Henkilökohtainen lahja ystävälle: magneetit omilla kuvilla

Haussa henkilökohtainen lahja ystävälle?

Poimi tästä lahjaidea, joka ilahduttaa takuulla

On olemassa henkilökohtainen lahja, joka muistuttaa ystävyydestä joka päivä. Tämä lahja sopii parhaalle ystävälle, työkaverille, siskolle ja veljelle. Tässä lahjassa kuva kertoo pienen tarinan – tai itse asiassa monta tarinaa! Anna lahjaksi henkilökohtainen muistutus ystävyytenne arvokkaista hetkistä.

Henkilökohtainen lahja ystävälle: magneetit täynnä vetovoimaa

Perhepiiriin ohella on ihana muistaa lahjoilla myös ystäviä. Jo pienellä lahjalla voit tavoittaa ystävyyden ytimen. Ilahduta bestistäsi magneeteilla, joihin on tallennettu yhteisiä hetkiä ja kohokohtia vuosien varrelta. Kenties kuva-arkistostasi löytyy otos ensikohtaamisestanne tai hauskoja muistoja vauhdikkaista seikkailuistanne.

Omista kuvista toteutetut magneetit ovat täynnä lämmittävää vetovoimaa. Jääkaapin ovessa ne palauttavat elävästi mieleen yhdessä kokemanne hetket. Samalla lahja palvelee myös ystäväsi arkipäivän tarpeita, sillä magneetit ovat oivia apuvälineitä tärkeiden muistiinpanojen kiinnittämiseen.

Magneetit myydään 12 kappaleen settinä, ja voit halutessasi valita jokaiseen magneettiin erilaisen kuvan. Ihan paras lahja ystävälle!

Henkilökohtainen lahja ystävälle: magneetit omilla kuvilla

Muista tärkein – kuvalahja on enemmän kuin lahja

Mitä ikinä jääkaappimagneetti piteleekään otteessaan, on viesti muistamisen arvoinen – varaa aika hammaslääkärille tai muista soittaa huoltoon. Muistamisen arvoinen on kuitenkin erityisesti se hetki, josta on kuva lahjaksi saadussa valokuvamagneetissa. Yksi rasiallinen magneetteja on ihana lahja ystävälle – ja kun tilaat rasian tuplana, saat itsellesi samat muistot talteen, oman jääkaappisi oveen.

Lue lisää