Veneilijän suosikit: muki, lasinaluset ja pelit – rakkaan veneen kuvilla tietenkin!

Veneilijän suosikit: muki, lasinaluset ja pelit

– rakkaan veneen kuvilla tietenkin!

Yhteisistä veneretkistä kertyy paljon kuvia. Omista kuvista voi teettää kaikkea kivaa veneeseen. Katso ideat venekuvien käyttöön ja uusien hauskojen veneilymuistojen luomiseen.

Kesälomien alussa monella on edessä veneen huoltoa ja varustelua. Matkaveneily ja -purjehdus ovat suosittuja kesäloman viettotapoja ja veneessä saatetaan asua jopa viikkoja yhteen putkeen. Siksi onkin tärkeää, että veneessä on myös mukavaa ja viihtyisää. Useimmilla veneilijöillä on paljon valokuvia omasta rakkaasta veneestä tai aiemmista retkistä vesillä ja usein ne jäävät puhelimen kameraan odottamaan selailua. Mikset tekisi niistä mukavia muistoja sisältäviä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön?

Mukit, jotka erottuvat omaksi

Kuka nyt lomalla jaksaa tiskata – ainakaan jatkuvasti. Siksi on kätevää, kun kaikilla veneessä olijoilla on oma tunnistettava muki, josta nauttia kahvia tai teetä silloin kun huvittaa. Yhtenäisen mukisarjan voi myös luoda veneen nimellä ja merellisellä kuva-aiheella. Jämpti muki pysyy paikoillaan, vaikka aallokko hieman keinuttaisi venettä.

Pidä pöydän pinta siistinä

Yksi suosituimmista ifolor-tuotteista veneisiin on omalla kuvalla varustetut lasinaluset, joiden pohjamateriaali on korkkia. Ne ovat niin aamiaisen kuin illallisen kätevät tarjoiluapurit, jotka suojaavat pöytää ja tasoja ikäviltä jäljiltä. Nämä kulkevat helposti myös eväiden mukana grillipaikalle saareen. Käytännöllinen vinkki on kirjoittaa suunnitteluvaiheessa lasinalusiin tai muuhun haluamaasi tuotteeseen veneen nimi.

Ajankulua peleistä pienille ja isoille

Lomalla on hyvä ottaa rennosti ja mikä mukavampaa puuhaa iltasella kuin koota palapeliä perheen tai tuttujen kesken. Valikoimistamme löytyy eri kokoja helpoista 50 palan palapeleistä aina vaativiin 1500 palan palapeleihin asti. Suosittelemme veneeseen pienempiä palapelejä, niitä kun on nopeampi koota ja helpompi säilyttää.

Suuren suosion on saanut muistipelimme sopii mainiosti ajan viettoon veneessä. Pieni pakkaus kulkee kätevästi reissussa mukana ja muistipeliä on hauska pelata perheen pienimpienkin kanssa. Kuvia veneistä, saarista, linnuista tai pikkukippareista. Päätös on sinun, ja jos kuvista tulee runsaudenpula, mikset tilaisi kahta erilaista peliä?

Nosta oma rakas vene seinälle

Se kaunein kuva veneestä. Laita se esille. Näin voit ihailla sitä talvellakin ja suunnitella uusia retkiä vesille. Ifolorin valikoimasta löytyy suositun canvas-taulun lisäksi myös paljon muita tauluja. Jos kiiltäväpintainen taulu on sinun juttusi, suosittelemme metallitaulua tai galleriataulua, joiden pinta toistaa hienoimpien otosten värit upeasti.

Lue lisää