• Claudia ja Rianna tekivät äitienpäivälahjaksi kännykkäkuoren ja kehyskuvan omista kuvista.

  "Oli helppo tehdä nämä äitienpäivälahjat"

  Tyttöjen tilaamat kuvatuotteet naurattavat

  "Äiti varmaan ilahtuu ja halaa, kun saa nämä lahjat", veikkaavat siskokset Claudia, 8, ja Rianna Simik, 10. Claudia otti itsestään selfien, kuvitti sillä kännykkäkuoren ja antaa sen äitienpäivälahjaksi. Rianna halusi kerätä perheen naiskolmikon samoihin kehyksiin.

  Claudia on kova tyttö ottamaan itsestään hassuja selfieitä. Kun hänen siskonsa maalasi Claudialle koiranaamion, hän otti itsestään heti koiraselfien: "Halusin laittaa sen äidille muistoksi kännykkäkuoreen."

  Toiseksi kuvaksi hän valitsi muiston Tallinnan-matkalta, jossa tytöt ja Laura-äiti olivat "prinsessareissulla".

  Riannan lahjaan valikoitui kolme kuvaa.

  "Meidän äiti on hauska ja kiipeää vaikka seinälle, kuten tässä kuvassa. Valitsin sen, koska otos kuvaa äitiäni hyvin", Rianna luonnehtii. "Aluksi halusin keltamekkoisesta Claudiasta hyvin kesäisen kuvan, mutta se ei oikein sopinut äidin ja minun kuvani kanssa. Mutta tämä sommitelma on tosi hyvä. Äiti on keskellä, ja me tytöt hänen ympärillään."

  Molemmista tytöistä lahjat oli helppo tehdä ja tilata. Naapuri auttoi vähän kuvien tallentamisessa ja tilauksen viimeistelyssä. Rianna uskoo, että äiti laittaa kuvasarjan makkariin tai keittiöön. Siskonsa ideaa kännykkäkuoresta hän pitää hyvänä.

  "Äiti tietää, että Claudia on höpsöli, ja kun hänen tulee Claudiaa ikävä, hän voi aina vilkaista kännykkäkuortaan."

  Kurkkaa myös muut yksilölliset lahjaideat äitienpäiväksi sekä vinkit ihaniin äitienpäiväkortteihin ja -runoihin. 

  Lue lisää