Isänpäivän lahjaopas

Isänpäivän lahjaopas

– persoonallisimmat isänpäivälahjat jokaiselle isähahmolle

Isänpäivä on joka vuosi, ja aina sitä haluaa yllättää isän ja ukin erityisellä tavalla. Mutta miten keksiä vuosi toisensa jälkeen lahja, joka herättää tunteita? Kokosimme ideat, joiden avulla se paras isänpäivälahja löytyy juuri tänä vuonna.

Muistathan kurkata tuotteiden viimeiset tilauspäivät.

Canvas-taulu yhteisestä retkestä

Canvas-taulu yhteisestä retkestä

Mitä isä näkee ensimmäiseksi, kun hän aamuisin avaa silmänsä? Joka päivä alkaa hymyllä, jos katseensa voi kiinnittää hetkeksi tärkeään hetkeen, jonka isä on viettänyt lapsen tai lapsenlastensa kanssa. Tauluun voit myös valita tunnelmakuvan, joka kertoo ajatuksesi hänelle.

Puhelimen suojakuoret omilla kuvilla

Suosikkikuva puhelimen suojakuoreen

Jos isän tai ukin puhelin on iPhone tai Samsung, on hauskalla kuvalla varustettu suojakuori nappivalinta lahjaksi. Tällä tavoin rakkaiden kuvat kulkevat mukana aina.

Isänpäivälahja: kuvakirja

Kuvakirja isänpäivälahjaksi

Tämä lahja on täynnä yhteisiä, tärkeitä hetkiä. Kokoa kuvakirjaan muistot lomamatkalta, viime vuodelta tai valitse parhaat kuvat isästä tai ukista vuosien varrelta.

Isänpäiväkortti

Omat kuvat, omat tarinat – hyvän isänpäiväkortin resepti

Pyydä lapsianne kertomaan ajatus tai tarina isästä ja kirjoita se korttiin kuvan viereen. Idea ei vanhene koskaan. Kun toistat sen jokaisena isänpäivänä, saatte hauskan muiston perheenne elämästä. Korteista näkyy, kuinka lastenne jutut ja suhtautuminen isään ovat vuosien mittaan muuttuneet – ja miltä jälkipolvi on minäkin vuonna näyttänyt.

VINKKI: Nappaa tästä isänpäiväruno ukin onnittelukorttiin:

Silloinkin, kun olen aikuinen,
minä papan neuvoja kuuntelen.

Lisää värssyjä isänpäiväkorttiin löydät värssypankistamme.

Valokuvia isälle ja ukille

Iki-ihanat valokuvat

Isät ja ukit rakastavat valokuvia siinä missä äidit ja mummitkin! Paperikuvista voi askarrella vaikkapa kirjanmerkkejä, valokuvia voi kiinnittää jääkaapin oveen tai perinteiseen valokuva-albumiin. Meiltä löytyy myös koristeakryylikehyksiä, joihin valokuvan voi laittaa kauniisti esille.

Kuvamuki isälle

Mukiinmenevä isä

Isänpäivän kestosuosikki vuodesta toiseen on kuvamuki. Onhan se mahtavaa hörpätä aamukahvinsa mukista, joka saa ilahduttaa päivästä toiseen. Kaiva esiin isän tai ukin lapsuuskuva, kuvat jokaisesta lapsesta tai isän harrasteautosta – ja korista muki nimikkotekstillä.

Isänpäivälahja: kuvakalenteri

Seinäkalenteri isän työpaikalle

Haluatko piristää isän työhuoneen seiniä? Valitse 12 iloista kuvaa – jokaiselle kuukaudelle omansa. Näin hauskaa seinäkalenteria ei löydy muilta koko toimistosta!

Palapeli isänpäivälahjaksi

Palapeliarvoitus

Arvaako isä kuva-arvoitusta? Laita palapeliin kuva paikasta, jonne matkustitte viime kesänä. Kuvan ratkaisu palauttaa mieleen ihania reissumuistoja. Palapelin kokoaminen on mukavaa yhdessäoloa!

Nappaa parhaat lahjaideat ja tilaa isänpäivälahjat ajoissa.

Lue lisää