• 10 äitienpäivän lahjaideaa mummille

  10 äitienpäivän lahjaideaa mummille

  Mietitkö tapaa, jolla ilahduttaa mummia äitienpäivänä? Vastaus löytyy lähempää kuin uskotkaan, nimittäin puhelimestasi. Selaile kuviasi. Löytyykö sieltä vaikkapa viime mummolakäynniltä jokin muisto, josta mummi ilahtuisi? Tee kuvasta äitienpäivälahja, johon mummi takuulla tykästyy!

  Tässä kymmenen hurmaavaa lahjavinkkiä mummille:

  Suklaarasia omalla kuvamuistolla

  1. Suklaarasia omalla kuvamuistolla

  Tässä lahjassa yhdistyy mummin kaksi lempiasiaa: Fazerin suklaakohvehdit ja ilahduttava kuvamuisto! Kun suklaat on syöty, rasian voi ripustaa seinälle tai laittaa pöydälle. Siinä on ripustusreikä ja tukijalka valmiina. Suklaarasian, kuten monet muutkin kuvalahjat, voi helposti postittaa kauempana asuvalle mummille.

  Äitienpäiväkortti mummille

  2. Äitienpäiväkortti mummille

  Omalla kuvatervehdyksellä varustettu äitienpäiväkortti on paljon enemmän kuin kaupasta ostettu kortti, ja sen voi liittää vaikkapa kukkakimpun, korulahjan tai suklaarasian kylkeen. Korttiin voi kirjoittaa myös lahjakortin hemmotteluhetkeen tai yhteiseen minilomaan kylpylässä. Valikoimastamme löytyy monta yksittäin tilattavaa korttimallia ja kauniita äitienpäivän onnittelukorttiin sopivaa valmista mallipohjaa.

  Kehyskuva mummin kirjahyllyyn

  3. Kehyskuva mummin kirjahyllyyn

  Tykkääkö mummi pitää kuvia esillä kirjahyllyssä? Tässä kiva lahjavinkki: Kehyskuva on nopea, yhden kuvan äitienpäivälahja, joka on valmis laitettavaksi esille pöydälle tai kirjahyllyyn. Vaikkapa tuore kuva teidän perheestä tai lapsenlapsen rippi- tai valmistujaiskuva toimii hyvin äitienpäivälahjana mummille.

  Kuvaviltti lemmikin kuvasta

  4. Kuvaviltti lemmikin kuvasta

  Tähän pehmoiseen muistoon on ihana kääriytyä. Vilttiin voit valita kuvan mummin koirakaverista, mökkirannan maisemasta tai puutarhan kauniista kukkaloistosta.

  Mummin ja papan omat mukit

  5. Mummin ja papan omat mukit

  Mummi osaa relata ja nauttia lepohetkistä arkiaskareiden keskellä. Kupponen kahvia lempimukista nautittuna, lastenlasten kuvalla somistettuna – mikäs sen leppoisampaa! Tilaa samalla muki papalle, jossa on hänen suosikkikuvansa.

  Palapelistä paljastuu jotain tuttua

  6. Palapelistä paljastuu jotain tuttua

  Entäpä jos yllättäisit mummin palapelillä, jonka kuvaksi paljastuu tuttu maisema tai rakkaat tyypit? Palapelissä riittää puuhaa niin yksin kuin yhdessä lasten kanssa – vaihtoehtoja löytyy 50 palasta aina 1500 palaan asti! Kun palapelin saa valmiiksi, sen voi kehystää seinälle.

  Muistipeli yhteisiin peli-iltoihin

  7. Muistipeli yhteisiin peli-iltoihin

  Tästä tulee mummolareissujen uusi vakiohuvi! Tuttujen kuvien ja tärkeiden hetkien paljastuminen käännetyistä korteista tekee pelaamisesta entistäkin hauskempaa.

  Piirongin piristäjä: pöytäkalenteri puutelineellä

  8. Piirongin piristäjä: pöytäkalenteri puutelineellä

  Tämä on äitienpäivälahja joka tuo iloa vuodeksi eteenpäin! Kaunis tammisessa puutelineessä oleva pöytäkalenteri, jossa on omalla kuvalla koristeltu kortti jokaiselle kuukaudelle. Kun vuosi on mennyt, voit tilata uudet kuukausikortit puutelineeseen.

  Metallirasia mummin makeisille

  9. Metallirasia mummin makeisille

  Tämä sydämellinen lahja on monikäyttöinen ja voit täyttää sen juuri niillä asioilla, joista mummi pitää. Lempikarkeilla, kekseillä tai vaikkapa ompelutarvikkeilla. Kuva rasian kannessa tekee lahjasta omannäköisen.

  Valokuvia säilytysrasiassa

  10. Valokuvia säilytysrasiassa

  Onko mummi joskus tuskaillut, kun kuvia näkee nykyään vain somessa? Jos parhaimmat muistot lojuvat tietokoneella, saat loistavan äitienpäivälahjan teettämällä muistoista aidot paperikuvat mummille. Tilaa samalla metallirasia kuvien säilyttämiseen, niin kuva-aarteet pysyvät tallessa ja niihin voi palata helposti uudestaan.

  Lisää äitienpäivän lahjavinkkejä löydät täältä »

  Huomioithan, että tuotteilla on eri toimitusajat. Tarkista toimitusajat täältä »

  Lue lisää