Vuosikalenteri omista kuvista

Vuosikalenteri 2024 omista kuvista

Omista kuvista tehty vuosikalenteri on paras ystäväsi arjen pyörityksessä. Se paitsi auttaa sinua menojen ja tärkeiden päivien muistamisessa, myös ilahduttaa kuvillaan vuoden jokaisena päivänä. Moneen kalenterimalliin voit lisätä vuoden tärkeitä tapahtumia ja merkkipäiviä jo tilausvaiheessa.

Vuosikalenteri jokaiseen makuun

Millaisen vuosikalenterin tarvitset? Haluatko tilaa omille menoillesi ja muistiinpanoillesi? Vai onko sittenkin tarve kalenterille, jossa näyttävät kuvat ovat pääosassa? Tutustu vaihtoehtoihin, niiden joukosta löydät varmasti oman vuosikalenterisi.

Vuosikalenteri

Tämä julistemainen vuosikalenteri on saatavilla kolmessa koossa, A3, A2 ja A1. Vuosikalenteri tulostetaan korkealaatuiselle, mattapintaiselle paperille. Valmiit mallipohjat tekevät tilaamisesta vaivatonta ja saat mukaan halutessasi myös nimipäivät.

Seinäkalenteri

Seinäkalenteri on yksi suosituimmista malleistamme. Tässä laadukkaalle paperille painetussa kalenterissa on paljon malli- ja värivaihtoehtoja eli saat muokattua sen juuri sellaiseksi kuin haluat. Yhden kalenterikuukauden kohdalle voit lisätä 1-12 kuvaa. Seinäkalenterissa on hyvin tilaa myös omille muistiinpanoillesi.

Kuukausikalenteri

Myös tämä malli asiakkaidemme kestosuosikki. Tyylikkään kuukausikalenterin voit valita mustana tai valkoisena. Tähän kalenteriin voit lisätä yhden kuvan jokaisen kuukauden kohdalle ja muistiinpanoille on mukavasti tilaa. Kun vuosi on ohi, voi kuvat leikata talteen ja säilyttää muistona.

Vinkki!

Kokeile kalenterin tekemistä ilmaisella Designer-ohjelmallamme. Voit rakentaa kuvistasi luovia kollaaseja. Voit esimekiksi käyttää kuviasi taustana niin kalenteriruudukolle kuin kuvillekin, jolloin “kuva kuvan päällä” luo otoksellesi kehyksen persoonallisella tavalla.

Perhekalenteri

Jos haluat vuosikalenterisi kokoavan yhteen näkymään koko perheen menot, valintasi on perhekalenteri. Mukaan mahtuu jopa viiden perheenjäsenen menot: työt, tapaamiset, koulut, harrastukset ja juhlat. Näet yhdellä silmäyksellä, kuka ehtii käymään maanantaina kaupassa ja kenellä on parhaiten aikaa kuskata lapsi harrastuksiinsa keskiviikkona. Touhukkaan arjen vastapainoksi kannattaa merkitä kalenteriin myös ne illat, jolloin vietetään yhteistä aikaa perheen kesken.

Panoraamakalenteri

Kalenterisi tarjoaa visuaalisia elämyksiä aamukahvin tai työpöydän äärellä, kun valitset panoraamakalenterin. Sen pääosassa ovat kuvat. 60 cm:n levyiseen panoraamakalenteriin saat esille näyttävästi upeimmat otoksesi vaikkapa matkalta tai luontoretkeltä.

Keittiökalenteri

Pieneenkin tilaan solahtava keittiökalenteri tarjoaa iloa ja hyötyä kätevässä koossa: tähänkin kalenteriin saat kuvitukseksi mieluisimmat kuvamuistosi ja siinä on paljon muistiinpanotilaa – mutta sen leveys on vain 15 cm. Todella kompakti ajankäytön apulainen siis!

Pöytäkalenteri puutelineellä

Jos seinäpintaa ei ole vapaana paljon, on vaihtoehtona pöytäkalenteri. Tämä malli sopii hyvin esimerkiksi työpisteelle. Kaunis lisä sisustukseen on myös pienikokoinen pöytäkalenteri puutelineellä, jonka saa tilattua joko puisen telineen kanssa tai ilman.

Ideoita vuosikalenterin kuvitukseksi

Kun olet löytänyt tarpeisiisi sopivan vuosikalenterin, on aika miettiä sen kuvitusta. Tässä muutama idea – valitse yksi, yhdistele useita tai keksi ihan oma!

  • Loma- ja matkakuvat
  • Lemmikit
  • Maisemakuvat ja luonto
  • Kuva edellisen vuoden jokaiselta kuukaudelta
  • Perheenjäsenet ja sukulaiset – kenellä on merkkipäivä tammikuussa, entä kuka juhlii syntymäpäiviä heinäkuussa?

Usein kysyttyä vuosikalentereista

Mitä materiaalia kalenterit ovat?

Käytämme kalentereissamme pääosin laadukasta 250 g/m² -painoista paperia. Panoraamakalenterit tulostetaan paksummalle, 270 g/m² -painoiselle paperille. Paksummalle, 230-290 g/m² -painoiselle paperille tulostamme myös vuosikalenterit sekä 290 g/m² -paperille puutelineellä varustetun pöytäkalenterin. Kalenterimme ovat mattapintaisia, mutta seinä- ja panoraamakalenteriin sekä pöytäkalenteriin on mahdollista valita silkkimattasivujen sijaan myös kiiltävät sivut. Kalenterin kierre on metallinen.

Onko kalenterissa tilaa omille merkinnöille?

Kaikkien kalenterien mattapintaiseen paperiin voi tehdä kynällä merkintöjä, mutta seuraaviin kalenterimalleihin on varattu enemmän tilaa kirjoitukselle:

Missä kalenterit valmistetaan?

Kaikki kalenterit valmistetaan kesästä 2023 alkaen Kreuzlingenin tehtaallamme Sveitsissä, modernissa digipainossa.

Mitä eroa on netissä ja Designer-ohjelmalla suunniteltavissa kalentereissa?

Saat ripauksen lisää liikkumavaraa, kun suunnittelet kalenterin Designer-ohjelmaa hyödyntäen. Kalenteripohjista löytyy kätevästi valmiina kaikki Suomen viralliset juhlapäivät, mutta esimerkiksi kuukausikalenteriin voit lisätä myös henkilökohtaisia tapahtumia tai tekstiä haluamasi päivän lokeroon. Designerin ohjelmaversiosta (Mac / Windows) riippuen löydät toiminnon hieman eri paikasta. Designerilla voit myös lisätä kivoja pieniä kuvituksia kalenteriruudukon sisään, esim. lahjapaketin syntymäpäivän kohdalle.

Lue lisää