Uutta: kulho, teeboksi ja paljon muuta. Tutustu uutuuksiimme!

 • Uutta ifolorilta

  Uutta ifolorilta

  Elämä on hetkiä. Tallenna tärkeimmät niistä ifolorin uutuustuotteisiin lahjaksi tai omaksi iloksi. Tälle sivulle olemme koonneet uusimmat tuotteemme. Löydä suosikkisi ja kokeile rohkeasti uusia ideoita kuvien käyttöön.

  UUTTA
  Helsinki Cup -tuotteet

  Monelle tuttu fiilis, omat tai juniorin treenikamat hukassa. Pyyhe jäi ehkä pukkariin, juomapullo taas kentän laidalle. Ja harmi on suuri. Meillä on tähän kätevä ratkaisu, painata treenipyyhkeeseen ja juomapulloon oma kuva ja löydät omasi helposti.

  UUTTA
  Kulho

  Suunnittele yksilöllinen kulho omalla kuvalla. Tee vaikka kaikille perheenjäsenille kulho erilaisilla kuvilla ja jokainen tunnistaa helposti omansa.

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Avaimenperä

  Valitse suosikkiavaimenperäsi, suorakaide, lippu, pyöreä tai sydän ja lisää siihen oma lempikuvasi.

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Tabletin/kannettavan suojakotelo

  Suunnittele itsellesi hieno ja yksilöllinen kannettavalle tietokoneelle tai tabletille sopiva suojakotelo.

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Teeboksi

  Herätä merkitykselliset hetket henkiin teeboksilla, jonka kannen suunnittelet lempikuvallasi. Tämän yksilöllisen ja lämmittävän lahjan ojennat ilolla niin äidille, mummille kuin ystävällesikin.

  UUTTA
  Mestarit-muki

  Vuoden upein konserttikiertue on nyt täällä. Tulevan kiertueen tunnelmiin pääset jo tilaamalla ainutlaatuisen fanimukin, johon saat oman tai vaikka kaverin kuvan mestarien rinnalle.

  UUSIA MALLEJA
  Kuvatyyny: rakkaus

  Taltioi kuvasuosikkisi omannäköisiksi tyynyiksi sohvan nurkkaa piristämään tai sänkyyn halittaviksi. Nyt saatavilla neljä uutta rakkausaiheista mallipohjaa.

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Ostoskassi

  Omista kuvista teetetty ostoskassi on sekä oiva arjen apu että kiva tapa kuljettaa muistoja mukana.

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Rantakassi

  Suunnittele suosikkikuvastasi rantakassi, jossa on runsaasti tilaa mukana tarvittaville tavaroille.

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Narureppu

  Suunnittele suosikkikuvastasi tyylikäs narureppu. Kaksi eri kokoa, joista voit valita sopivan itselle tai lahjaksi.

  alk. alk. per-item

  UUSIA MALLEJA
  Kiitoskortit

  Hyvät juhlat huipentuvat kiitokseen. Persoonallisimmat kiitoskortit teet omista kuvistasi. Nyt saatavilla uusia mallipohjia!

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Puhelimen suojakuoret
  iPhone 13

  Tee puhelimestasi persoonallinen: ifolorin matta kännykkäkuoret nyt saatavana iPhone 13 -malleille. Lisää vain suosikkikuvasi. Tilaa puhelimen suojakuoret helposti netissä!

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Suklaarasia omalla kuvalla

  Yllätä ystävä makeasti! Lahjalla, joka on täytetty Fazerin rakastetuilla suklaakohvehdeilla (Sininen, Dumle, Geisha ja Fazermint). Ystävänpäivän erikoiserä on myynnissä rajoitetun ajan.

  17,95 EUR

  UUTTA
  Kuvakollaasi kehyksillä

  Laita lempikuvasi esille tyylikkäässä, puukehyksillä viimeistellyssä kuvakollaasissa. Voit valita kollaasin 24 tai 52 kuvalla. Kuvat tulevat tauluun "Instagram-tyyliin" neliönmuotoisina. Mustat tai valkoiset kehykset viimeistelevät kokonaisuuden.

  alk. alk. per-item

  UUTTA
  Pöytäkalenteri puutelineellä

  Tyylikäs, 13x15 cm pöytäkalenteri seisoo tukevasti missä tahansa puutelineensä ansiosta. Modernin kalenterin puuteline on valmistettu tammesta. Suunnittele kalenterin kuukausikortit ja kannet omilla kuvillasi ja mallipohjillamme.

  alk. alk. per-item