• Ihan isän näköisiä lahjoja Ihan isän näköisiä lahjoja

  Ihan iskän näköisiä lahjoja

  Etsitkö persoonallista isänpäivälahjaa? Jotain mikä herättää tunteita. Jotain mikä palauttaa mieleen yhteisen telttaretken, iltamyöhään venyneen uintihetken mökkirannassa tai kolmen sukupolven matkan etelän lämpöön. Parhaat lahjat syntyvät näistä hetkistä. Laita siis tärkeimmät hetket talteen ja tilaa isänpäivälahjat helposti netistä niin isälle kuin isoisällekin.

  Keräsimme alle joululahjavinkkejä eri tilanteisiin. Tutustu ja valitse sopivimmat läheisten ja ystävien iloksi. Ettei iskä unohtuisi.

  Suosituimmat lahjat isälle

  Suklaakalenteri

  Odotus on puoli joulua. Anna isälle lahjaksi suklaakalenteri omalla kuvalla. Tämän lahjan kanssa kannattaa olla kuitenkin ajoissa, sillä viimeinen tilauspäivä isänpäiväksi on jo 31.10.

  alk. per-item alk.

  Kuvakortit

  Yhteisistä hetkistä syntyy myös persoonallisimmat isänpäiväkortit. Ilahduta isää kortilla postitse tai lahjan antamisen yhteydessä.

  alk. per-item alk.

  Kuvakirja

  Elämä on hetkiä. Kerää tärkeimmät niistä kansien väliin ja anna lahja, johon palataan yhä uudelleen ja uudelleen.

  alk. per-item alk.

  Helpot ja nopeat lahjat isälle

  Muistipeli

  Yhdessä pelaaminen on kivaa! Erityisen hauskaa pelaamisesta tekee tuttujen kuvien ja tärkeiden hetkien paljastuminen käännetyistä korteista.

  alk. per-item alk.

  Palapeli

  Palapelissä riittää puuhaa niin isälle kuin koko perheellekin – vaihtoehtoja löytyy 50 palasta aina 1000 palaan asti!

  alk. per-item alk.

  Suklaarasia

  Kotimaista suklaata ja ilahduttava kuvamuisto samassa paketissa – tällä lahjalla onnistut varmasti! Jos isä asuu kaukana, suklaarasian voit tilata helposti myös suoraan hänen postilaatikkoon.

  alk. per-item alk.

  Lahjat ukille

  Kuvakirja

  Kerro kuvilla, että välität. Kerää tärkeimmät hetket kansien väliin ja anna lahja, johon palataan yhä uudelleen ja uudelleen.

  alk. per-item alk.

  Seinäkalenteri

  Käytännöllisyys ja kauneus samassa paketissa. Kuvakalenteri on huippusuosittu lahja, jota ukki osaa arvostaa.

  alk. per-item alk.

  Koristeakryylikehys

  Teetä vaarin suosikkikuva ja laita se kauniiseen koristeakryylikehykseen. Ihana kuvamuisto kauniissa kehyksissä ilahduttaa pitkään. Voit valita koristeeksi pienet sydämet, lumihiutaleet tai hiekanjyvät.

  alk. per-item alk.

  Isänpäivän lahjaopas

  Isänpäivä on joka vuosi, ja aina sitä haluaa yllättää isän ja ukin erityisellä tavalla. Mutta miten keksiä vuosi toisensa jälkeen lahja, joka herättää tunteita? Tässä sinulle helppo vinkki: Kurkkaa puhelimeesi. Löytyisikö sieltä kuvaa, joka palauttaa mieleen yhteisen kalareissun, hassun sattumuksen lapsuudesta tai jotain, josta vaan saa hyvälle tuulelle?

  Kokosimme isänpäivän sankareille kymmenen loistavaa lahjaideaa.

   

  Voimauttava kuvakirja isälle

  Kirjanmerkki valokuvista

  Isänpäivän lahjakone