• Helpot äitienpäiväkortti-ideat

  Äitienpäiväkortti omasta kuvasta – poimi ihanat ideat!

  Persoonalliseen onnittelukorttiin et tarvitse saksia tai liimaa, vaan kuvan ja pari kaunista sanaa. Korttivalikoimamme on täydentynyt uusilla äitienpäiväkorteilla – kurkkaa ne! Ja katso artikkelin lopusta vinkkimme, joilla teet äitienpäiväkortista vieläkin hauskemman yllätyksen.

  Onnea superäidille – olet paras ♥

  Onnea superäidille – olet paras

  Onnea äiti!

  Onnea äiti!

  Hyvää äitienpäivää mummille!

  Hyvää äitienpäivää mummille!

  Myös englanninkielisiä äitienpäiväkortteja

  Happy mother's day!

  Vinkit äitienpäiväkortteihin:

  Jättikorttiin mahtuu monta muistoa! Taitekorttien lisäksi meiltä löytyy jättikortteja – joko yksipuolisina tai taitettuna. Niihin saat laitettua monta muistoa ja kirjoitettua tekstiä enemmänkin. Kerää korttiin vaikkapa lasten lempilausahduksia tai muistele kuvien hetkiä tarinamuodossa.

  Lainaa meiltä runo äitienpäiväkorttiin. Mitäpä olisi kortti ilman onnitteluvärssyä! Jos runot eivät synny itsestään, ei huolta – klikkaa tästä ja löydät liudan äitienpäiväkorttiin sopivia runoja niin äidille kuin mummille.

  Askartele kortti valokuvista. Jos pidät askartelusta ja haluat, että kortti on käsin tehty, voi kortin suunnitella valokuvista.

  Tee kortista lahjakortti! Se onnistuu helposti – ideoikaa yhteistä tekemistä, vaikkapa pyöräretki puistoon, päivä kylpylässä tai viikonloppuloma naapurikaupunkiin. Kirjoita se korttiin ja näin se toimii lahjakorttina äidin hemmotteluun.

  Lue lisää