Yhteiset hetket ovat kortilla – ilahduta ilmaisella postikortilla »

Parhaat lahjat äidille

Parhaat lahjat äidille

Toukokuun toisen sunnuntain aamuna käy kuhina ja kuiske, kun äiti vielä yrittää hetken jatkaa uniaan. Pian kajahtaa ilmoille "Paljon onneaaaa vaaan" ja äidin syli täyttyy halauksista ja lahjoista, joissa on ripaus itse tehtyä, roppakaupalla rakkautta ja jotka ovat ajatuksella hankittuja.

Kätke kuva-arvoitus palapeliin.

Aloita aamu kuva-arvoituksella

Herätä äiti onnittelulaululla, valmiilla aamupalalla ja lahjalla, joka tekee aamun hetkistä täydellisen. Voit kätkeä kuva-arvoituksen 50 tai 196 palan palapeliin, johon mahtuu 1 tai useampi kuva äidille rakkaista asioista. Kuva voi olla myös vanha skannattu kuva. Mikä onkaan mukavampaa kuin koota se yhdessä ja arvuutella, mikä ihana muisto sieltä paljastuukaan…

Kehyskuva on valmis laitettavaksi suoraan paketista esille.

Äidin ylpeydenaiheet

Äiti on ylpeä rakkaimmistaan, teistä! Auta äitiä näyttämään se. Kokoa sisarusten kuvat kauniisiin kehyksiin tai ottakaa yhteiskuva, jossa pitelette yhdessä piirtämäänne tervehdyskylttiä. Kehyskuva on valmis laitettavaksi suoraan paketista esille kirjahyllyyn, pöydälle tai seinälle. Se on myös kätevä tapa päivittää mummin kirjahyllyssä olevat kuvat lapsenlapsista.

Äidin oma kahvimuki sisältää aamuja piristävän mietelauseen – kuvalla tai ilman.

Kerro se mukilla

Äidin oma kahvimuki sisältää aamuja piristävän mietelauseen – kuvalla tai ilman. Eikö runosuoni oikein syki? Eipä huolta, voit lainata runon tai mietelauseen tästä:

Aikaan valkovuokkojen
kevättuulen henkäyksen
pysähdyn ja hetken mietin
kuka ansaitsee kiitoksen
Se on äiti, oma, ihanin
kultaakin kalliimpi, tiedän sen.

Meidän mummi kultainen
hoitaa meitä hemmotellen.
Yhdessä vietämme onnenhetkiä
ja teemme ikimuistoisia retkiä.

Hymy on ikkuna, josta näkee, että sydän on kotona.

Ajattele suuria, mutta nauti pienistä.

Ajattele. Usko. Unelmoi. Uskalla.

Tee persoonallinen äitienpäiväkortti ifolorin nettisivuilla

Onnea äiti ja mummi!

Äitienpäiväkortista saa tehtyä persoonallisen, vaikket olisikaan askarteluihimisiä. Millainen kortti saa juuri sinun äitisi hymyilemään? Millainen kortti saa onnenkyyneleen mummin silmäkulmaan? Runo tai mietelause toimii aina, mutta yhtä herttaista on kirjoittaa korttiin, millainen hän on. Mitkä adjektiivit kuvaavat äitiäsi tai mummiasi parhaiten? 

Äitienpäivään suunniteltuja valmiita korttipohjia löydät kaikista yksittäin tilattavista malleista: taitekortit, panoraamataitekortit, jättikortit ja jättitaitekortit.

Ilahduta äitiä omasta kuvasta tehdyllä lahjalla äitienpäivänä.

Lue lisää