Katso kivoja vinkkejä työpisteen tuunaamiseen

Iloa työhön – katso kivoja vinkkejä työpisteen tuunaamiseen

Totta se on: Kun työpiste on tuunattu omannäköiseksi, on työntekokin kivempaa. Lisää intoa ja energiaa päivään saat itsellesi tärkeistä valokuvista, joihin katseesi osuu vaikka hiirimatossa, tyylikkäässä kalenterista tai lasinalusessa. Tuo nyt helposti lisää hyvää mieltä työpaikalle persoonallisilla kuvatuotteilla – ilahduta itseäsi ja tiimiläisiäsi työn keskellä!

Viihtyisällä työpisteellä on suuri merkitys sekä toimistolla että kotona etätöissä. Tärkeintä ovat tietenkin kunnolliset työvälineet ja hyvä ergonomia. Seuraava askel on omat pienet tuunaukset, joiden avulla teet työpisteestä itsellesi mukavan ja innostavan. Kuvat sinulle tärkeistä ihmisistä, lemmikeistä ja harrastuksista nostavat mielialaa ja vähentävät stressiä. Kokosimme vinkkejä, miten tuunaat kuvatuotteilla työpistettä ja lisäät iloa ja hyvää energiaa työpäivään!

Hiirimatto omasta kuvasta voi olla hauska päivän piristäjä

Arkinen hiirimatto voi myös olla kaunis, hauska, humoristinen, tiimihenkeä kohottava, muistoja mieleen tuova tai mitä ikinä haluat! Teetä laadukas hiirimatto omasta kuvasta ja hyödynnä valmiita mallipohjia.

Lisävinkki! Mitäpä jos hiirimatossa olisikin kuva teidän tiimistä? Erityisesti kotikonttorilla ja etäpäivinä se toisi puhtia työntekoon, kun kaikki työkaverit olisivat läsnä kuvissa. Vinkkaa pomolle tai yllätä itse teidän tiimi mukavalla lahjalla!

Pöytäkalenteri puutelineellä

UUTTA: Pieni ja tyylikäs työpöytäkalenteri puutelineellä

Kivan pieni pöytäkalenteri puutelineellä (13 x 15 cm) koristaa nätisti työpöytää. Siitä tsekkaat helposti päivämäärät ja ilahdut joka kerta valitsemistasi mukavista kuvista. Kalenterilehdet lepäävät tyylikkäässä puutelineessä, joka jo itsessään henkii arvokkuutta. Kun tilaat ensimmäisellä kerralla puutelineen, voit ensi vuonna hommata vain kalenterilehdet ja teline on jo valmiina. Mietitkö, ettei nyt ole oikea aika tilata vuosikalenteria? On toki, sillä valitset itse aloituskuukauden, josta kalenteri kulkee eteenpäin seuraavat 12 kk.

Kierrätysvinkki! Kun kuukausi on mennyt, voit leikata kalenteriosion pois ja käyttää kuvaa vaikka onnittelukorttina, kirjanmerkkinä tai laittaa sen kehyksiin. 

Kuvamuki

Kuvamukilla voit kertoa kivoja asioita

Koetko joskus, että palaverin aloitus on kankeaa varsinkin vieraiden ihmisten kanssa? Jostain pitäisi small talkia keksiä. Kokeilepa hauskaa kuvamukia, joka herättää muiden osallistujien mielenkiinnon ja josta irtoaa jutun juurta. Onko sinulla maailman suloisin koiranpentu, kävitkö viidakossa lomalla, harrastatko avantouintia tai keräätkö vintagea? Teetä sinulle mieluisasta aiheesta kuvamuki niin johan juttua riittää!

Saat kahvimukiin myös piirroksia tai tekstiä, kuten tsemppilauseita tai sisäpiirin huumoria. 

SIGG-juomapullo

Personoi SIGG-juomapullo omalla tyylillä

Suositko ekologisuutta? Yksi helppo keino ekologisempaan työpäivään on hommata uudelleen täytettävä SIGG-juomapullo ja sanoa muovipulloille hyvästit. Veden juominen työpäivän aikana pitää vireyttä yllä ja omista kuvista suunnittelemasi persoonallinen juomapullo voikin innostaa tarpeellisiin juomataukoihin. Laita pulloon kuvan lisäksi oma nimesi, niin se on kätevä ottaa mukaan jumppatunnille. Juomapullo on kevyt ja helppo kantaa vaikka yhdellä sormella – tämäkin on hyödyllistä, jos olet vaikka matkalla neukkariin ja sylisi on jo täynnä muita kokoustarvikkeita. 

Lasinaluset

Lasinaluset auttavat pitämään työpisteen siistinä

Lasinaluset ovat todella käteviä ja käyttökelpoisia! Jos lasket kahvikupin läppärille tai paperipinon päälle työpisteelläsi, jää kupista usein ikäviä jälkiä. Siisteys säilyy käyttämällä näppäriä lasinalusia, jotka pysyvät myös hyvin paikallaan korkkipohjan ansiosta.

Settiin kuuluu 4 tai 8 lasinalusta ja voit valita kaikkiin saman tai eri kuvan. Miten olisi joka työpäivälle oma kuva ja vielä yksi viikonloppuun? Jos saat työhösi virtaa sloganeista tai mietelauseista, niin teetä niistä lasinaluset. Kiiltävä kuvapinta tuo värit upeasti esiin, joten oman lapsen, lemmikin, puutarhan tai harrastuksen kuvat toistuvat lasinalusissa tyylikkäinä. 

Kuvatarrat

Kuvatarralla merkkaat läppärin, mapit, muovitaskut…

Onhan post it -tarra kätevä, mutta omasta kuvasta luomasi kuvatarra on niin paljon persoonallisempi ja kivempi tapa merkata toimistotarvikkeita. Valitse 12 pyöreän tai suorakulmaisen tarran settiin sama kuva tai vaikka 12 erilaista kuvaa. Päivän mittaan mielialaan ja työvireeseen vaikuttaa positiivisesti, kun katseesi osuu kuvatarran kuvaan rakkaasta harrastuksesta, läheisistä tai muusta sinulle tärkeästä. Voit myös laittaa kuvatarraan oman nimesi ja osastosi, niin tavarat pysyvät varmasti tallessa.

Lue myös: 
👉 Liimaa muistot minne vaan – 10 ideaa kuvatarrojen käyttöön

Lue lisää