Persoonallinen onnittelukortti

Aidosti ikimuistoinen syntymäpäiväkortti – näin se tehdään!

Kun marketin synttärikortti tuntuu tusinatavaralta, kannattaa vilkaista oma kuva-arkisto läpi. Sieltä voi löytyä juhlasankarista sellainen kuva, joka tuo rutkasti lisäiloa juhlapäivään. Hauskasta kuvasta tehty syntymäpäiväkortti on takuuvarma keino ilahduttaa! Katso tästä ideat miten teet persoonallisen synttärikortin omasta kuvasta.

Synttärikortti

Onnittelut pyöreitä vuosia täyttävälle

Lämpimät onnentoivotukset kolmekymppiselle – tai nelikymppiselle, 50-vuotiaalle, kenties 60 vuotta täyttävälle ikinuorelle isälle tai äidille? Pyöreitä vuosia on ehdottomasti syytä juhlistaa, ja vaikkei isoja juhlia olisikaan tiedossa, on onnittelu kauniin kortin muodossa taatusti paikallaan. Meiltä löydät monta erilaista yksittäin tilattavaa, valmista korttimallia – lisää vain kuva.

Kortti ja onnitteluraha nuorelle

Kuvakortti + onnitteluraha

Niin täysi-ikäistymistä kuin rippijuhlia tai valmistujaisiaankin juhlivat nuoret toivovat usein lahjaksi rahaa. Rahalahjan ei tarvitse olla persoonaton! Sujauta seteli onnittelukortin väliin, jonka olet itse suunnitellut. Henkilökohtaiset saatesanat ja kuvamuisto tekevät kortista heti persoonallisemman.

Onnittelukortti lahjakorttina

Lahjaksi laatuaikaa

Kaikilla on kaikkea, ja usein paras lahja on yhteinen aika. Kerro lahjasta kortilla. Meillä on tätä varten valmis idea – näpyttele lahjakorttiteksti pohjaan, jossa on vapaa kuvamäärä ja tilaa tekstille. Tämä idea sopii loistavasti sekä miehelle että naiselle, nuorelle ja varttuneemmalle. Onnittelut teksteineen ja kuvineen voi personoida täysin saajan mukaan, ja samaa ideaa voi käyttää monta kertaa uudelleen.

Tätä kortti-ideaa toteuttaessasi lisää mukaan esimerkiksi nämä:

Lahjakortti
Tämä lahjakortti oikeuttaa:
Saaja:
Antaja:
Voimassa:

Voit kirjoittaa tekstit myös kortin sisäpuolelle. Lahjaan liittyvän kuvan voi valikoida vaikkapa matkakohteesta tai valitusta tekemisestä – kokkailusta, liikuntahetkestä tai eväskorista.

Syntymäpäiväkortti hauskalla kuvalla

Syntymäpäiväkortti hauskalla kuvalla

Elämän iloista on moni ikimuistoinen hetki tehty. Muistojen kätköistä, kameran rullasta voi paljastua vaikka miten monta hauskaa hetkeä – kuvia itse syntymäpäiväsankarista sekä hänelle tärkeistä läheisistä. Hauskat synttärionnittelut jäävät mieleen, eikä mikään tuo varmemmin hymyä huulille kuin just se kuva, jonka ottamishetkellä oli erityisen kivaa! Tällaista korttia ei voi antaa kukaan muu kuin sinä.

Syntymäpäiväkortti kuvakollaasina

Muistoja herättävä syntymäpäiväkortti kollaasina

Montako vuosikymmentä kuvia onkaan tullut kerättyä? Syntymäpäiväjuhla tarjoaa oivan tilaisuuden muistella menneitä. Kaiva puhelimesi kätköistä ja vanhoista valokuvista muistot ja tee kuvista kollaasi – jättikorttiin asettelet kuvat mukaan näyttävämmin.

Mutta miten saadaan vanhat valokuvat digitaaliseen muotoon? Tästä löydät ohjeen vanhojen valokuvien skannaamiseen.

Kollaasikorttipohja löytyy jokaisesta korttimallista nimellä Vapaa kuvamäärä. Voit lisätä niin monta kuvaa ja tekstilaatikkoa kuin haluat ja pohja muokkautuu kuviesi mukaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää valmiita kollaasipohjia.

Mistä löytyy hyvä teksti onnittelukorttiin?

Sopiva onnitteluteksti syntymäpäiväkorttiin on esimerkiksi runo. Poimi tästä runo synttärisankarin onnitteluun.

Runo synttärisankarille

Yksi kynttilä kakussa lisää,
vauhtia tätä ei pysäytä mikään.
Mutta mikäs siinä on ollessa,
kun ikä ei rassaa eikä tunnu polvessa.
Tärkeintä ei ole numeroiden määrä,
vaan muistot jotka vuosista mieleen jäävät.

Lue lisää