⭐ Kampanjan tähtituote: minitaulu nyt -50 % ⭐

 • Joululahjavinkkejä ulkomailla asuvien läheisten muistamiseen

  Joululahjavinkkejä ulkomailla asuvien läheisten muistamiseen

  Vaikka välimatka saattaa olla pitkä, on läheisyyden tunne silti valtava. Ulkomailla asuva sukulainen tai ystävä on tärkeä, ja läsnä ajatuksissa ja muistoissa. Rakkaista erossa oleminen ei ole helppoa, ja jouluna tuo tunne vain voimistuu. Helpota ikävää ja ilahduta läheisiäsi tekemällä heille persoonallisia joulukortteja ja kuvalahjoja omista kuvistasi!

  Kerro lämpimistä ajatuksista persoonallisella tavalla

  Vaikka rakkaat ihmiset eivät ole vieressä, he ovat mielessä – sitä tunnetta ei etäisyys voi meiltä viedä! Pandemia on opettanut meille kaikille uusia tapoja pitää yhteyttä virtuaalisesti netin ja puhelimen kautta. Olisiko nyt aika uusille jouluperinteille, kuten yhteiselle glögihetkelle Messengerin videoyhteydellä tai joululahjojen avaamiselle niin, että Teams välittää molemminpuolisen ilon ja ihanan joulutunnelman? Vaikka virtuaaliyhteys on mahtava keksintö, yhteyden päätyttyä edessä on vain pimeä kuvaruutu. Siksi juuri joulun tunnelmaan sopii jokin käsinkosketeltava muistaminen, kortti tai lahja ystävälle. Parhaiten läheisyyden tunnetta välittää omista valokuvista tehty kuvalahja, jossa yhdessä vietetty aika ja hyvät muistot hehkuvat.

  Muistathan toimia ajoissa – tarkista Postin viimeiset lähetyspäivät

  Miten ihmeessä se joulu aina osaakin yllättää? Tarkkuus kannattaa, sillä kortit ja joululahjat ulkomaille pitää lähettää postitse hyvinkin aikaisin.

  Yhdysvaltoihin ja muihin kaukaisempiin maihin joulukortit ja paketit on lähetettävä jo ennen marraskuun puoltaväliä, Pohjoismaihin ne ehtivät vielä joulukuussa lähetettyinäkin. Tarkat päivämäärät löytyvät Postin sivuilta www.posti.fi

  Kun ilahdutat läheisiäsi persoonallisilla valokuvalahjoilla varaa aikaa suunnitteluun ja tuotteiden tilaamiseen. Yleensä kuvalahjat pitää tilata 4-9 päivää ennen lähettämistä.

  Joululahjavinkit ystäville ja sukulaisille ulkomaille

  Millaisia lahjoja ystäville ja sukulaisille kannattaa lähettää? Parhaimman vastaanoton saavat ajatuksella ja suurella sydämellä itsetehdyt lahjat, kuten villasukat ja valokuvakirjat. Kotimaan kaipuuta hellittää myös suussa sulavat Fazerin kohvehdit. Kuulostaako tavalliselta ja tylsältä? Ei toki, sillä valokuvalahjat ovat täysin yksilöllisiä ja uniikkeja, sinun itsesi suunnittelemia omista valokuvistasi. Perinteinen kohvehtirasiakin saa aivan uuden persoonallisen ulottuvuuden, kun valitset sen kanteen vastaanottajaa puhuttelevan valokuvan.

  Keräsimme avuksesi vinkkejä joululahjoista ja hittituotteista, jotka voit suunnitella täysin yksilöllisiksi.

  Suklaarasia

  Fazerin sinistä omalla kuvalla varustetussa suklaarasiassa

  Lahjassa yhdistyvät ulkomailla kaivattu klassikkosuklaa sekä valitsemasi ihana valokuva! Saat kuvaan myös personoidut joulun toivotukset tekstinä. Ja kun suklaat on syöty, suklaarasian omalla kuvalla voi ripustaa seinälle takakannessa olevan ripustusreiän avulla tai laittaa pöydälle, jossa se pystyy kauniisti pystyssä tukijalan ansiosta.

  Kuvapalapeli

  Luonto- tai perhekuva palapelinä, tauluna tai julisteena

  Ulkomailla asuva läheinen voi kaivata suomalaista valkoista joulua, juhannuksen aurinkoa kesämökillä tai muuta tärkeää muistoa luonnosta. Valitse hyvä luontokuva ja teetä siitä näyttävä juliste, taulu tai palapeli. Vaihtoehtoja ja erilaisia kokoja riittää minitaulusta kookkaisiin sisustustauluihin tai vaikka tarrajulisteisiin. Joulun kiireettömiin hetkiin sopii vanha kunnon palapeli, nyt kuitenkin omasta valokuvasta teetettynä. Suositun joululahjan palamäärä on 50–1500 palaa.

  Kuvakirja

  Kuvakirja on lahja, johon palataan yhä uudelleen

  Kerää kuvat muistoista, juhlista ja teidän yhteisestä taipaleestanne kuvakirjaan ja kirjota mukaan mukavat tekstit. Kuvakirja on pitkäikäinen lahja, joka herättää tunteita ja muistoja, ja jonka ääreen haluaa palata aina uudelleen. Kuvakirjan tekeminen on hauskaa puuhaa, muista varata sille tarpeeksi aikaa!

  Joulukortit

  Iki-ihana joulukortti omalla kuvalla

  Mikään ei voita fyysistä joulukorttia, jossa on huolella valittu merkityksellinen kuva! Joulumuisto vuosien takaa, kuva perheestä tai lapsesta, lempimaisema tai herkkä hetki luonnossa – sinä päätät kuvan ja tunnelman. Voit lähettää joulukortin suoraan ifolor-sovelluksesta, me postitamme sen puolestasi vastaanottajalle mihin päin maailmaa tahansa.

  Lisää kuvalahjaideoita

  Kalenteri luontokuvista tai perheestä, täysin yksilöllinen kuvamuki, omien kuvien somistamat lasinaluset… Kuvalahjoissa riittää valinnanvaraa vaikka millä mitalla! Katso lisää hyviä ja vastaanottajaa koskettavia joululahjaideoita.

  Lue lisää