Anna kiitoskortti jo juhlissa

Elämää helpottava vinkki:

anna kiitoskortit jo juhlissa!

Teettämällä kiitoskortit jo etukäteen säästät lähettämisen vaivan ja varmistat, että jokainen vieras saa kortin. Valikoimastamme löydät monta kivaa, valmista korttimallia, jotka sopivat pohjaksi ylioppilasjuhlien, valmistujaisten ja rippijuhlien kiitoskortteihin.


Kesäkuun alussa moni juhlii lakkiaisia tai muita valmistujaisia. Juhlien jälkeen on tapana muistaa vieraita kiitoskortilla. Mutta ketkäs kaikki siellä juhlissa poikkesivatkaan? Ja mikäs heidän osoitteensa nykyään olikaan? Monelle on tuttu tilanne, jossa kiitoskortit lähtevät postiin vasta monta viikkoa juhlien jälkeen. Pahimmassa tapauksessa kortit jäävät kokonaan lähettämättä. Se harmittaa, sillä valmistujaiset ovat nuorelle ainutlaatuinen ja tärkeä tapahtuma.

Nokkela keino välttää juhlien jälkeinen postitusrumba on teettää kiitoskortit valmiiksi ennen juhlia. Juhlasankari valokuvataan juhla-asussaan jo ennen juhlapäivää – samalla voi jo virittäytyä tunnelmaan! Kiitoskortit tehdään ja tilataan valmiiksi, ja jokainen vieras saa kortin mukaansa lähtiessään juhlista.

Kiitoskortti on edelleen tärkeä, eikä mikään sähköinen kiittäminen korvaa perinteistä kuvakorttia. Ole siis kaukaa viisas ja varmista, että jokainen vieras saa kiitoskortin jo juhlissa!

Lue lisää