• Pino neliökuvia äitienpäivälahjaksi

  Mitä lahjaksi äitienpäivänä?

  Ihana äiti. Siellä hän makaa hereillä vuoteessaan ja kuuntelee astioiden kolistelua ja supinaa keittiöstä. Pieni hetki vielä, niin omat tärkeimmät ihmiset tuovat sänkyyn aamiaista ja rakkaudentäyteisiä lahjoja.

  Aamukahvimuki rakkaiden kuvilla

  Onnittelulaulun kaikuessa äiti yllättyy iloisesti saadessaan aamukahvin ihka uudessa, ihan äitiä varten suunnitellussa kuvamukissa. Äidin oma lempikuva ja teksti ”Maailman paras äiti” tai vaikka ”Meidän mutsin muki, näpit irti” tuo äidille hymyn huulille jo juhlapäivän aamuna. Persoonallinen kuvamuki on helppo suunnitella ja se tuo äidille lahjan antajien hellät ajatukset mieleen jokaisella käyttökerralla.

  Yhteiset hetket talteen kansien väliin

  Onni asuu perheen yhteisissä hetkissä. Aika kiitää ohi kiihtyvällä vauhdilla, mutta onneksi ajan saa pysäytettyä valokuviin! Ilahduttakaa äitiä pienellä kuvakirjasella, johon on koottu parhaat hetket edellisvuodelta tai pidemmältäkin ajalta: kuvia lomareissulta, lasten hassuista hetkistä, synttäreistä ja juhlista, isovanhemmista ja harrastuksista… Pienen kuvakirjasen huolella valituissa kuvissa rakkaus on lähes käsin kosketeltavaa.

  Kuvakirjanen äitienpäivälahjaksi

  Paksusta valokuvapaperista tehtyyn kuvakirjaseen voi valita 20 tai peräti 200 mahtavaa otosta teidän perheestä. Mukaan voi sirotella myös sopivia miete- tai voimalausekuvia, joita on ensin ladannut netistä kuvina kännykkään. Parasta kuvakirjasen teossa on sen helppous – se nimittäin tapahtuu helposti ifolor-sovelluksella suoraan kännykässä. Kätevän kirjasen koko on 13 x 13 cm. Loppusilauksen tälle äitienpäivälahjalle antaa tyylikäs lahjapakkaus, jossa kuvakirjanen toimitetaan.

  Lataa ifolor-sovellus puhelimeesi ja tilaa kuvakirjanen äitienpäivälahjaksi. Voi tilata kuvakirjasen myös Designer-ohjelmalla Windowsille.

  Paketoi äidille 24 mukavaa hetkeä

  Aivan liian usein loistavat kuvat jäävät vain kännykän tai digikameran uumeniin. Mitäpä jos äiti saisikin lahjaksi parhaista kuvista teetettyjä aitoja paperikuvia, joita on niin ihana selailla yksin ja yhdessä? Neliökuvat ovat trendikkäitä 10 x 10 cm kokoisia kuvia, joihin saa halutessaan valkoiset arvokkuutta tuovat reunukset. 24 kappaleen neliökuvat on helppo tilata myös kännykkäsovelluksella ja lahjan pakkauksestakaan ei tarvitse huolehtia, sillä kuvat tulevat tyylikkäässä laatikossa.

  Sisarusten yhteinen lahja

  Kun äitiä haluaa muistaa aikaa kestävällä, halutulla lahjalla, on kuvakirja varma valinta. Sen kuvat kertovat yhdessä vietetyistä tärkeistä hetkistä ja kuvien herättämiin muistoihin ja tunnelmiin on ihana palata aina uudelleen ja uudelleen.

  Kuvakirja äitienpäivälahjaksi

  Vinkki: Äitienpäivälahjan suunnittelu voi olla sisarusten kiva yhteinen projekti, jossa kaikki etsivät parhaat kuvansa ja niistä luodaan yhdessä laadukas kuvakirja lahjaksi äidille.

  Hommaan kannattaa valita yksi koordinaattori, jolle muut toimittavat kuvakirjaan halutut kuvat. Kuvakirjan tekeminen onnistuu tietokoneelle ladattavalla Designer-ohjelmalla, jonka avulla omannäköisen ja laadukkaan kuvakirjan tekeminen käy helposti. Kirjaa voi työstää aivan rauhassa, sillä se säilyy tietokoneella myös keskeneräisenä. Mikä parasta, kuvakirjan eri vaiheet voi jakaa Designer-ohjelman kautta muille nähtäväksi, joten lopputulos on varmasti kaikille mieluinen.

  Lataa Designer-ohjelma ja tee kuvakirja äidille »

  Kerro se kortilla – kirjoita ihana onnitteluruno äidille

  Kukkien ja herkkujen lisäksi äitienpäivään kuuluu ehdottomasti kortti. Paras kortti on tietenkin itse tehty: joko omin käsin piirretty ja askarreltu tai sitten laadukas ifolor-kortti omalla kuvalla ja sopivalla äitienpäivärunolla höystettynä. Valikoimastamme löytyy runsaasti korttimalleja ja upeita valmiita pohjia – niiden tuunaaminen onkin hauskaa puuhaa!

  Onnittelukorteiksi sopivat yksittäin tilattavat korttimallimme: taitekortti, panoraamataitekortti (kuvassa), jättikortti ja jättitaitekortti.

  Äitienpäiväkortti

  Kaikista helpoiten voit lähettää postikortin suoraan kännykästä ifolor-sovelluksella. Valitset vain suloisimman kuvan, kirjoitat kivan tekstin ja vastaanottajan osoitetiedot ja niin on kortti valmis Postin kuljetettavaksi.

  Ja sitten vielä se onnitteluruno äidille. Keksi omat sulosävelet tai nappaa vaikka joku näistä onnittelurunoista piristämään äitiä toukokuun toisena sunnuntaina.

  Yksi on paras, tiedän sen:
  oma äiti kultainen.

  ***

  Kerro kerro kuvastin: ken on äiti ihanin?
  No oma äiti tietenkin!

  ***

  Liian harvoin sanon sen,
  äiti olet niin rakas, kultainen!

  ***

  Toukokuun toisena sunnuntaina
  valkovuokot, ruusut kannan
  kaiken rakkauteni äiti sulle annan.

  ***

  Mikä on äiti? Sehän on
  Ä lyttömän
  I hana ja
  T urvallinen
  I hmeidentekijä!

  Katso lisää kauniita runoja äitienpäiväkorttiin »

  Lue lisää