Kuvalahja puolisolle

Miten muistaa puolisoa hääpäivänä tai vuosipäivänä?

Anna kuvalahja!

Lähestyykö hääpäivä? Paperihäät, pumpulihäät, hopeahäät, kultahäät – omaa puolisoa on kiva muistaa häiden vuosipäivänä pienellä lahjalla. Mutta mitä henkilökohtaista sitä keksisi? Katso lahjat, jotka sopivat niin vaimolle kuin aviomiehellekin.

Häiden vuosipäivänä juhlistetaan yhteistä taivalta ja avioliiton suurta seikkailua – oli sitten ensimmäinen hääpäivä tai jo 30-vuotishääpäivä. Aina vuosipäivänä on syytä juhlaan! Aineeton lahja on trendikäs ja sopii hänelle, jolla on jo kaikkea, mutta aika monen mielestä on kukkien ja ravintolaillallisten lisäksi mukava saada puolisolta jokin pieni, persoonallinen lahja. Kiva idea on teettää omista valokuvista lahjoja, joissa näkyy henkilökohtaisuus ja jotka ovat satavarmasti täysin uniikkeja.

Lahja puolisolle vuosipäivän kunniaksi: palapeli

Teetä palapeli, jossa on tunnetta

Ilahduta puolisoa omasta valokuvasta tehdyllä palapelillä, sehän voi olla kuin vertauskuva yhdessä rakennetusta elämästä. Valitse kuvaksi vaikka yhteiskuva häävieraistanne, heitä voitte yhdessä muistella kaikessa rauhassa palapeliä kootessa. Tai teetä palapeli upeasta reissusta, 20-vuotishääpäivän juhlallisuuksista tai perhepotretista. Voit valita 50, 196, 500, 1000 tai jopa 1500 palan kuvapalapelin. Ja kun palapelissä on teille pariskuntana merkityksellinen kuva, on lahjassa myös juuri sopivasti tunnetta ja henkilökohtaisuutta.

Lahja puolisolle: t-paita

T-paitaa tarvitaan aina

Yllätä puolisosi t-paidalla, jonka suunnittelija olet sinä itse. Mieti, mikä olisi läheisellesi tärkeä ja rakas aihe, jonka kuvan hän mieluusti haluaisi t-paitaansa. Tai mitä jos teetät teille molemmille samanlaiset tiimipaidat vahvistamaan yhteenkuuluvuutta ja yhteistä taivalta? T-paita omalla kuvalla on 100 % Reilun kaupan sertifioimaa luomupuuvillaa, ja t-paitaan voi painattaa yhden tai useamman kuvan sekä tekstiä. Suunnittelu käy helposti käyttämällä valmiita mallipohjia. Kokeile!

Metallirasia lahjaksi vuosipäivänä

Lempikuvalla koristeltu metallirasia

Säilytysrasiaa, jossa on omasta kuvasta designattu kansi, haluaa käyttää ja pitää esillä. Metallirasia on kivan käytännöllinen lahja puolisolle niin sokerihäissä kuin 10-vuotishääpäivänäkin. Lisäksi se on kaunis ja persoonallinen, kun valitset kanteen muistorikkaan kuvan. Pyöreä tai sydämenmuotoinen rasia kertoo hellistä tunteista, suorakaiteen muotoisiin rasioihin mahtuu säilömään monia yhteisiä muistoja.

Kuvamuki lahjaksi vuosipäivänä

Kuvamuki – suosikkilahja tuo aina hymyn huulille

Aamu alkaa hyvin, kun kahvimukin kyljessä koreilee suosikkikuva puolisosta, lapsista, lapsenlapsista tai tärkeästä harrastuksesta. Persoonallinen kuvamuki kertoo välittämisestä: olet ajatuksella valinnut rakkaallesi juuri tämän kuvan hänen ainutlaatuiseen mukiinsa. Kuvamuki omasta kuvasta on helppo tehdä – ehkä siksi se on niin suosittu kuvalahja. Korkealaatuisesta keramiikasta valmistettu kuvamuki kestää ahkeraa käyttöä ja siitä on iloa vuosiksi eteenpäin. Mitäpä jos jokaisena häiden vuosipäivänä hommaisi uuden, juuri sen vuoden kohokohtaa kuvaavan mukin? Kuvamukiin saa myös tekstiä, vaikka vuosiluvun tai tervehdyksen omalle rakkaalle.

Lahja puolisolle: muistipeli

Luvassa hauskoja peli-iltoja muistipelin parissa

Muistipeli on ihan parasta ajanvietettä! Muisti vetreytyy ja saa kisata, kumpi voittaa. Kun muistipelin teettää omista valokuvista, on pelaaminen tuplasti hauskempaa. Parisuhdekin kiittää yhteisestä laatuajasta. Kortteja on 48 ja niihin mahtuu 24 erilaista kuvaa eli valtavasti yhteisiä kuvamuistoja vuosienne varrelta. Omista kuvista tehty muistipeli on tukevaa ja kestävää materiaalia. Kätevän kokonsa ansiosta rasia on helppo ottaa vaikka reissuun mukaan.

Muista puolisoa hääpäivän vuosipäivänä kivalla kuvalahjalla!

Monet muutkin ifolorin kuvalahjat ovat käytännöllisiä, kuten vaikkapa kuvapyyhe tai hiirimatto. Urheilevaa puolisoa voi ilahduttaa juomapullolla, joka erottuu muista persoonallisella kuvallaan. Suosittu – ja aika romanttinen – tapa juhlistaa hääpäivää on tehdä kuvakirja, jossa monet muistorikkaat kuvat ja ikuistukset yhdessä kokemistanne hetkistä säilyvät kauniisti läpi elämän.

Lue lisää