Omista kuvista tehdyssä kuvakalenterissa kivat muistot ilahduttavat ympäri vuoden.

Omista kuvista tehdyssä kuvakalenterissa kivat muistot ilahduttavat ympäri vuoden

Tee itse kuvakalenteri suosikkikuvistasi. Omista kuvista tehty kalenteri ilahduttaa mukavilla muistoilla vuoden jokaisena päivänä ja helpottaa samalla menojesi suunnittelua. Muokattavien kalenteripohjiemme avulla voit suunnitella kuvakalenteristasi juuri sellaisen kuin itse haluat.

Valitse mieleisesi kalenterin koko ja malli, lisää kuvat ja kas, sinulla on käytössäsi kalenteri, jota ei löydy muualta. Siksipä kuvakalenteri on myös toivottu ja persoonallinen lahja!

Näin pääset alkuun kuvakalenterin tekemisessä

1. Aloita kalenterin suunnittelu ifolorin nettisivuilla tai lataa koneellesi helppokäyttöinen ifolor Designer -ohjelma, jolla saat enemmän mahdollisuuksia kuvakalenterisi muokkaukseen.

2. Valitse vaihtoehdoista tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.

3. Valitse kalenteriin kuvat ja kerää ne samaan kansioon. Aiheina voivat olla esimerkiksi:

  • Perheen arki ja juhla: kuvia yhteisistä hetkistä, retkistä, harrastuksista, syntymäpäivistä, häistä, vuosipäivistä, joulusta
  • Kuvia lapsesta alkaen syntymästä ja päätyen nykyhetkeen
  • Rakas lemmikkisi mukana arjessa ja kuvattuna eri vuodenaikoina
  • Matkakuvia yhdestä tai useista kohteista
  • Kuvia luonnosta tai puutarhasta

4. Asettele kuvat kalenteripohjaan, lisää kalenteri ostoskoriin ja tilaa. Ilahduttavan helppoa!

Omista kuvista tehty kuvakalenteri

Vinkki!

Tästä ifolor Designer -ohjelman ominaisuudesta ilahtuvat erityisesti he, joilla on hankaluuksia muistaa merkkipäiviä: kalenteripohjista löytyvät valmiina kaikki Suomen viralliset juhlapäivät, mutta Designer-ohjelmalla voit lisätä omat merkkipäivät ja muut ennalta tiedossa olevat tärkeät menosi kalenteriin jo suunnitteluvaiheessa. Kätevää!

Seinäkalenteri omista kuvista

Seinäkalenteri omista kuvista on joka kodin klassikko

Yksi ylivoimasesti suosituimmista malleistamme on seinäkalenteri, jonka voit helposti muokata mieleiseksesi. Jos sinulla on paljon suosikkikuvia, voit lisätä yhden kuukauden näkymään useamman kuvan, tai jopa kaksitoista kuvaa! Seinäkalenterin kokoamisesta voi tehdä koko perheen yhteisen hetken: jokainen perheenjäsen valitsee omat suosikkikuvansa kalenteriin. Samaa ideaa voi käyttää myös työpaikan tai harrastusyhteisön yhteisessä seinäkalenterissa.

Perhekalenteri omista kuvista

Perhekalenteri kokoaa yhteen koko perheen menot

Arki on toisinaan melkoista vilskettä, kun jokaisella perheenjäsenellä on omat aikataulunsa ja menonsa. A3-kokoisella perhekalenterilla sujuvoitat koko perheen arkea!

Perheenjäsenten nimet voit lisätä kalenterin sarakkeisiin jo tilausvaiheessa. Perhekalenterin avulla saat yhteen näkymään jopa viiden perheenjäsenen kuukausittaiset menot: työt, tapaamiset, koulut, harrastukset ja juhlat.

Voit lisätä kunkin kuukauden kohdalle esimerkiksi sen perheenjäsenen kuvan, joka kyseisen kuukauden aikana juhlii syntymäpäivää, nimipäivää, äitienpäivää, isänpäivää tai vaikka valkolakkia. Pariskuntakuva voi olla muistuttamassa vuosipäivästä. Jokaisen kuukauden kohdalle saat lisättyä useamman arkea inspiroivan kuvan perheenne yhteisistä hetkistä.

Harrastus- ja työyhteisöissäkin ollaan kuin yhtä suurta perhettä, joten mikäpä estää ottamasta yhteistä perhekalenteria käyttöön kahvihuoneen seinälle.

Kuukausikalenteri omista kuvista

Kuukausikalenteri on särmä apuväline ajanhallintaan ja muistiinpanoille

Kuukausikalenteri on kuvakalenteri sinulle, joka tarvitset yksinkertaisen tyylikkään peruskalenterin ja paljon muistiinpanotilaa. Valittavanasi on musta ja valkoinen kalenterimalli.

Kuukausikalenteri on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa ja se haastaa vuorovuosittain ykköspaikalla olevan seinäkalenterin. Erona näissä kahdessa on ripustus: kuukausikalenterissa kierre on kalenterin keskellä ja ripustusreikä kartongissa, kun taas seinäkalenterissa sekä kierre että ripustin ovat kalenterin yläreunassa.

Panoraamakalenteri omista kuvista

Panoraamakalenteriin näkyville upeimmat otoksesi

Otitko matkalta upeita maisemakuvia tai tallensitko luontoretkeltäsi kauniita yksityiskohtia kuviksi? Silloin paras valinta on panoraamakalenteri, jossa pääosassa ovat kuvat.

Tämän kuvakalenterin avulla saat ikimuistoisimmat otoksesi esille näyttävässä 60 cm:n levyisessä koossa. Valittavissasi on myös malleja, joissa saat yhden kalenterikuukauden kohdalle sommiteltua hienon kollaasin kuvistasi.

Pöytäkalenteri omista kuvista

Pöytäkalenteri muistuttaa tärkeistä hetkistä

Pöytäkalenteri on näppärän kokoinen jokaisen työhuoneen perusvaruste. Valinnanvaraa löytyy kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Piristä työpäivääsi parhailla kuvamuistoilla ja tilaa tämä kuvakalenteri työpöydällesi. Mikäpä piristäisi aamuasi – tai itse asiassa kaikkia niistä – paremmin kuin rakkaimpasi hymyilevät kuvat kalenterissa. Tuplaa ilo ja tilaa pöytäkalenterin kaveriksi hiirimatto omalla kuvalla.

Tämä kuvakalenteri on myös erinomainen lahjaidea isovanhemmille! Vaikkapa piirongin päälle aseteltava, lastenlasten kuvilla varustettu pöytäkalenteri tuo paljon iloa isovanhemman päiviin.

Keittiökalenteri omista kuvista

Keittiökalenteri – tilaihme, joka sopii muuallekin kuin keittiöön

Tarvitsetko seinällesi kompaktin ajankäytön apulaisen? Silloin pieneenkin tilaan mahtuva keittiökalenteri on sinun kuvakalenterisi. Se tarjoaa hyötyä kätevässä koossa: mieluisimmat kuvamuistot ja paljon muistiinpanotilaa – mutta sen leveys on vain 15 cm. Ehkä kuviksi voisi valita aiheita kokkausinspiraation pohjaksi?

Lue lisää