10 äitienpäivän lahjaideaa mummille

10 äitienpäivän lahjaideaa mummille

Mietitkö tapaa, jolla ilahduttaa mummia äitienpäivänä? Vastaus löytyy lähempää kuin uskotkaan, nimittäin puhelimestasi. Selaile kuviasi. Löytyykö sieltä vaikkapa viime mummolakäynniltä jokin muisto, josta mummi ilahtuisi? Tee kuvasta äitienpäivälahja, johon mummi takuulla tykästyy!

Tässä kymmenen vinkkiä mitä antaa äitienpäivälahjaksi mummille:

Mummin ja papan omat mukit

1. Mummin ja papan omat mukit

Mummi osaa relata ja nauttia lepohetkistä arkiaskareiden keskellä. Kupponen kuumaa lempimukista nautittuna, lastenlasten, mummin lemmikin tai perheenjäsenten kuvilla somistettuna – mikäs sen leppoisampaa! Tilaa samalla muki papalle ja anna lahjaksi yhteinen teehetki.

Muistipeli yhteisiin peli-iltoihin

2. Muistipeli yhteisiin peli-iltoihin

Tästä tulee mummolareissujen uusi vakiohuvi! Tuttujen kuvien ja tärkeiden hetkien paljastuminen käännetyistä korteista tekee pelaamisesta entistäkin hauskempaa.

Avaimenperä ihanalla kuvamuistolla

3. Avaimenperä ihanalla kuvamuistolla

Anna mummille äitienpäivälahjaksi erityinen muisto, jota hän voi kantaa aina mukana. Avaimenperän voi kiinnittää esimerkiksi autonavaimiin tai käsilaukkuun. Saatavana on neljä mallia, joista voit valita mummille kivoimman. Postita perille tai anna äitienpäivänä henkilökohtaisesti.

Äitienpäiväkortti mummille

4. Äitienpäiväkortti mummille

Yhteisellä kuvamuistolla varustettu äitienpäiväkortti on paljon enemmän kuin kaupasta ostettu kortti, ja sen voi liittää vaikkapa kukkakimpun, korulahjan tai suklaalevyn kylkeen. Korttiin voit kirjoittaa lahjakortin hemmotteluhetkeen tai yhteiseen minilomaan kylpylässä. Valikoimastamme löytyy monta yksittäin tilattavaa korttimallia ja kauniita äitienpäivän onnitteluihin sopivia valmiita mallipohjia.

Piirongin piristäjä: pöytäkalenteri puutelineellä

5. Piirongin piristäjä: pöytäkalenteri puutelineellä

Tämä on äitienpäivälahja, joka tuo iloa vuodeksi eteenpäin! Kaunis, tammisessa puutelineessä komeileva pöytäkalenteri, jossa on omalla kuvalla koristeltu kortti jokaiselle kuukaudelle. Kun vuosi on mennyt, voit tilata uudet kuukausikortit puutelineeseen ja vinkata mummille, että leikkaa korteista kuvat muistoksi talteen.

Metallirasia mummin makeisille

6. Metallirasia mummin makeisille

Tämä sydämellinen lahja on monikäyttöinen ja voit täyttää sen juuri niillä asioilla, joista mummi pitää. Lempikarkeilla, kekseillä tai vaikkapa ompelutarvikkeilla. Kuva rasian kannessa tekee lahjasta omannäköisen.

Kuvaviltti lemmikin kuvasta

7. Kuvaviltti lemmikin kuvasta

Tähän pehmoiseen muistoon on ihana kääriytyä. Vilttiin voit valita kuvan mummin koira- tai kissakaverista, mökkirannan maisemasta, puutarhan kauniista kukkaloistosta tai kotikaupungin iltaruskosta.

Palapelistä paljastuu jotain tuttua

8. Palapelistä paljastuu jotain tuttua

Entäpä jos yllättäisit mummin palapelillä, jonka kuvaksi paljastuu tuttu maisema tai rakkaat tyypit? Palapelissä riittää puuhaa niin yksin kuin yhdessä puolison, lasten ja lastenlasten kanssa – vaihtoehtoja löytyy 50 palasta aina 1500 palaan asti! Kun palapelin saa valmiiksi, sen voi kehystää seinälle.

Kehyskuva mummin kirjahyllyyn

9. Kehyskuva mummin kirjahyllyyn

Tykkääkö mummi pitää kuvia esillä kirjahyllyssä? Tässä kiva lahjavinkki: Kehyskuva on nopea, yhden kuvan äitienpäivälahja, joka on valmis laitettavaksi esille pöydälle tai hyllylle. Vaikkapa tuore kuva teidän perheestä tai lapsenlapsen rippi- tai valmistujaiskuva toimii hyvin äitienpäivälahjana mummille.

Valokuvia säilytysrasiassa

10. Valokuvia säilytysrasiassa

Onko mummi joskus tuskaillut, kun kuvia näkee nykyään vain somessa? Jos parhaimmat muistot lojuvat tietokoneella, saat loistavan äitienpäivälahjan teettämällä muistoista aidot paperikuvat mummille. Tilaa samalla metallirasia kuvien säilyttämiseen, niin kuva-aarteet pysyvät tallessa ja niihin voi palata helposti uudestaan.

Lisää äitienpäivän lahjavinkkejä löydät täältä »

Huomioithan, että tuotteilla on eri toimitusajat. Tarkista toimitusajat täältä »

Lue lisää