Valokuvilla on helppo sisustaa koti persoonallisesti.

Valokuvilla sisustaminen

Helppo tapa somistaa koti persoonallisesti

Valokuvat on tunnelmallisen sisustuksen sydän. Kuvat kertovat, millaisia asukkaita talossa asuu. Kuvat voi valita oman fiiliksen mukaan, mutta niiden asetteluun voi hakea vinkkiä muualta. Tässä muutama sisustusvinkki asiakkailtamme.

Valitse samaan ryhmään tunnelmaltaan tai väritykseltään toisiinsa sopivia kuvia.

Kuvat sävy sävyyn

Valitse samaan ryhmään tunnelmaltaan tai väritykseltään toisiinsa sopivia kuvia. Lähikuvat täydentävät maisemakuvia ja päinvastoin. Valokuvat voi asetella kollaasiksi yhteen suureen kehykseen tai valita huoneen väreihin sointuvat kehykset. Lastenhuoneen seinälle voi valita kuvia, jossa toistuu huoneen omistajan lempivärit.

Ripusta valokuvat seinälle naruun, kalaverkkoon tai maalaa taustaksi puu jonka oksilla kuvat riippuvat.

Ripustus

Valokuvat voi ripustaa mihin vain: seinälle kiinnitettyyn naruun, lamppuun, seinäkellon ympärille tai vaikka kalaverkkoon. Seinään voi maalata taustaksi puun, jonka oksilla valokuvat ikään kuin roikkuvat. Saatavilla on myös erilaisia sisustustarroja, jotka sopivat myös valokuvakokoelman taustalle.

Puinen kehys tai vanha ikkunaruudukko sopivat nostalgisiin kuviin, joissa on rakkaiden kuvia, elämän tärkeimpiä hetkiä tai vuodenaikojen kauniita maisemia.

Vanhan kehyksen uusi elämä

Musta-valkokuvat loihtivat hetkessä mennen ajan tunnelmaa. Puinen kehys tai vanha ikkunaruudukko sopivat nostalgisiin kuviin, joissa on rakkaiden kuvia, elämän tärkeimpiä hetkiä tai vuodenaikojen kauniita maisemia. Väreihin sopivilla koriste-esineillä saa kuva-asetelmaan keveyttä.

Älä turhaan piilota teettämiäsi valokuvia laatikkoon.

Kaikki elämäsi kuvat

Älä turhaan piilota teettämiäsi valokuvia laatikkoon. Niistä on paljon enemmän iloa seinälläsi. Jokaiseen kuvaan voi valita omanvärisen kehyksen, jolloin seinä täyttyy iloisesta väriloisteesta. Kuvat voi kiinnittää myös suoraan seinään ilman kehyksiä – ja täyttää niillä vaikka koko seinän.

Kuvat: ifolor, Sisusta omilla kuvilla -kampanja, maaliskuu 2014

Lue lisää