• Omista kuvista tehdyssä kuvakalenterissa kivat muistot ilahduttavat ympäri vuoden.

  Omista kuvista tehdyssä kuvakalenterissa kivat muistot ilahduttavat ympäri vuoden

  Tee itse kuvakalenteri suosikkikuvistasi. Omista kuvista tehty kalenteri ilahduttaa mukavilla muistoilla vuoden jokaisena päivänä ja helpottaa samalla menojesi suunnittelua. Muokattavien kalenteripohjiemme avulla voit suunnitella kuvakalenteristasi juuri sellaisen, kuin itse haluat.

  Valitse mieleisesi kalenterin koko ja malli, lisää kuvat ja käden käänteessä sinulla on käytössäsi kalenteri, jota ei löydy muualta. Siksipä kuvakalenteri on myös toivottu ja persoonallinen lahjaidea!

  Näin pääset alkuun kuvakalenterin tekemisessä

  1. Lataa koneellesi helppokäyttöinen ifolor Designer -ohjelma, jolla saat enemmän mahdollisuuksia muokata kuvakalenteriasi. Halutessasi voit myös tehdä kuvakalenterin ilman Designer-ohjelmaa.

  2. Valitse alla esitellyistä vaihtoehdoista tarpeisiisi parhaiten sopiva kuvakalenteri.

  3. Valitse kalenteriin kuvat. Aiheina voivat olla esimerkiksi:

  • Perheen arki ja juhla: kuvia perheen yhteisistä hetkistä ja retkistä, lasten harrastuksista, syntymäpäivistä, joulusta, häistä, vuosipäivistä.
  • Kuvia lapsesta alkaen syntymästä ja päätyen nykyhetkeen.
  • Rakas lemmikkisi mukana arjessa ja kuvattuna eri vuodenaikoina.
  • Matkakuvia yhdestä tai useista kohteista.
  • Kuvia luonnosta.

  4. Asettele kuvat kalenteripohjaan, lisää kalenteri ostoskoriin ja tilaa. Tekemisen iloa!

  Vinkki! Tästä ifolor Designerissä olevasta ominaisuudesta ilahtuvat erityisesti ne henkilöt, joilla on hankaluuksia muistaa merkkipäiviä. Kalenteripohjista löytyvät valmiina kaikki Suomen viralliset juhlapäivät, mutta ifolor Designerillä voit lisätä jo tässä vaiheessa kuvakalenteriisi perheenjäsenten syntymäpäivät, vuosipäivät ja muut ennalta tiedossa olevat tärkeät menot. Kätevää!

  Vinkki! Kuvakalenterin kokoamisesta voi tehdä koko perheen yhteisen hetken: jokainen perheenjäsen valitsee omat suosikkikuvansa kalenteriin. Samaa ideaa voi käyttää myös työpaikan tai harrastusyhteisön yhteisessä kuvakalenterissa.

  Millainen on sinun kuvakalenterisi?

  Seinäkalenteri omista kuvista on joka kodin klassikko

  Suosituin kuvakalenterimme on seinäkalenteri, jonka voit helposti muokata mieleiseksesi. Eri teemoja löytyy klassisen kalenterimallin lisäksi vintagesta maaliseinään ja värikkäästä mosaiikkiin. Tai entäpä galleriamalli, jossa voit sommitella kuvasi taulunkehyksiin?

  Jos sinulla on paljon suosikkikuvia, sekään ei haittaa - voit nimittäin lisätä yhden kuukauden näkymään jopa kaksitoista kuvaa!

  Vinkki! Hyödynnä kalenteriin valitsemiasi kuvia myös muissa kuvatuotteissa. Tilaa jokaiselle perheenjäsenelle muki omalla kuvalla. Sitten vain aamupalapöydässä jännitetään, kenen mukikuva tulee esiin kalenterista aina kuukauden vaihtuessa.

  Perhekalenteri

  Perhekalenteri pitää ajan tasalla koko perheen menot

  Arki voi joskus olla melkoisen monitahoista vilskettä, kun jokaisella perheenjäsenellä on omat aikataulunsa ja menonsa. Perhekalenterilla sujuvoitat koko perheen arjen!

  Perheenjäsenten nimet voit lisätä kalenteriin jo tilausvaiheessa. Perhekalenterin avulla saat yhteen näkymään jopa viiden perheenjäsenen kuukausittaiset menot: työt, tapaamiset, koulut, harrastukset ja juhlat. Jokaisen kuukauden kohdalle saat lisättyä useamman arkea inspiroivan kuvan perheenne yhteisistä hetkistä.

