Lippusiima joulukorteista tai valokuvista

Kauniit joulukoristeet valokuvista ja vanhoista joulukorteista

Joulukoristeilla on usein tarina. Jouluntähti on suvun perintöä vuosikymmenten takaa, erikoisemmat joulupallot on hankittu Saksan markkinoilta ja lasten askartelemat koristeet ovat oma lukunsa.

Joulu tulee kotiin samalla, kun koristelaatikon kantaa kellarista taloon. Tänä jouluna perinteiset koristeet täydentyvät valokuvista tai edellisen vuoden joulukorteista tehdyillä koristeilla. Inspiroidu uudenlaisista koristeluideoista!

Helpot ja supersuloiset kuusenkoristeet

Nämä koristeet on niin helppo tehdä, ettei tarvitse olla mikään askarteluihminen. Koristeita varten voit tilata valokuvat vaikkapa joulukorttikuvauksesta ylijääneistä kuvista. Tai jos teillä on edellisien vuosien joulukortteja laatikossa, voit käyttää niitä. Leikkaa kortista kuusenmuotoinen pala ja kiinnitä päähän nauha. (Tässäpä hyvä tapa uusiokäyttää uusissa paidoissa olevat silkkinauhat.)

Aloita tilaamalla valokuvat netissä tai ifolor-sovelluksella puhelimellasi tai tabletillasi. Suosittelemme 10- ja 11-koon valokuvia. Saat valokuvat kotiisi muutamassa päivässä ja pääset askartelemaan.

Me ifolorlaiset ihastuimme pieniin, kymppikuvista väkertämiimme joulupalloihin, mutta vielä helpompaa on tehdä palloja 11-koon kuvista.

Kuusenmuotoinen joulukoriste valokuvasta

Jouluinen valokuvahenkari

Runsasta koristelua rakastava tuunaa henkarit jouluisaksi. Paperiliuskaan kiinnitetään pyöreäksi leikattuja kuvia ja koristellaan muilla joulusymboleilla. Roikkuviin nauhoihin valokuvat saa kiinnitettyä minipyykkipojilla, joita löytyy askartelukaupoista. Henkarin voi ripustaa vaikkapa ovenpieleen.

Valokuvat henkarissa

Joulupallot kuusen oksille

Joulupallojen askartelemiseen tarvitset nauhan ja paperiniitin lisäksi sorminäppäryyttä. Lopputulos palkitsee! Katso ohjeet täältä » 

Joulupallot valokuvista

Lue lisää