⭐ Tutustumistarjous: pöytäkalenteri puutelineellä -40 % ⭐

 • Ihan isän näköisiä lahjoja Ihan isän näköisiä lahjoja

  Ihan iskän näköisiä lahjoja

  Etsitkö persoonallista isänpäivälahjaa? Jotain mikä herättää tunteita. Jotain mikä palauttaa mieleen yhteisen telttaretken, iltamyöhään venyneen uintihetken mökkirannassa tai kolmen sukupolven matkan etelän lämpöön. Parhaat lahjat syntyvät näistä hetkistä. Laita siis tärkeimmät hetket talteen ja tilaa isänpäivälahjat helposti netistä niin isälle kuin isoisällekin. Ettei iskä unohtuisi.

  Suosituimmat lahjat isälle

  Kuvamuki

  Isänpäivän kestosuosikki vuodesta toiseen on kuvamuki. Onhan se mahtavaa hörpätä aamukahvinsa mukista, joka saa ilahduttaa päivästä toiseen. 

  alk. alk. per-item

  Kuvakortit

  Yhteisistä hetkistä syntyy myös persoonallisimmat isänpäiväkortit. Ilahduta isää kortilla postitse tai lahjan antamisen yhteydessä.

  alk. alk. per-item

  Kuvakirja

  Elämä on hetkiä. Kerää tärkeimmät niistä kansien väliin ja anna lahja, johon palataan yhä uudelleen ja uudelleen.

  alk. alk. per-item

  Helpot ja nopeat lahjat isälle

  Lahjat ukille

  Kuvakirja

  Kerro kuvilla, että välität. Kerää tärkeimmät hetket kansien väliin ja anna lahja, johon palataan yhä uudelleen ja uudelleen.

  alk. alk. per-item

  Seinäkalenteri

  Käytännöllisyys ja kauneus samassa paketissa. Kuvakalenteri on huippusuosittu lahja, jota ukki osaa arvostaa.

  alk. alk. per-item

  Koristeakryylikehys

  Teetä vaarin suosikkikuva ja laita se kauniiseen koristeakryylikehykseen. Ihana kuvamuisto kauniissa kehyksissä ilahduttaa pitkään. Voit valita koristeeksi pienet sydämet, lumihiutaleet tai hiekanjyvät.

  alk. alk. per-item

  Isänpäivän lahjakone

  Isänpäivän lahjaopas

  Isänpäivä on joka vuosi, ja aina sitä haluaa yllättää isän ja ukin erityisellä tavalla. Mutta miten keksiä vuosi toisensa jälkeen lahja, joka herättää tunteita? Tässä sinulle helppo vinkki: Kurkkaa puhelimeesi. Löytyisikö sieltä kuvaa, joka palauttaa mieleen yhteisen kalareissun, hassun sattumuksen lapsuudesta tai jotain, josta vaan saa hyvälle tuulelle?

  Kokosimme isänpäivän sankareille kymmenen loistavaa lahjaideaa.

   

  Voimauttava kuvakirja isälle

  Kirjanmerkki valokuvista