• Äitienpäivälahjaideat mummille

  10 äitienpäivän lahjaideaa mummille

  Parhaimmat, rakkaimmat ja taatusti ilahduttavat äitienpäivälahjat mummille teet omista kuvista. Valittavana on yhden kuvan lahjoja tai vaikka kokonainen kuvakirja, johon voit kerätä niin monta muistoa kuin haluat.

  Tässä kymmenen hurmaavaa lahjavinkkiä mummille:

  Kuvakirja äitienpäivälahjaksi mummille

  1. Kuvakirja mummille

  Tämä lahja on pullollaan yhteisiä, tärkeitä hetkiä. Loma mummin kanssa tai kokoelma lasten piirustuksia ja legendaarisimpia letkautuksia. Siinäpä aiheita, joita mummi mielellään muistelee. Kuvakirjan teko vie muutaman tunnin, mutta on takuulla pienen vaivan arvoinen. Valitse kuvakirjamalleistamme sopivin.

  alk. alk. per-item
  2.	Äitienpäiväkortti

  2. Äitienpäiväkortti

  Omalla kuvatervehdyksellä varustettu äitienpäiväkortti on paljon enemmän kuin kaupasta ostettu kortti, ja sen voi liittää vaikkapa kukkakimpun, korulahjan tai suklaarasian kylkeen. Korttiin voi kirjoittaa myös lahjakortin hemmotteluhetkeen tai yhteiseen minilomaan kylpylässä. Valikoimastamme löytyy neljä yksittäin tilattavaa korttimallia: taitekortti, panoraamataitekortti, jättikortti ja jättitaitekortti. Viimeistele kortti vielä kauniilla äitienpäivärunolla

  alk. alk. per-item
  3.	Kehyskuva

  3. Kehyskuva

  Kehyskuva on nopea, yhden kuvan lahja, joka on valmis laitettavaksi esille pöydälle tai kirjahyllyyn. Lahjan voi tehdä myös kännykkäkuvasta. Tilausohjelma kertoo kyllä liikennevaloilla, riittääkö kuvan koko tuotteeseen. Kehyskuvaa on saatavilla kolmessa eri koossa.

  alk. alk. per-item
  Mummille äitienpäivälahjaksi canvas-taulu perhekuvasta

  4. Canvas-taulu perhekuvasta

  Mummi rakastaa kuvia lempityypeistään. Entäpä jos hän saisi joka aamu herätessään nähdä kuva teidän perheen hymyistä? Tee canvas-taulu mummin makuuhuoneen seinälle. Upea taideteos, jota mummi todella arvostaa!

  alk. alk. per-item
  Kuvamuki mummille äitienpäivälahjaksi

  5. Mummin oma muki

  Mummi osaa relata ja nauttia lepohetkistä arkiaskareiden keskellä. Kupponen kahvia lempimukista nautittuna, lastenlasten kuvalla somistettuna – mikäs sen leppoisampaa!

  Katso myös vinkki herkulliseen mukikakkuun, joka täydentää mummin mukilahjan.

  alk. alk. per-item
  Mummille äitienpäivälahjaksi pöytäkalenteri

  6. Mummin piirongin piristäjä: pöytäkalenteri

  Tämä on lahja joka tuo iloa vuodeksi eteenpäin! Pöytäkalenteri on näppärän kokoinen laitettavaksi pöydälle esille ja 12 kuvan pöytäkuvatelineessä jokainen kuukausi tuo uuden kuvamuiston elämästänne. Jos suosit ennemmin seinälle laitettavaa kalenteria, katso myös muut kalenterimallit.

  alk. alk. per-item

  7. Anna pino tuoreita valokuvia

  Onko mummi joskus tuskaillut, kun kuvia näkee nykyään vain somessa? Jos parhaimmat muistot lojuvat tietokoneella, saat loistavan äitienpäivälahjan teettämällä muistoista aidot paperikuvat mummille. Tilaa ja laita nättiin lahjapakettiin. Valittavana on myös retro- tai neliökuvat, joissa 24 kuvan settiin kuuluu kiva pahvinen lahjalaatikko.
   

  alk. alk. per-item
  Kuvakirja runoista mummille aitienpäivälahjaksi

  8. Rakkaimmat runot yksiin kansiin

  Yhdistä kauniit luontokuvat ja kokoelma kauniita runoja. Värssypankistamme löydät vaikkapa kuukausirunot, joihin voi kätevästi yhdistää eri vuodenaikoina otettuja valokuvia. Ajatuksella tehty runokirja tuntuu henkilökohtaiselta, ja lahjakirjaa selattaessa mummin mieli rentoutuu.

  alk. alk. per-item

  9. Hauskaa tekemistä: kuva-arvoitus

  Lahja voi sisältää yhteistä puuhaa. Kumpi ratkaisee tämän kuva-arvoituksen, lapsi vai mummi? Sitten kun arvoitus paljastuu, muistellaan hetkeä, jolloin jäätelö ehti valua pitkin sormia, kun haluttiin saada napattua hellekuva Kreikan-loman suosikkirannalta.
   

  alk. alk. per-item
  Askartele kirjanmerkki valokuvista

  10. Askarteluvinkki: Kirjamerkit valokuvista

  Onko mummi oikea lukutoukka? Lasten kuvista tehdyt kirjanmerkit saavat hymyn huulille aina, kun kirja avataan. Tarvitset vain valokuvia, lankaa, limaa ja palan kartonkia. Kurkkaa ohjeet kirjanmerkkien tekoon »

  Lisää äitienpäivän lahjavinkkejä löydät täältä »

  Lue lisää