• Yllätä isä kuvalahjalla

  Isänpäivän lahjaopas

  10 lahjaideaa isälle ja ukille

  Isänpäivä on joka vuosi, ja aina sitä haluaa yllättää isän ja ukin erityisellä tavalla. Mutta miten keksiä vuosi toisensa jälkeen lahja, joka herättää tunteita? Tässä sinulle helppo vinkki: Kurkkaa puhelimeesi. Löytyisikö sieltä kuvaa, joka palauttaa mieleen yhteisen kalareissun, hassun sattumuksen lapsuudesta tai jotain, josta vaan saa hyvälle tuulelle?

  Kokosimme isänpäivän sankareille kymmenen loistavaa lahjaideaa. Muistathan kurkata tuotteiden viimeiset tilauspäivät.

  1. Canvas-taulu yhteisestä retkestä

  Mitä isä näkee ensimmäiseksi, kun hän aamuisin avaa silmänsä? Joka päivä alkaa hymyllä, jos katseensa voi kiinnittää hetkeksi tärkeään hetkeen, jonka isä on viettänyt lapsen tai lapsenlastensa kanssa. Tauluun voit myös valita tunnelmakuvan, joka kertoo ajatuksesi hänelle.

  alk. alk. per-item

  2. Suosikkikuva puhelimen suojakuoreen

  Jos isän tai ukin puhelin on iPhone tai Samsung, on hauskalla kuvalla varustettu suojakuori nappivalinta lahjaksi. Tällä tavoin rakkaiden kuvat kulkevat mukana aina.

  alk. alk. per-item

  3. Kuvakirja isänpäivälahjaksi

  Tämä lahja on täynnä yhteisiä, tärkeitä hetkiä. Kokoa kuvakirjaan muistot lomamatkalta, viime vuodelta tai valitse parhaat kuvat isästä tai ukista vuosien varrelta.

  alk. alk. per-item

  4. Omat kuvat, omat tarinat – hyvän isänpäiväkortin resepti

  Pyydä lapsianne kertomaan ajatus tai tarina isästä ja kirjoita se korttiin kuvan viereen. Idea ei vanhene koskaan. Kun toistat sen jokaisena isänpäivänä, saatte hauskan muiston perheenne elämästä. Korteista näkyy, kuinka lastenne jutut ja suhtautuminen isään ovat vuosien mittaan muuttuneet – ja miltä jälkipolvi on minäkin vuonna näyttänyt.

  alk. alk. per-item

  VINKKI: Nappaa tästä isänpäiväruno ukin onnittelukorttiin:

  "Silloinkin, kun olen aikuinen,
  minä papan neuvoja kuuntelen."

  Lisää värssyjä isänpäiväkorttiin löydät värssypankistamme »

  alk. alk. per-item

  5. Iki-ihanat valokuvat

  Isät ja ukit rakastavat valokuvia siinä missä äidit ja mummitkin! Paperikuvista voi askarrella vaikkapa kirjanmerkkejä, valokuvia voi kiinnittää jääkaapin oveen tai perinteiseen valokuva-albumiin. Meiltä löytyy myös koristeakryylikehyksiä, joihin valokuvan voi laittaa kauniisti esille.

  alk. alk. per-item

  6. Lasinaluset piristämään päivää

  Lasinaluset ovat täydellinen paikka erilaisille tsemppilauseille, aforismeille tai elämää suuremmille ajatuksille. Tai entäpä jos tekisit isälle lasinaluset hänen lempiharrastuksestaan? Ukki sen sijaan ilahtuu varmasti myös lastenlasten kuvista lasinalusissa.

  alk. alk. per-item

  7. Mukiinmenevä isä

  Isänpäivän kestosuosikki vuodesta toiseen on kuvamuki. Onhan se mahtavaa hörpätä aamukahvinsa mukista, joka saa ilahduttaa päivästä toiseen. Kaiva esiin isän tai ukin lapsuuskuva, kuvat jokaisesta lapsesta tai isän harrasteautosta – ja korista muki nimikkotekstillä.

  alk. alk. per-item

  8. Seinäkalenteri isän työpaikalle

  Haluatko piristää isän työhuoneen seiniä? Valitse 12 iloista kuvaa – jokaiselle kuukaudelle omansa. Näin hauskaa seinäkalenteria ei löydy muilta koko toimistosta!

  alk. alk. per-item

  9. Palapeliarvoitus

  Arvaako isä kuva-arvoitusta? Laita palapeliin kuva paikasta, jonne matkustitte viime kesänä. Kuvan ratkaisu palauttaa mieleen ihania reissumuistoja. Palapelin kokoaminen on mukavaa yhdessäoloa!

  alk. alk. per-item

  10. Ihan isän näköisiä lahjoja!

  Pullisteleeko puhelimesi hauskoja kuvia? Valitse niistä puhuttelevimmat isälle tai vaarille ja tee niistä lahja – puhelimella otetut kuvat sopivat moniin tuotteisiimme.

  Testaa rohkeasti kuvaasi esimerkiksi SIGG-juomapulloon, kehyskuvaan tai kuvahiirimattoon.

  Nappaa parhaat lahjaideat ja tilaa isänpäivälahjat ajoissa

  Lue lisää