Yllätä isä kuvalahjalla

Isänpäivän lahjaopas

10+1 lahjaideaa isälle ja ukille

Jotakin uutta, jotakin vanhaa… Kaiva kuvat koneelta, puhelimelta tai arkistojen aarteista ja tee isälle tai ukille hänen näköisensä lahja. Tässä kymmenen loistavaa lahjaideaa isänpäivän sankareille.

1. Canvas-taulu isän lempiaiheesta

Canvas-taulun aiheen keksit helpoiten, kun mietit, mistä päivänsankari tykkää. Onko hän luontoihminen, rakastaako pihahommia, vaellusta tai kitaransoittoa? Voit myös valita tunnelmakuvan, joka kertoo ajatuksesi hänelle.

alk. per-item alk.

2. Suosikkikuva puhelimen suojakuoreen

Jos isän tai ukin puhelin on iPhone tai Samsung, on hauskalla kuvalla varustettu suojakuori nappivalinta lahjaksi. Tällä tavoin rakkaiden kuvat kulkevat mukana aina.

alk. per-item alk.

3. Kuvakirja isänpäivälahjaksi

Tämä lahja on täynnä yhteisiä, tärkeitä hetkiä. Kokoa kuvakirjaan muistot lomamatkalta, viime vuodelta tai valitse parhaat kuvat isästä tai ukista vuosien varrelta.

alk. per-item alk.

4. Omat kuvat, omat tarinat – hyvän isänpäiväkortin resepti

Pyydä lapsianne kertomaan ajatus tai tarina isästä ja kirjoita se korttiin kuvan viereen. Idea ei vanhene koskaan. Kun toistat sen jokaisena isänpäivänä, saatte hauskan muiston perheenne elämästä. Korteista näkyy, kuinka lastenne jutut ja suhtautuminen isään ovat vuosien mittaan muuttuneet – ja miltä jälkipolvi on minäkin vuonna näyttänyt.

alk. per-item alk.

5. Kirjoita ukille runo isänpäiväkorttiin

Kirjoita vaarille oma runo tai nappaa tästä isänpäiväruno ukin onnittelukorttiin:

"Silloinkin, kun olen aikuinen,
minä papan neuvoja kuuntelen."

Lisää värssyjä isänpäiväkorttiin löydät värssypankistamme »

alk. per-item alk.

6. Puhelimen kuvista lahjoja!

Pullisteleeko puhelimesi hauskoja kuvia? Valitse niistä puhuttelevimmat isälle tai vaarille ja tee niistä lahja – puhelimella otetut kuvat sopivat moniin tuotteisiimme.

Testaa rohkeasti kuvaasi eri tuotteisiin! Kännykkäkuvien laatu riittää hyvin esimerkiksi kehyskuvaan, kuvamukiin, pöytäkuvatelineeseen, kollaasijulisteeseen sekä kuvakirjoihin, kun käytät useampaa kuvaa yhdellä sivulla. Myös kalentereissa on malleja, esimerkiksi pöytäkalenteri, keittiökalenteri tai perhekalenteri!

alk. per-item alk.

7. Isän näköinen muki

Suunnittele isälle tai ukille työpaikan kivoin kahvimuki! Kaiva esiin isän tai ukin lapsuuskuva, nykyinen tai entinen idoli – tai korista muki nimikkotekstillä.

alk. per-item alk.

8. Seinäkalenteri isän työpaikalle

Haluatko piristää isän työpäiviä? Valitse 12 iloista kuvaa – jokaiselle kuukaudelle omansa. Näin hauskaa seinäkalenteria ei löydy muilta koko toimistosta!

alk. per-item alk.

9. Palapeliarvoitus

Arvaako isä kuva-arvoitusta? Laita palapeliin kuva paikasta, jonne matkustitte viime kesänä. Kuvan ratkaisu palauttaa mieleen ihania reissumuistoja.

alk. per-item alk.

10. Iki-ihanat valokuvat

Isät ja ukit rakastavat valokuvia siinä missä äidit ja mummitkin! Paperikuvista voi tehdä kirjanmerkkejä, valokuvia voi kiinnittää jääkaapin oveen tai perinteiseen valokuva-albumiin.

alk. per-item alk.

11. Lasinaluset piristämään päivää

Lasinaluset ovat täydellinen paikka erilaisille tsemppilauseille, aforismeille tai elämää suuremmille ajatuksille. Ukki ilahtuu varmasti myös lastenlasten kuvista lasinalusissa. 

alk. per-item alk.

Nappaa parhaat lahjaideat ja tilaa isänpäivälahjat ajoissa

Lue lisää