvia, löydät sopivan kehyksen. 4, 6 tai 24 kuvaa sopivat kokoon 50 x 70 cm, kun taas 3, 4 tai 52 kuvaa sopivat kokoon 40 x 110 cm.

  Yhdessä olemme enemmän

  Myös nämä yhteistyötuotteet valmistuvat Keravan tehtaallamme. Tutustu ja tilaa omasi!

  Uudet mallipohjat

  Valikoimastamme löytyy paljon mallipohjia eri tilanteisiin!