Äitienpäivälahja lapselta

Ihanat äitienpäivälahjat lapselta
– katso hyvät lahjaideat

Lapsesta on kiva ilahduttaa äitiä lahjalla toukokuun toisena sunnuntaina. Äitienpäivälahja lapselta onnistuu aikuisen avustuksella, ja itse tehty kortti tai lahja saa takuulla hymyn äidin huulille. Erityisen paljon äiti tykkää omista valokuvista tehdyistä lahjoista, sillä niissä näkyy, että ne on suunniteltu juuri hänelle. Ja kuinka mukavaa lapsesta onkaan valita kuvia lahjoihin!

Kaikki erilaiset äidit ilahtuvat äitienpäivänä pienestä muistamisesta. Lahjan saajia voi olla montakin, kun oman äidin lisäksi muistetaan isoäitejä ja bonusäitiä tai vaikka isiä. Äitejä voi perheessä olla yksi tai kaksi tai lapsi haluaa muistaa kortilla jotakuta muuta lähipiirissään olevaa aikuista. Vaikka perinteet äitienpäivän vietossa ovat joka perheessä omanlaisia, juhlasankarin mieltä lämmittää huomion kohteena oleminen ja juuri häntä varten valittu lahja.

Sydämenmuotoinen metallirasia äitienpäivälahjaksi

Omasta kuvasta tehty metallirasia täynnä suklaata

Monessa kodissa äitiä halutaan hemmotella suklaalla ja herkuilla. Tee tänä vuonna yhdessä lapsen kanssa äitienpäivälahjasta entistäkin näyttävämpi pakkaamalla suklaat persoonalliseen metallirasiaan. Ihana, tunteella valittu kuva metallirasian kannessa varmistaa, että tämä lahja säilytetään pitkään! Sydämenmuotoisen metallirasian voi myöhemmin täyttää uusilla herkuilla tai vaikka valokuvilla tai pienillä muistoesineillä.

Rasioita on neljää eri mallia: sydän, neliö, suorakulmainen ja pyöreä. Mistähän äiti tykkäisi eniten?

Kuvamuki lahjaksi äidille

Kuvamuki on yhtä aikaa kiva ja käytännöllinen

Viettekö äidille aamiaisen sänkyyn hänen juhlapäivänään? Silloin äitiä on kiva ilahduttaa uudella, ihan äitiä varten suunnitellulla kuvamukilla. Kahvi- tai teemuki on siitä hyvä lahja, että se on samalla käyttöesine, jota tarvitaan joka ikinen päivä. Kun kyseessä on äitienpäivälahja lapselta, anna lapsen päättää kuvan aihe: onko se kuva hänestä itsestään vai perhepotretti vai lapsen lempilelu? Hyvä kuva voi löytyä lapsen omastakin kännykästä.

Taikamuki äitienpäivälahjaksi

Jekuttakaa äitiä taikamukilla!

Jos haluatte yllättää äidin kunnolla, niin siihen sopii taikamuki. Muki näyttää ihan tavalliselta ja äiti voi vähän ihmetelläkin vierasta mustaa mukia. Kun mukiin sitten kaadetaan kuumaa juomaa, kuppia koristavat kuvat tulevat näkyviin kuin taikaiskusta. Äidin ilme voi todella olla näkemisen arvoinen lasten valitseman kuvan ilmestyessä mukiin!

Äitienpäivän askartelu kuvatarroilla

Askarrelkaa yhdessä äitienpäiväkortti täynnä kuvatarroja

Juhlapäivään kuuluu tietenkin kortti, mieluiten itse askarreltu. Helppo ja ihana äitienpäiväkortti syntyy koristelemalla kortti kuvatarroilla. Lapsen kanssa on kiva etsiä sopivia kuvia tarroihin ja lapsen luovuuden ansiosta korteista voi tulla hyvinkin mielikuvituksellisia! Yhdessä arkissa on 12 tai 16 tarraa ja jokaisessa tarrassa voi olla eri kuva. Näin tarra-arkista saa helposti ison määrän kivaa kuvamateriaalia erilaisiin kortteihin omalle äidille, mummille ja kaikille muille tärkeille äideille!

Kassi lahjaksi äidille

Tyylikäs kestokassi kantaa ostoksia ja muistoja

Onko äiti aina menossa ja kasseja tarvitaan joka lähtöön? Silloin äitienpäivälahjaksi sopii juuri hänelle designattu kestokassi. Omista valokuvista suunniteltu kuosi on taatusti persoonallinen, eikä toista samanlaista ole kenelläkään. Kestokassi on myös vaihtoehto kaupan muovikasseille. Tai voihan äiti ottaa kassin vaikka jumppaan tai töihin – kassi on aina pakattu lämpimillä ajatuksilla lahjan antajasta.

Kuvan saa hyvän kokoisen kassin (40 x 40 cm) molemmin puolin. Kun kassiin valittu kuva on joku äidin oma harrastus, vaikka viherkasvi, macaronleivos tai skootteri, lahja ei voi mennä vikaan ja se tulee ahkeraan käyttöön.

Kuvatyyny äitienpäivälahjaksi

Anna lapsen suunnitella äidille kuvatyyny!

Ihana idea: Jos lapsi ei ole itse paikalla, äiti tai mummi voi halia lapsen kuvalla varustettua tyynyä ja muistella omaa rakastaan. Eikä kuvia valitessa tarvitse tyytyä yhteen kuvaan, vaan kuvia voi olla useampiakin ja molemmin puolin pehmeää tyynyä.

Omasta kuvasta tehty tyyny tuo lämpöistä tunnelmaa kodin sisustukseen sohvatyynynä tai makuuhuoneen piristyksenä. Äitienpäivälahjaksi sopivia kuvatyynyjä on kolmea kokoa.

Lue lisää