• Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään

  Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään

  Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään

  Paras isänpäivälahja herättää tunteita. Anna siis isälle lahjaksi jotain, mikä palauttaa mieleen yhteisen telttaretken, iltamyöhään venyneen uintihetken mökkirannassa tai kolmen sukupolven matkan etelän lämpöön. Personallisimmat lahjat isälle, ukille tai puolisolle syntyvät näistä hetkistä. Selaa siis puhelintasi, siellä löytyy aarteita ja tilaa isänpäivälahjat helposti netistä. Tältä sivuilta löydät paljon isänpäivän lahjaideoita elämäsi miehille.

  Isänpäivän lahjaideat isälle

  Yllätä isä hänen tärkeimmillä muistoillaan: oman perheen seikkailuilla ja hymyillä. Painata muistot kuvakirjaksi, sisustustauluksi tai julisteeksi tai t-paitaan - nämä tuovat hymyn myös isän kasvoille.

  Isänpäivän lahjaideat ukille

  Mitä lahjaksi isoisälle isänpäivänä? Ilahduta hauskalla ja hyödyllisellä seinäkalenterilla, lähetä kuvakortti tai valitse joku kiva kuvalahja, joka saa hymyn ukin huulille.

  Ensimmäinen isänpäivälahja tulevalle isälle

  Anna ensimmäisenä lahja, joka tuo tunteet pintaan. Rakkaiden kuvasta tehty mukia tai avaimenperää hän käyttää suurella ylpeydellä. Katso myös vinkkimme, miten tuoreen isän voi yllättää jo vauvan odotusaikana.

  Näin paketoit kuvalahjan ekologisesti T-paitaan

  Vähennä turhaa lahjapaperijätettä ja kääri lahjat ekologisesti T-paitaan. Tällä tekniikalla loihdit T-paidasta persoonallisen paketin isälle isänpäiväksi tai rakkaallesi jouluksi.

  Tilauspäivät isänpäiväksi 2023

  Muista tilata isänpäivälahjat hyvissä ajoin, niin saat ne ajoissa perille toimitettuna!

   

  Katso toimitusajat »