Helpot äitienpäiväkortti-ideat

Äitienpäiväkortti omasta kuvasta
– poimi ihanat ideat!

Persoonalliseen äitienpäiväkorttiin et tarvitse saksia tai liimaa. Yksi kuva voi kertoa kaiken, ja pari kaunista sanaa täydentävät äitienpäiväkortin. Artikkelin lopusta löydät vinkkimme miten teet äitienpäiväkortista vieläkin hauskemman yllätyksen äidille!

Onnea superäidille – olet paras ♥

Onnea superäidille – olet paras

Onnea äiti!

Onnea äiti!

Hyvää äitienpäivää mummille!

Hyvää äitienpäivää mummille!

Äitienpäiväkortteja englanniksi

Happy mother's day!

Aforismi äitienpäiväkorttiin

Aforismi äitienpäiväkorttiin

Lisävinkit äitienpäiväkortteihin:

Jättikorttiin mahtuu monta muistoa! Taitekorttien lisäksi meiltä löytyy jättikortteja – joko yksipuolisina tai taitettuna. Niihin saat laitettua monta muistoa ja kirjoitettua tekstiä enemmänkin. Kerää korttiin vaikkapa lasten lempilausahduksia tai muistele kuvien hetkiä tarinamuodossa.

Kiitos äiti! On monta tapaa kiittää – korista kortilla kukkakimppua. Äitienpäiväkukat ovat ihana ja perinteikäs tapa muistaa elämäsi äitihahmoa. Sido kimppu satiininauhalla ja rei’itä kortin kulmaan paikka, josta nauha mahtuu läpi.

Lainaa meiltä runo äitienpäiväkorttiin. Mitäpä olisi kortti ilman onnitteluvärssyä! Jos runot eivät synny itsestään, ei huolta – napauta tästä ja löydät liudan äitienpäiväkorttiin sopivia runoja niin äidille kuin mummille.

Askartele kortti valokuvista. Jos pidät askartelusta ja haluat, että kortti on käsin tehty, voi kortin suunnitella valokuvista.

Tee kortista lahjakortti! Se onnistuu helposti – ideoikaa yhteistä tekemistä, vaikkapa pyöräretki puistoon, päivä kylpylässä tai viikonloppuloma naapurikaupunkiin. Kirjoita se korttiin ja näin se toimii lahjakorttina äidin hemmotteluun.

Lue lisää