⭐ Tutustumistarjous: pöytäkalenteri puutelineellä -40 % ⭐

 • Kerro se mukilla: 5 ideaa ystävänpäivälahjaksi

  Kerro se mukilla: 5 ideaa ystävänpäivälahjaksi

  Vanha sanonta kuuluu: Ystävä on kuin lahja, jonka annat itsellesi. Mutta oletko miettinyt, millainen lahja kuvastaa parhaiten ystävyyssuhdettanne? Muki hauskalla, teitä kahta kuvaavalla tekstinpätkällä on lahja, joka tulee suoraan sydämestä.

  Mikä kuvaus sopii parhaiten ystävyyteenne?

  Ystävänpäivämukit

  1. Ystävyys on seikkailu

  Teille kahdelle sattuu ja tapahtuu. Tai sitten laitatte tapahtumaan. Unohtumattomia hetkiä on kertynyt jo paljon, eikä loppua näy.

  Ystävänpäivämukit

  2. Ystävykset, niin samanlaiset

  Teitä yhdistää tietynlainen hengenheimolaisuus. Omasta mielestänne olette aivan yhtä erikoisia tyyppejä molemmat. Samanlainen huumori, jota muut eivät ymmärrä.

  Ystävänpäivämukit

  3. Ystävä kaukana, mutta aina sydämessä

  Tosiystävyys ei tunne välimatkaa. Sillä hetkellä kun tapaatte taas, juttu jatkuu siitä mihin on viimeksi jäänyt. Molemmat tiedätte sen, että toinen on puhelimen päässä aina, kun tarvitsee tukea.

  4. Kuumaakin kuumempi pariskunta

  ”Mistä vain joukosta mä valitsisin sut”, laulaa Maija Vilkkumaakin laulussaan, ja juuri näin sinä ajattelet kumppanistasi.

  Ystävänpäivämukit
  Ystävänpäivämukit
  Ystävänpäivämukit

  5. Arjen kestävää rakkautta

  Kaiken se kestää, paitsi liian syvällistä keskustelua ennen isoa mukillista aamukahvia. Helpottaisiko tällainen muki puolisosi arkiherätyksiä?

  Jos näistä ei löytynyt sopivaa tekstiä, voit keksiä itse tai etsiä mieluisan netistä. Puhelimen sovelluskaupasta löydät työkaluja kuten Textswag, jolla teet kivoja tekstikuvia ja käytät mukissa. Ifolor-sovelluksessa on kuvamukin vapaa suunnittelu, jolla voit myös kikkailla tekstin muokkauksen ja kuvien kanssa. Kannattaa kokeilla!

  Lue lisää