Muki omalla kuvalla

Parhaat lahjat äidille
– katso kolme nerokasta lahjaideaa

Mitä jos äidin paketista paljastuisi yllätys yllätyksen perään? Nämä kolme äitienpäivän lahjaideaa ovat nerokkuudessaan vailla vertaa – ja joita äiti rakastaa takuulla!

 

Pian juhlitaan äitejä, isoäitejä ja äitihahmoja. Mitä ihanaa keksiä äidin pakettiin? Parhaat lahjat äidille herättävät tunteita ja tulevat tarpeeseen. Lahjaa hankkiessa kannattaa miettiä myös äidin persoonaa ja kiinnostuksen kohteita. Koska sopivan lahjan keksiminen ei aina ole helppoa, koostimme kolme nerokasta lahjaideaa, jotka ovat takuulla äidin mieleen. Näissä lahjoissa seuraa yllätys yllätyksen perään. Katso video alta.

Mukiin menevä lahja käsitöitä harrastavalle äidille

Onko äiti kahvin tai teen ystävä? Pitääkö hän myös käsitöistä? Jos vastasit molempiin kyllä, tämän lahjan kanssa et voi mennä metsään. Yllätä äiti omasta valokuvasta tehdyllä mukilla, jonka sisällä on pieni lisäyllätys: lankakerä ja puikot.

Valokuvan lisäksi voit painaa mukiin myös tekstiä. Jo muutama kaunis sana tekee lahjasta entistä henkilökohtaisemman. Voit esimerkiksi kirjoittaa "Maailman paras äiti" tai "Kiitos kaikesta". Tekstin lisääminen mukiin onnistuu helposti tietokoneelle ladattavan ilmaisen Designer-ohjelman avulla.

Keraaminen kuvamuki on konepestävä ja mikronkestävä. Mikä parasta, rakkaudella tehty kuvamuki saa aamukahvinkin maistumaan piirun verran paremmalta.

Kuvamuki on ihastuttava lahja itsessään, mutta halutessasi voit laittaa sen sisään pienen lisäyllätyksen. Lankakerän ohella muita mukiin meneviä yllätyksiä ovat:

  • Teepussit, kaakaopussit tai kahvikapselit lämpimien juomien ystävälle
  • Suklaapatukat, keksit, karkit tai popcornit herkuttelijalle
  • Pullasuti, kuivahiiva tai nonparellit kotileipurille
  • Pienet kaktukset, mehikasvit, puutarhahanskat tai siemenpussit viherpeukalolle
  • Huulirasva, kasvonaamio tai jalkavoide hemmottelusta pitävälle

Näiden esimerkkien lisäksi voit käyttää omaa luovuuttasi ja keksiä muitakin mukiin meneviä lahjaideoita äidille.

Photo booth -kuvat kirjanmerkkinä

Kirjan väliin kätketty yllätys

Kirja on perinteinen äitienpäivälahja, joka tarjoaa rentoutumista ja omaa aikaa. Mitä jos tänä vuonna kätkisit lahjakirjan sisään pienen lisäyllätyksen ja antaisit lahjaksi nipun photo booth -kuvia yhteisistä hetkistänne? Photo booth -kuvaliuska toimii näppäränä kirjanmerkkinä ja pitää muistot lähellä myös lukiessa.

Erilaiset mallipohjat mahdollistavat photo booth -kuvaliuskojen personoinnin äitisi mieltymysten mukaan. Valittavana on monta erilaista asettelua, yhdellä tai useammalla kuvalla, tekstillä tai ilman. Kuvaliuskat voi koristella myös eri värisillä reunoilla ja taustoilla.

Photo booth -kuvat ovat juuri sopivan kokoinen yllätys lahjakirjan väliin kätkettäväksi. Photo booth -kuvien ohella kirjan väliin voi piilottaa myös listan lukusuosituksia tai muutaman valokuvan yhteisistä hetkistä äidin kanssa.

Entä jos äidin kirjamaku ei ole täysin tiedossa? Ei hätää, on olemassa erityinen kirja, josta äiti taatusti pitää ja jonka pariin hän palaa vielä vuosienkin päästä. Se on omista kuvista koostettu kuvakirja. Ikuistamalla äidille merkitykselliset hetket samojen kansien väliin, annat lukuelämyksen, jollaista ei kaupan hyllyltä saa.

T-paita omasta kuvasta

Samistelupaidat äidille ja perheen pienimmälle jäsenelle

Pehmeä paketti on aina arvossaan. Varsinkin kun sisältä paljastuu T-paita, johon on ikuistettu kuva äidille rakkaasta hetkestä. Omasta kuvasta suunnitellussa T-paidassa erityinen muisto kulkee aina mukana ja on äidin sydäntä lähellä.

Voit valita useammasta eri painatusmallista mieluisimman ja suunnitella juuri äidin makuun sopivan T-paidan. Laadukas T-paita on valmistettu pehmeästä ja kestävästä luomupuuvillasta. Kuvan voi painattaa joko rinnan tai selän puolelle.

Yllätys on vielä suurempi, kun kätket paidan sisään samanlaisen T-paidan myös perheen pienimmälle jäsenelle. Voisiko olla ihanampaa kuin samistelupaidat äidille ja tämän silmäterälle. Saatavilla on useita eri kokoja niin aikuisille kuin lapsillekin.

Omasta kuvasta painettu T-paita toimii myös oivana lahjakääreenä pienemmälle T-paidalle. Käyttämällä T-paitaa käärepaperina säästyt samalla turhalta lahjapaperijätteeltä. Katso artikkelin alussa olevalta videolta näppärä tapa samistelupaitojen paketoimiseen.

P.S. Ethän unohda korttia! Riippumatta siitä mitä valitset äidin pakettiin, kaunis kortti viimeistelee ajatuksella hankitun lahjan.

Lue lisää