  Harrastus- ja työyhteisöissäkin ollaan kuin yhtä suurta perhettä, joten mikäpä estää ottamasta yhteistä, suunnitelmia helpottavaa perhekalenteria käyttöön kahvihuoneen seinälle.

  Vinkki! Lisää kunkin kuukauden kohdalle sen perheenjäsenen kuva, joka kyseisen kuukauden aikana juhlii syntymäpäivää, nimipäivää tai valmistumista. Vanhempien yhteiskuva voi olla kuukauden kuvana muistuttamassa vuosipäivästä.

  Kuukausikalenteri

  Kuukausikalenteri on särmä apuväline ajanhallintaan ja muistiinpanoille

  Kuukausikalenteri on kuvakalenteri sinulle, joka tarvitset yksinkertaisen tyylikkään peruskalenterin ja paljon muistiinpanotilaa. Valittavanasi on musta ja valkoinen kalenterimalli.

  Kuukausikalenteri on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa ja haastaa ykköspaikalla tällä hetkellä olevan seinäkalenterin. Erona näissä kahdessa on ripustus: kuukausikalenterissa se on kalenterin keskellä ja seinäkalenteri sen sijaan ripustetaan yläosasta.

  Panoraamakalenteri

  Panoraamakalenteriin näkyville upeimmat otoksesi

  Otitko matkalta upeita maisemakuvia tai tallensitko luontoretkeltäsi kauniita yksityiskohtia kuviksi? Silloin paras valinta kuvakalenteriksesi on panoraamakalenteri, jossa pääosassa ovat kuvat.

  Tämän kuvakalenterin avulla saat upeimmat otoksesi esille näyttävässä 60 cm:n levyisessä koossa. Valittavissasi on myös malleja, joissa saat yhden kalenterikuukauden kohdalle sommiteltua hienon kollaasin kuvistasi.

  Pöytäkalenteri ja kuvahiirimatto

  Pöytäkalenteri muistuttaa työpöydälläsi tärkeistä hetkistä ja tapaamisista

  Pöytäkalenteri on näppärän kokoinen jokaisen työhuoneen perusvaruste. Piristä työpäivääsi parhailla kuvamuistoilla ja tilaa tämä kuvakalenteri työpöydällesi. Mikäpä piristäisi aamuasi – tai itse asiassa kaikkia niistä - paremmin kuin rakkaimpasi hymyilevät kuvat kalenterissa. Tuplaa ilo ja tilaa pöytäkalenterin kaveriksi hiirimatto omalla kuvalla.

  Vinkki! Tämä kuvakalenteri on myös erinomainen lahjaidea isovanhemmille! Vaikkapa piirongin päälle helposti aseteltava, lastenlasten kuvilla varustettu pöytäkalenteri tuo hymyn isovanhemman huulille joka aamu.

  Keittiökalenteri

  Keittiökalenteri on pienen tilan järjestyksenpitäjä

  Tarvitsetko seinällesi kompaktin ajankäytön apulaisen? Silloin pieneenkin tilaan mahtuva keittiökalenteri on sinun kuvakalenterisi.

  Keittiökalenteri tarjoaa huvia ja hyötyä kätevässä koossa: siinä ovat esillä mieluisimmat kuvamuistosi ja paljon muistiinpanotilaa – mutta sen leveys on vain 15 cm.

  Vinkki! Jos sijoitat kalenterin keittiöön, kuvituksena voisivat olla myös parhaat ruokamuistosi kokkausinspiraation pohjaksi.

  Jos haluat vertailla eri kuvakalenterien ominaisuuksia, katso kaikki kuvakalenterit.

   

  Usein kysyttyä kuvakalentereista

  Kuinka monta kuvaa saan lisättyä kuvakalenteriin?

  Lisättävissä olevien kuvien määrä riippuu tilauskanavasta ja kalenterin mallista. Osassa malleista on mahdollista lisätä useamman kuvapaikan sivupohjia.

  Mitä materiaalia kuvakalenterit ovat?

  Seinä- ja panoraamakalenteriin on mahdollista valita kiiltävät tai silkkimatat sivut. Muut kalenterit valmistamme vain silkkimattana. Paperin paino on 200 g/m².

  Onko kuvakalenterissa tilaa omille merkinnöille?

  Seuraaviin kalenterimalleihin on mahdollista tehdä kynällä omia merkintöjä:

  Lue lisää