Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään

Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään

Anna isänpäivälahja, jota rakastetaan pitkään

Paras isänpäivälahja herättää tunteita. Anna siis isälle lahjaksi jotain, mikä palauttaa mieleen yhteisen telttaretken, iltamyöhään venyneen uintihetken mökkirannassa tai kolmen sukupolven matkan etelän lämpöön. Personallisimmat lahjat isälle, ukille tai puolisolle syntyvät näistä hetkistä. Selaa siis puhelintasi, siellä löytyy aarteita ja tilaa isänpäivälahjat helposti netistä. Tältä sivuilta löydät paljon isänpäivän lahjaideoita elämäsi miehille.

Isänpäivän lahjaideat isälle

Yllätä isä hänen tärkeimmillä muistoillaan: oman perheen seikkailuilla ja hymyillä. Painata muistot kuvakirjaksi, sisustustauluksi tai julisteeksi tai t-paitaan - nämä tuovat hymyn myös isän kasvoille.

Isänpäivän lahjaideat ukille

Mitä lahjaksi isoisälle isänpäivänä? Ilahduta hauskalla ja hyödyllisellä seinäkalenterilla, lähetä kuvakortti tai valitse joku kiva kuvalahja, joka saa hymyn ukin huulille.

Ensimmäinen isänpäivälahja tulevalle isälle

Anna ensimmäisenä lahja, joka tuo tunteet pintaan. Rakkaiden kuvasta tehty mukia tai avaimenperää hän käyttää suurella ylpeydellä. Katso myös vinkkimme, miten tuoreen isän voi yllättää jo vauvan odotusaikana.

Lisää inspiraatiota isänpäivälahjoihin ja paketointiin

Näin paketoit kuvalahjan ekologisesti T-paitaan

Vähennä turhaa lahjapaperijätettä ja kääri lahjat ekologisesti T-paitaan. Tällä tekniikalla loihdit T-paidasta persoonallisen paketin isälle isänpäiväksi.

Isänpäivän lahjaopas – lisää lahjaideoita

Isänpäivä on joka vuosi, ja aina sitä haluaa yllättää isän ja ukin erityisellä tavalla – kokosimme persoonallisimmat isänpäivälahjat jokaiselle isähahmolle.

Paketointivinkki: nerokas rusettipaketti

Mikä olisi parempi tapa ilahduttaa rakkaitaan kuin kauniisti paketoitu lahja, joka pitää sisällään monta yllätystä. Katso paketointivinkki, joka on täydellinen kuvamukille!

Tilauspäivät isänpäiväksi 2023

Muista tilata isänpäivälahjat hyvissä ajoin, niin saat ne ajoissa perille toimitettuna!

 

Muista nämä tärkeät päivämäärät:

 

20.10. Isänpäiväkortit postiin

26.10. Kuvakirjat ja kuvalahjat, canvas-taulut ja julisteet
Huom. Osa tekstiileistä tilattava jo aiemmin.

30.10. Viime hetken lahjat: kuukausikalenteri ja Spiral-kuvakirja

 

Viimeiset tilauspäivät vaihtelevat tuotteittain. Tarkista tuotteen viimeinen tilauspäivä täältä »