Parhaat vinkit omannäköisten sisustustaulujen luomiseen

Parhaat vinkit omannäköisten sisustustaulujen luomiseen puhelimella

Ihaninta omassa kodissa on se, että sen saa sisustaa juuri sellaiseksi kuin haluaa. Persoonallista ilmettä seinillesi saat suunnittelemalla omista valokuvista tyylikkäitä ja kivoja tauluja. Onnistut jopa pelkällä kännykällä. Nappaa tästä hyvät vinkit helpoista sovelluksista ja työkaluista!

Ihan aluksi kannattaa huomioida pari seikkaa kuvien laadusta.

1) Kuvasi on oltava kooltaan eli resoluutioltaan mahdollisimman suuri, jotta tulostusjälki on korkealaatuinen. Lue lisää: Riittääkö kännykkäkuvan koko tauluun?

2) Muista tallentaa kuvat aina JPG-muodossa käyttäessäsi valokuvien muokkaustyökaluja. Muokattuasi kuvan voit ladata sen ifolorin online-editoriin tai ifolor Designeriin ja teettää siitä haluamanlaisesi taulun.

3) Jos lähetät kuvan esimerkiksi Whatsappin kautta, palvelu automaattisesti pienentää kuvan kokoa. Siksi suosittelemmekin käyttämään alkuperäistä kuvatiedostoa.

Luo taidetta puhelimellasi

Luo taidetta puhelimellasi

Kivoja kollaaseja suoraan matkapuhelimestasi

Kollaasi on taulu, johon yhdistät useampia suosikkivalokuviasi. Valikoima parhaita lomakuvia tai lemmikin veikeimpiä ilmeitä synnyttää inspiroivan kokonaisuuden. Löydät ifolor-sovelluksistamme monenlaisia kollaasimalleja kokeiltavaksesi. Vieläkin monipuolisempia ja persoonallisempia kollaaseja saat käyttämällä erilaisia kuvanmuokkaussovelluksia.

PicsArt ja hauskat kuvanmuokkausmahdollisuudet

PicsArt on ilmainen kuvanmuokkaussovellus, jolla voit helposti luoda erilaisia kollaaseja. Valittavanasi on runsaasti malleja kuvien järjestelyyn, lisäksi voit muokata kuvien värejä ja tunnelmaa sekä lisätä efektejä ja tekstiä. Löydät ohjelman puhelimesi sovelluskaupasta.

Kollaasia suunnitellessasi kannattaa valita kuvia, joita yhdistää väri, tyyli, tunnelma tai muu visuaalinen seikka. Näin taulussa säilyy miellyttävä harmonia, vaikka kuvia olisi useitakin.

Tee ajatelmasta tai tsemppilauseesta taulu

Tee ajatelmasta tai tsemppilauseesta taulu

Innostava mietelmä, tsemppilause, lempiruno tai vaikka sitaatti hyvästä leffasta toimii myös tauluna. Sen katsominen saa sinut hyvälle tuulelle ja herättää varmasti keskustelua vieraittesi kanssa. Katso kivoja ajatelmia, joilla saat lisättyä syvyyttä erilaisiin kuvalahjoihin.

Photo Editor -sovelluksessa voit helposti liittää kuvaan haluamasi sitaatin. Voit muokata tekstin kirjasintyyppiä, väriä ja kehyksiä ja lisätä erilaisia tarroja, emojia ja efektejä. Luo vaikka oma meemikokoelma seinällesi! Löydät ohjelman puhelimesi sovelluskaupasta.

Kun kuva on editoitu puhelimella, lataa se ifolor-sovellukseen

Kun kuva on editoitu puhelimella, lataa se ifolor-sovellukseen

Kun olet matkapuhelimellasi viimeistellyt kuvasta mieleisesi, lataa se ifolor-sovellukseen. Valitse ensin, millaisen taulun tai muun sisustustuotteen haluat. Seuraavaksi valitse koko ja muoto. Sitten vain hae kuvagalleriastasi luomasi hieno kuva, lataa se sovellukseen ja tee tilaus.

Suunnittele oma taideteos tietokoneella

Ilmaisten kuvankäsittelyohjelmien, kuten Canva tai Fotor, avulla voit luoda yksilöllisiä kuvia ja asetelmia nopeasti ja helposti tietokoneellasi. Ohjelmat ovat selainpohjaisia, joten sinun ei tarvitse ladata tai asentaa erillisiä ohjelmia koneellesi.

Canva on helppokäyttöinen ohjelma, jolla voit luoda oman taulun, kuvakollaasin tai vaikka motivaatiovinkin seinällesi. Selaa malleja ja anna luovuutesi kukkia! Voit valita valtavasta määrästä ilmaisia kuvia. Jos käytät mieluiten omaa kuvaasi, sinun on rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi. Kuvankäsittelyohjelma on ilmainen, ja edistyneempiä työkaluja käyttääksesi valittavana on myös edullinen pro-versio.

Uutta ilmettä taulukuvaan Canvalla tai Fotorilla

Fotor-ohjelma on samanlainen kuin Canva, mutta siinä on vähemmän kollaasimalleja. Toisaalta se tarjoaa paljon edistyksellisiä muokkausominaisuuuksia sekä erityisen ”kauneus-filtterin”, joka optimoi kuvasi automaattisesti ja poistaa siitä virheitä. Tehosteitakin riittää moneen makuun. Kokeile vaikka Tilt-Shift -tehostetta, joka hämärtää kuvaa ja tuo tekstielementin entistä paremmin esille.

No kumpi on parempi, Canva vai Fotor? Se ei selviä kuin kokeilemalla, testaamalla ja leikkimällä ohjelmilla. Löydät pian suosikkisi näistä helppokäyttöisistä ohjelmista. Varoitus: kun annat kuvankäsittelylle pikkusormen, se vie koko käden! Ihana harrastus innostaa kokeilemaan aina uutta ja erilaista kehittyessäsi yhä taitavammaksi.

Tee upeasta kuvastasi ifolor-taulu

Näin teet upeasta kuvastasi ifolor-taulun

Kun olet tietokoneella muotoillut kuvan mieleiseksesi, voit tilata siitä haluamasi taulun tai muun sisustustuotteen. Käytä ifolorin online-editoria tietokoneen selaimesta tai lataa Designer-ohjelma. Lataa luomuksesi ohjelmaan, valitse koko ja tilaa.

Hyviä suunnitteluhetkiä ohjelmien parissa!

Lue lisää