Kuvakirja synttärisankarin parhaista hetkistä pyöreitä vuosia täyttävälle

Lahjaidea pyöreitä vuosia täyttävälle: Kuvakirja synttärisankarin parhaista hetkistä

Mitä ihmettä voisi keksiä lahjaksi pyöreitä vuosia täyttävälle läheiselle? Lahjan kun pitäisi olla persoonallinen, oivaltava ja saada hymy synttärisankarin huulille. Nämä kriteerit täyttävä lahjaidea on ifolor-kuvakirja, jonka sivut ovat täynnä tunteita herättäviä kuvamuistoja päivänsankarin elämästä.

Syntymäpäivälahja 50-vuotiaalle, 60-vuotiaalle tai vieläkin korkeampia pyöreitä vuosia täyttävälle on suoranainen haaste. Kaikki tarvittava tavara on jo tullut hankittua, eikä koriste-esineitäkään ehkä uskalla harkita, jos päivänsankarin maku on hyvin valikoiva.

Onnistunut lahja, johon vuosia täyttävä halukkaasti palaa aina uudelleen ja uudelleen, on kuvakirja. Sen sivuilla yhdistyvät syntymäpäiväsankarin menneiden vuosien tärkeät tapahtumat, läheiset ihmiset, tarinat ja muistot persoonallisessa muodossa.

Kuvakirja on muistojen aarrearkku

Kuvakirjaan on tärkeää kerätä runsaasti kuvia synttärisankarista tämän elämän varrelta. Mitä enemmän kuvia, sen parempi. Puolisolla, sukulaisilla, ystävillä ja työkavereilla on kaikilla ihan erilaisia kuvia synttärisankarista, joten kuvakirjasta muodostuu todellinen elämänkerta – aito ja moniulotteinen.

Syntymäpäiväkuvakirjan aukeama

Vanhemmat valokuvat ovat paperisia, mutta sekään ei haittaa. Ne muuttuvat digikuviksi skannaamalla ne tietokoneella tai ottamalla niistä älypuhelimella kuva. Lue tästä vinkit kuvien digitoimiseen »

Löytyisiköhän lahjanantajista joku halukas koordinaattori, joka keräisi kuvat yhteen, muokkaisi kuvakirjan tietokoneella ja pitäisi muut ajan tasalla? Yhteinen kuvakirja syntyy helpoiten, kun langat ovat yhden projektinvetäjän käsissä.

Tarinat ja lempibiisit elävöittävät kuvakirjaa

Kuvien merkitys syvenee, kun niihin liittyvät tarinat lisätään kuvakirjaan. Hauskat huomiot, kommellukset ja suoranaiset elävät legendat saavat kuvat elämään. Voihan olla, että läheiset muistavat synttärisankarista kivoja juttuja, jotka tämä itse on jo autuaasti unohtanut.

Kuvakirja voi myös olla täynnä musiikkia! ”Kun mä sinut kohtasin / oli ilta ihanin / linnut lauloi ja kimmelsi taivaan kuu” (Badding), ”Katson autiota hiekkarantaa / ajatukseni mun kauas kantaa” (Katri-Helena), ”Me ollaan sankareita kaikki” (J. Karjalainen), ”Hopeinen kuu luo merelle siltaa” (Olavi Virta) ja ”Myrskyn jälkeen on poutasää / vihdoin oon sen saanut ymmärtää” (Kari Tapio)… Mikä kappale olisi päivänsankarille se kaikkein rakkain? Sen sanat kannattaa ehdottomasti liittää kirjaan mukaan nostattamaan tunteita!

Kuvakirja syntymäpäivälahjaksi

Millainen persoona oikeastaan onkaan 50-vuotissynttäreitään juhliva nainen tai 60 vuoden merkkipaalua viettävä mies? Lähipiiriä voi pyytää kuvailemaan päivänsankaria vaikka kolmella adjektiivilla ja liittää ne kuvien yhteyteen. Voiko sama henkilö todellakin olla maailman rakastavin vanhempi ja kauhuelokuvien suurkuluttaja? Kysymällä voi saada hämmästyttäviä vastauksia!

Lahjan antajat voivat myös liittää kirjaan omat onnittelusäkeensä päivänsankarille ja näin lämpimät sanat säilyvät kirjan sivuilla vuosien päähän. Ifolor-kuvakirja on syntymäpäivälahja, jolla on hymytakuu! Katso tästä vaihtoehdot ja valitse sopivin.

Lue lisää