Valokuvien kehystäminen

Valokuvien kehystäminen

Kodikkuus on asujasta kiinni. Elämän pienet, arkiset hetket ovat tärkeitä siinä missä isot ja mullistavatkin. Hetket tallentuvat kuviin, ja rakkaimmat valokuvat voi laittaa esille kehystettyinä. Katso vinkkimme kehysten valintaan.

Olet varmaankin kuullut sanonnan, jonka mukaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ajattele montako sanaa mahtuu sellaiseen kuvaan, joka ikuistaa vastasyntyneen vauvan ensimmäisen päivän, hääpäivän h-hetken tai isovaarin viimeisen syntymäpäivän. Kuva voi kertoa muistojen tarinat, ja sellainen kuva ansaitsee paikan muuallakin kuin puhelimen tai muistikortin syövereissä.

Kuvajuliste kehyksessä

Kuvajuliste kehyksessä

Perinteisiä paperikuvia on mahdollista tilata suurimmillaan 20,3 x 30,6 cm koossa, mutta on kuvajuliste astetta näyttävämpi – etenkin, kun julisteelle valitsee sopivan kehyksen ja aukkopahvin. Laadi kokonaisuus sen mukaan miten paljon seinäpinta-alaa tai tasoja haluat pyhittää kuvillesi. Pienin kuvajuliste on kompakti, mitoiltaan 20 x 30 cm, kun taas suurimmat julistekoot ovat 75 x 100 cm ja 80 x 80 cm.

Valokuvakehyksiä ja julisteripustin

Valokuvamuistot esille monella tapaa

Innokkaille sisustajille on tarjolla vaihtoehtoja, ja esimerkiksi julisteripustin antaa mahdollisuuden asetella rakkaat kuvat seinälle modernisti ja ilmavasti. Julisteripustin sopii monen huoneen sisustamiseen. Poimi vaikka tämä sisustusidea: tunnelmallisia kuvakollaaseja on mahdollista luoda yhdistelemällä valokuvakehyksiä ja julisteita luovasti seinälle tai hyllylle.

Valokuvakehys kymppikuvalle

Kehystetty valokuva

Valokuvakehys antaa raamit kaikista rakkaimmille kuvillesi. Kymppikuva on klassikko, ja monelle tuttu jo vuosikymmenten takaa. Ajan saatossa valokuvakehykseen on helppo vaihtaa kuva, kun sisustus muuttuu tai uusi huonejärjestys vie kalusteet uusille paikoille. Kun perhe kasvaa, voi valokuvista tehty kokoelma kasvaa mukana. Mitä rakasta sinä kehystäisit kotiisi?

Lue lisää