• Isänpäivän lahjaopas

  Isänpäivän lahjaopas

  – persoonallisimmat isänpäivälahjat jokaiselle isähahmolle

  Isänpäivä on joka vuosi, ja aina sitä haluaa yllättää isän ja ukin erityisellä tavalla. Mutta miten keksiä vuosi toisensa jälkeen lahja, joka herättää tunteita? Kokosimme ideat, joiden avulla se paras isänpäivälahja löytyy juuri tänä vuonna.

  Muistathan kurkata tuotteiden viimeiset tilauspäivät.

  Canvas-taulu yhteisestä retkestä

  Canvas-taulu yhteisestä retkestä

  Mitä isä näkee ensimmäiseksi, kun hän aamuisin avaa silmänsä? Joka päivä alkaa hymyllä, jos katseensa voi kiinnittää hetkeksi tärkeään hetkeen, jonka isä on viettänyt lapsen tai lapsenlastensa kanssa. Tauluun voit myös valita tunnelmakuvan, joka kertoo ajatuksesi hänelle.

  Puhelimen suojakuoret omilla kuvilla

  Suosikkikuva puhelimen suojakuoreen

  Jos isän tai ukin puhelin on iPhone tai Samsung, on hauskalla kuvalla varustettu suojakuori nappivalinta lahjaksi. Tällä tavoin rakkaiden kuvat kulkevat mukana aina.

  Isänpäivälahja: kuvakirja

  Kuvakirja isänpäivälahjaksi

  Tämä lahja on täynnä yhteisiä, tärkeitä hetkiä. Kokoa kuvakirjaan muistot lomamatkalta, viime vuodelta tai valitse parhaat kuvat isästä tai ukista vuosien varrelta.

  Isänpäiväkortti

  Omat kuvat, omat tarinat – hyvän isänpäiväkortin resepti

  Pyydä lapsianne kertomaan ajatus tai tarina isästä ja kirjoita se korttiin kuvan viereen. Idea ei vanhene koskaan. Kun toistat sen jokaisena isänpäivänä, saatte hauskan muiston perheenne elämästä. Korteista näkyy, kuinka lastenne jutut ja suhtautuminen isään ovat vuosien mittaan muuttuneet – ja miltä jälkipolvi on minäkin vuonna näyttänyt.

  VINKKI: Nappaa tästä isänpäiväruno ukin onnittelukorttiin:

  Silloinkin, kun olen aikuinen,
  minä papan neuvoja kuuntelen.

  Lisää värssyjä isänpäiväkorttiin löydät värssypankistamme.

  Valokuvia isälle ja ukille

  Iki-ihanat valokuvat

  Isät ja ukit rakastavat valokuvia siinä missä äidit ja mummitkin! Paperikuvista voi askarrella vaikkapa kirjanmerkkejä, valokuvia voi kiinnittää jääkaapin oveen tai perinteiseen valokuva-albumiin. Meiltä löytyy myös koristeakryylikehyksiä, joihin valokuvan voi laittaa kauniisti esille.

  Kuvamuki isälle

  Mukiinmenevä isä

  Isänpäivän kestosuosikki vuodesta toiseen on kuvamuki. Onhan se mahtavaa hörpätä aamukahvinsa mukista, joka saa ilahduttaa päivästä toiseen. Kaiva esiin isän tai ukin lapsuuskuva, kuvat jokaisesta lapsesta tai isän harrasteautosta – ja korista muki nimikkotekstillä.

  Isänpäivälahja: kuvakalenteri

  Seinäkalenteri isän työpaikalle

  Haluatko piristää isän työhuoneen seiniä? Valitse 12 iloista kuvaa – jokaiselle kuukaudelle omansa. Näin hauskaa seinäkalenteria ei löydy muilta koko toimistosta!

  Palapeli isänpäivälahjaksi

  Palapeliarvoitus

  Arvaako isä kuva-arvoitusta? Laita palapeliin kuva paikasta, jonne matkustitte viime kesänä. Kuvan ratkaisu palauttaa mieleen ihania reissumuistoja. Palapelin kokoaminen on mukavaa yhdessäoloa!

  Nappaa parhaat lahjaideat ja tilaa isänpäivälahjat ajoissa.

  Lue lisää