Tee vaikuttava portfolio tai työnäytekansio kuvakirjana

Tee vaikuttava portfolio tai työnäytekansio kuvakirjana

Työnhaussa auttaa, kun hakemus, CV ja kaikki liitteenä lähetettävät dokumentit ovat yhtenäisen näköisiä. Helppolukuiset, kivan näköiset ja olennaisimman informaation sisältävät hakemukset jäävät rekrytoinnissa mieleen. Näillä vinkeillä voit valjastaa kuvakirjan avuksesi työnhakuun tai vaikka nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden hurmaamiseen!

Työnäytteet ja portfolio

Tyylikäs kuvakirja visualisoi osaamisen

Olitpa sitten vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus tai jo enemmän rekrytointiprosesseja nähnyt tekijä, kuvakirjalla voit erottautua muista. Esimerkiksi monet valokuvaajat suosivat tuotteitamme, sillä laatu on niin hyvä. Meillä on pitkät perinteet kuvakirjojen valmistuksessa.

Malleissa on valinnanvaraa. Soft-kuvakirja on kevyt ja laadukas, Deluxe-kuvakirja astetta jämäkämpi, kun taas valokuvapaperista valmistettu Premium-kuvakirja on tukeva ja layflat-aukeamat avautuvat keskeltä kokonaan. Jos haluat vertailla kirjojen ominaisuuksia tarkemmin, opas kuvakirjamallin valintaan löytyy tästä.

Näin erotut kuvakirjalla

  • Valitse malleista sinulle omimmalta tuntuva kirja. Vähän kuin käyntikorteissakin, on omannäköisiä tapoja toteutukseen paljon.
  • Viimeistellyn kuvakirjan teet hyvälaatuisten kuvien sekä huolella mietittyjen tekstien avulla.
  • Teksteissä kannattaa muistaa pari asiaa: pidä fonttien määrä rajattuna. Yksi otsikolle ja toinen leipätekstille riittää hyvin, jotta kokonaisuus säilyy yhtenäisenä. Käytä fonttia, joka erottuu taustasta ja on helppo lukea. Kiinnitä huomiota myös fonttikokoon.
  • Saatat jäädä paremmin mieleen, jos lisäät kirjaan myös kuvan itsestäsi.
  • Ole rehellinen ja vakuuttava, mutta anna myös persoonasi näkyä. Voit lisätä kirjaan muutaman hauskan yksityiskohdan kertomaan sinusta tyyppinä.
  • Lue kirja huolella läpi ennen tilaamista ja tarkista oikeinkirjoitus.

Lue lisää