• Poimi tästä parhaat äitienpäivälahjat

  Mitä lahjaksi äidille?

  Poimi tästä parhaat äitienpäivälahjat

  Mietitkö mikä on äidille se kaikkein merkityksellisin lahja? No, se löytyy sun puhelimesta. Etsi sieltä kuvista joku perheen yhteinen muisto. Sellainen, jonka tiedät olevan myös äidille tärkeä. Anna se lahjaksi äitienpäivänä. Kokosimme monta helppoa tapaa yllättää äitienpäivänä.

  Mukisematta paras lahja äidille

  Yllätä äiti jo heti aamulla. Kokoa herkkuaamiainen, jossa on juuri äidille suunniteltu taikamuki. Se näyttää tavalliselta mustalta mukilta, mutta taikuus paljastuu, kun mukiin kaataa kuumaa kahvia. Mukiin ilmestyy kuva, jonka sinä olet äidille valinnut.

  Taikamuki äitienpäivälahjaksi

  Anna lahjaksi aikaa ja hymyjä

  Muistot kestävät aikaa. Oman kuvan voi nykyään tuoda myös seinäkellon taustaksi. Siitä syntyy persoonallinen lahja, joka löytää paikkansa keittiössä, eteisessä tai vaikkapa työhuoneessa. Uusi tapa tuoda muistot osaksi kotia, ja ihana lahjaidea äidille!

  Seinäkello äitienpäivälahjaksi

  Kuvapyyhe on arjen ilo

  Kuvista voi tehdä äitienpäiväksi vaikka mitä kivaa! Sporttinen äiti ilahtuu omista kuvista tehdystä pyyhkeestä, SIGG-juomapullosta tai narurepusta. Näin hauskat muistot ilahduttavat arjessa, eivätkä hautaudu kännykän uumeniin. Ja mikä parasta, näin yllättävää lahjaa äiti ei osaa odottaa!

  Kuvapyyhe äitienpäivälahjaksi

  Pieni kuvakirjanen yhteisistä hetkistä

  Onni asuu perheen yhteisissä hetkissä. Aika kiitää ohi kiihtyvällä vauhdilla, mutta onneksi ajan saa pysäytettyä valokuviin! Ilahduttakaa äitiä pienellä kuvakirjasella, johon on koottu parhaat hetket edellisvuodelta tai pidemmältäkin ajalta: kuvia lomareissulta, lasten hassuista hetkistä, synttäreistä ja juhlista, isovanhemmista ja harrastuksista… Pienen kuvakirjasen huolella valituissa kuvissa rakkaus on lähes käsin kosketeltavaa.

  Kuvakirjanen äitienpäivälahjaksi

  Paksusta valokuvapaperista tehtyyn kuvakirjaseen voi valita 21 tai peräti 100 mahtavaa otosta teidän perheestä. Kätevän kirjasen koko on 13 x 13 cm. 

  Neliökuvat lahjarasiassa - paketoi äidille 24 mukavaa hetkeä

  Aivan liian usein loistavat kuvat jäävät vain kännykän tai digikameran uumeniin. Mitäpä jos äiti saisikin lahjaksi parhaista kuvista teetettyjä aitoja paperikuvia, joita on niin ihana selailla yksin ja yhdessä? Neliökuvat ovat trendikkäitä 10 x 10 cm kokoisia kuvia, joihin saa halutessaan valkoiset arvokkuutta tuovat reunukset. 24 kappaleen neliökuvat on helppo tilata myös kännykkäsovelluksella ja lahjan pakkauksestakaan ei tarvitse huolehtia, sillä kuvat tulevat tyylikkäässä laatikossa.

  Pino neliökuvia äitienpäivälahjaksi

  Kuvakirja äidille sisarusten yhteisenä lahjana

  Kun äitiä haluaa muistaa aikaa kestävällä, halutulla lahjalla, on kuvakirja varma valinta. Sen kuvat kertovat yhdessä vietetyistä tärkeistä hetkistä ja kuvien herättämiin muistoihin ja tunnelmiin on ihana palata aina uudelleen ja uudelleen.

  Kuvakirja äitienpäivälahjaksi

  Vinkki: Äitienpäivälahjan suunnittelu voi olla sisarusten kiva yhteinen projekti, jossa kaikki etsivät parhaat kuvansa ja niistä luodaan yhdessä laadukas kuvakirja lahjaksi äidille.

  Hommaan kannattaa valita yksi koordinaattori, jolle muut toimittavat kuvakirjaan halutut kuvat. Kuvakirjan tekeminen onnistuu tietokoneelle ladattavalla Designer-ohjelmalla, jonka avulla omannäköisen ja laadukkaan kuvakirjan tekeminen käy helposti. Kirjaa voi työstää aivan rauhassa, sillä se säilyy tietokoneella myös keskeneräisenä. Mikä parasta, kuvakirjan eri vaiheet voi jakaa Designer-ohjelman kautta muille nähtäväksi, joten lopputulos on varmasti kaikille mieluinen.

  Kerro se kortilla – kirjoita ihana onnitteluruno äidille

  Kukkien ja herkkujen lisäksi äitienpäivään kuuluu ehdottomasti kortti. Paras kortti on tietenkin itse tehty: joko omin käsin piirretty ja askarreltu tai sitten laadukas ifolor-kortti omalla kuvalla ja sopivalla äitienpäivärunolla höystettynä. Valikoimastamme löytyy runsaasti korttimalleja ja upeita valmiita pohjia – niiden tuunaaminen onkin hauskaa puuhaa!

  Onnittelukorteiksi sopivat yksittäin tilattavat korttimallimme: taitekortti, panoraamataitekortti (kuvassa), jättikortti ja jättitaitekortti.

  Äitienpäiväkortti

  Kaikista helpoiten voit lähettää postikortin suoraan kännykästä ifolor-sovelluksella. Valitset vain suloisimman kuvan, kirjoitat kivan tekstin ja vastaanottajan osoitetiedot ja niin on kortti valmis Postin kuljetettavaksi.

  Ja sitten vielä se onnitteluruno äidille. Keksi omat sulosävelet tai nappaa vaikka joku näistä onnittelurunoista piristämään äitiä toukokuun toisena sunnuntaina.

  Yksi on paras, tiedän sen:
  oma äiti kultainen.

  ***

  Kerro kerro kuvastin: ken on äiti ihanin?
  No oma äiti tietenkin!

  ***

  Liian harvoin sanon sen,
  äiti olet niin rakas, kultainen!

  ***

  Toukokuun toisena sunnuntaina
  valkovuokot, ruusut kannan
  kaiken rakkauteni äiti sulle annan.

  ***

  Mikä on äiti? Sehän on
  Ä lyttömän
  I hana ja
  T urvallinen
  I hmeidentekijä!

  Katso lisää kauniita runoja äitienpäiväkorttiin »

  Lue lisää