Sydämenmuotoinen metallirasia

Sykähdyttävimmät lahjaideat rakkaalle

Etsitkö merkityksellistä lahjaa puolisolle? Sille miehelle, joka valloitti sydämesi, tai naiselle, joka toi merkityksen elämääsi. Tunteisiin vetoava lahja tallentuu myös muistona syvälle sydämeen. Katso tästä parhaat lahjaideat omalle murulle, vaimolle, aviomiehelle tai just sille tyypille, jolle sydämesi sykkii lujimmin.

Kuvamuki

Aimo annos rakkautta – mukissa

Laita lemmenjuomat tulille ja keitä murulle kuppi kuuma omaan mukiin. Personoitu kuvamuki on jotain, mitä et marketin hyllystä löydä. On ihan oma juttunsa kaataa yhteiset aamukahvit mukeihin, joissa on tunnelmallinen kollaasi pariskuntakuvista tai kuva-aihe vaikkapa alkutaipaleeltanne parina.

Sydämenmuotoinen avaimenperä

Sydän paikallaan

Kenellä on avain sydämeesi? Tässä kiva pieni lahjaidea omalle rakkaalle: sydämenmuotoinen avaimenperä, joka on helppo ja nopea tehdä. Valitse kuva vaikkapa yhteiseltä matkalta ja anna käytännöllinen lahja hänelle, jolla on sydän paikallaan.

Aidot valokuvat

Valokuvissa on voimaa vuosikymmeniksi eteenpäin

Kun teetät aitoja paperikuvia, tulet samalla herättäneeksi henkiin kasan yhdessä koettuja, ainutkertaisia hetkiä. Tämä lahjaidea on simppeli, mutta täynnä tunnelatausta. Nippu kuvia on aikamatka, jonka voit tehdä uudelleen koska vain – syntymäpäivänä, vuosipäivänä tai vaikka ensi vuosikymmenellä. Samaan ei pysty puhelin, sillä paperikuvilla on mahti säilyä elämässä mukana pidempään.

Sydämenmuotoinen metallirasia

Yhteiskuva muistojen kätköistä metallirasiassa

Söpö yhteiskuva teistä kahdesta tuo lämpimät muistot osaksi lahjaa. Tämä sydämenmuotoinen säilytysrasia on käytännöllinen lahja, jolle löytyy käyttöä pitkään. Kun suklaasydämet tai muut pikkuherkut on nautittu, voi metallirasiassa säilyttää esimerkiksi harrastuksiin liittyviä tarvikkeita. Napit, ompelulangat, mutterit, paristot ja muut irtotavarat pysyvät tallessa yhdessä paikassa. Klassiset valokuvat voi myös säilöä metallirasian sisään.

Kauneimmat kortit lahjan mukana

Kuvakortti – klassikko, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuinka usein se tulee sanottua ääneen? Olet tärkeä. Olet rakas. Minä rakastan sinua. Kerro se kortilla! Meidän vinkkimme: kortti viimeistelee lahjan kuin lahjan, joten kun panostat ajatuksella korttiin, voi varsinainen lahja olla arkisempikin, esimerkiksi pieni suklaalevy tai pari elokuvalippua.

Vieläko mietit sopivaa lahjaa? Meiltä löydät monta hyvää ideaa oman rakkaasi muistamiseen, vaihtoehtoja riittää. Katso tästä koko lahjavalikoima.

 

Katso myös:

👉 Näin paketoit kuvalahjan ekologisesti T-paitaan – katso nerokas ohje!

👉 Miten muistaa puolisoa hääpäivänä tai vuosipäivänä?

Lue lisää