Valokuvataulu onnistuu myös puhelimella otetusta kuvasta – kokeile vaikka!

Valokuvataulu onnistuu myös puhelimella otetusta kuvasta

– kokeile vaikka!

Onko lempikuvasi kännykällä otettu? Kokeile rohkeasti tilata kuvasta taulu. Ifolorin tilauspalvelu kertoo kyllä, jos kuvan koko ei riitä. Ja mikä parasta, voit tehdä taulutilauksen siirtämättä kuvaa erikseen tietokoneelle – suoraan kännykästä!

Sisustustauluja on monta eri kokoa ja eri kännyköissä on eroja, missä koossa otettu kuva tallentuu. Kannattaa siis testata!

Testaaminen onnistuu kätevästi ifolorin nettisivuilla valitsemalla haluamasi taulumalli ja asettamalla kuva tauluun. Tilausvaiheessa ifolorin palvelu herjaa, jos kuvan resoluutio ei ole riittävä kyseiseen taulumalliin.

Jos resoluutio ei ole riittävä, tarkista nämä asiat:

  • Onko kuva alkuperäinen? Kuvan lähettäminen WhatsApp-palvelun kautta pienentää kuvan kokoa. Suosittelemme käyttämään alkuperäistä kuvatiedostoa.
  • Onko kuvaa rajattu? Kuva kannattaa ladata tilauspalveluun ensin ja rajata taulumalliin sopivaksi palvelussa.
  • Missä koossa puhelin tallentaa otetut kuvat? Monessa puhelinmallissa voit muokata kamerasovelluksen asetuksia eli muun muassa sitä, minkä kokoisina kuvat tallentuvat. Kannattaa valita mahdollisimman suuri kuvan koko.
Taulun koko
Tauluja on monta eri kokoa. Jos palvelu herjaa kuvan resoluution liian alhaiseksi isoon tauluun, voit vaihtaa taulun pienempään.

Riittääkö kännykkäkuvan koko tauluun? Näin tarkistat sen itse:

Kaikista puhelimista se ei löydy samasta paikasta, mutta esimerkiksi Samsung Galaxy -puhelimissa tieto kuvan koosta löytyy usein näin:

a. Avaa kuva.

b. Napauta kuvan ala- tai yläpuolella näkyvää kolmen pisteen kuvaketta. Kuvasi koko on riittävä, kun tiedostokoko on vähintään 1-2 MB (megabittiä). Tarkista myös kahdella sormella zoomaten, että valitsemasi kuva on tarkka.

Kuvan koon katsominen puhelimesta

Miten sisustustaulun voi tilata puhelimella?

Sisustustauluja voi tilata kaikilla meidän tilauskanavilla. Näin tilaat sisustustaulun puhelimella ifolorin nettisivuilla:

a. Mene kännykän selaimelle osoitteeseen ifolor.fi/canvas-ja-sisustustaulut ja valitse taulumalli.

b. Lataa kuva tilauspalveluun ja asettele kuva tauluun. Voit myös rajata ja muokata kuvaa. Tässä vaiheessa tilauspalvelu herjaa, jos kuvan koko ei riitä.

c. Kun olet tyytyväinen tauluusi, tee tilaus.

Vinkki! Voit tehdä tyylikkään sisustustaulun myös digitoimalla vanhat paperivalokuvat. Tarvitset vain nipun kuvia, älypuhelimen ja ripauksen luovuutta. Kokosimme ohjeet miten tehdään sisustustaulu vanhoista valokuvista.

👉 Katso vinkit tästä

Lue lisää