Äiti ja lapset laulavat isälle isänpäivänä

Isänpäivän lahjaopas

10 lahjaideaa isälle ja ukille

Jotakin uutta, jotakin vanhaa… Kaiva kuvat koneelta, kännykästä tai arkistojen aarteista ja tee isälle tai ukille hänen näköisensä lahja. Tässä kymmenen loistavaa lahjaideaa isänpäivän sankareille.

1. Canvas-taulu isän lempiasiasta

Canvas-taulun aiheen keksit helpoiten, kun mietit, mistä päivänsankari tykkää. Onko hän automiehiä, rakastaako pihahommia, uimista tai kitaransoittoa? Voit myös valita tunnelmakuvan, joka kertoo ajatuksesi hänelle.

alk.   per-item alk.  

2. Suosikkikuva kännykkäkuoreen

Jos isän tai ukin puhelin on iPhone, on hauskalla kuvalla varustettu suojakuori nappivalinta lahjaksi. Tällä tavoin rakkaiden kuvat kulkevat mukana aina.

alk.   per-item alk.  

3. Kuvakirja isänpäivälahjaksi

Tämä lahja on täynnä yhteisiä, tärkeitä hetkiä. Kokoa kuvakirjaan muistot lomamatkalta, viime vuodelta tai valitse parhaat kuvat isästä tai ukista vuosien varrelta.

alk.   per-item alk.  

4. Omat kuvat, omat tarinat – hyvän isänpäiväkortin resepti

Pyydä lapsianne kertomaan ajatus tai tarina isästä ja kirjoita se korttiin valokuvan viereen. Idea ei vanhene koskaan. Kun toistat sen jokaisena isänpäivänä, saatte hauskan muiston perheenne elämästä. Korteista näkyy, kuinka lastenne jutut ja suhtautuminen isään ovat vuosien mittaan muuttuneet – ja miltä jälkipolvi on minäkin vuonna näyttänyt.

alk.   per-item alk.  

5. Kirjoita ukille runo isänpäiväkorttiin

Kirjoita vaarille oma runo tai nappaa tästä isänpäiväruno ukin onnittelukorttiin:

"Vaarilla on kokemusta,
elämästä näkemystä.
Neuvoja saamme hyviä,
ne ovat kultajyviä.
Niitä aina arvostamme,
ja tänään onnea toivotamme."

Lisää värssyjä isänpäiväkorttiin löydät värssypankistamme »

alk.   per-item alk.  

6. Kännykkäkuvista lahjoja!

Pullisteleeko kännykkäsi hauskoja kuvia? Valitse niistä puhuttelevimmat isälle tai vaarille ja tee niistä lahja – kännykällä otetut kuvat sopivat moniin tuotteisiimme. Jos epäröit kuviesi laadun riittävyyttä, liikennevalomme kertovat tilausvaiheessa, onko kuvasi riittävän hyvälaatuinen kyseiseen kuvapaikkaan.

Testaa rohkeasti kuvaasi eri tuotteisiin! Kännykkäkuvien laatu riittää hyvin esimerkiksi kehyskuvaan, kuvamukiin, pöytäkuvatelineeseen, kollaasijulisteeseen sekä kuvakirjoihin, kun käytät useampaa kuvaa yhdellä sivulla. Myös kalentereissa on malleja, esimerkiksi pöytäkalenteri, keittiökalenteri tai perhekalenteri, joissa on pienemmät kuvapaikat – aivan passelit kännykkäkuville!

7. Isän näköinen muki

Suunnittele isälle tai ukille työpaikan kivoin kahvimuki! Kaiva esiin isän tai ukin lapsuuskuva, nykyinen tai entinen idoli – tai korista muki nimikkotekstillä.

Kurkkaa hauska aamiaisvinkki isänpäiväksi: mukikakku  

alk.   per-item alk.  

8. Seinäkalenteri isän työpaikalle

Haluatko piristää isän työpäiviä? Valitse 12 iloista kuvaa – jokaiselle kuukaudelle omansa. Näin hauskaa seinäkalenteria ei löydy muilta koko toimistosta!

alk.   per-item alk.  

9. Palapeliarvoitus

Arvaako isä kuva-arvoitusta? Laita palapeliin kuva paikasta, jonne teette retken isänpäivänä. Kuvan ratkaisun jälkeen lähdette koko perhe viettämään laatuaikaa läheiselle laavulle, kylpylään tai lempipuistoonne.

alk.   per-item alk.  

10. Kirjanmerkit valokuvista

Isät ja ukit rakastavat lukemista siinä missä äidit ja mummitkin! Lasten kuvista tehdyt kirjanmerkit saavat hymyn huulille aina, kun he avaavat kirjan. Tämä lahjaidea toimii myös isänpäivänä!

Nappaa parhaat lahjaideat ja tilaa isänpäivälahjat ajoissa

Lue lisää