Hauska lahja lapsille: muistipeli omilla kuvilla Hauska lahja lapsille: muistipeli omilla kuvilla

Hauska joululahja lapsille!

Paras lahja on sellainen, josta riittää riemua pitkään

Tässä lahjavinkki, jonka jokainen vanhempi haluaa takuulla muistaa tänä jouluna. Kätke pakettiin joululahja, jonka parissa lapset viihtyvät pitkän tovin. Muistipeli ja palapeli ovat joululahjoja, jotka sopivat sekä tytölle että pojalle, monen ikäiselle lapselle.

Itse tehty lahja lapselle: Muistipeli tutuilla kasvoilla

Löytyykö perhepiiristäsi pieniä lahjansaajia? Kun kyse on lapselle hankittavasta joululahjasta, vaihtoehtoja tuntuu olevan loputtomasti. Usein parhaat lahjat ovat yksinkertaisia. Muistipeli on klassinen ja ajaton lahja lapselle. Siinä yhdistyvät hauskuus ja oppiminen. Entistä hauskempi peliä on pelata, kun korteista kurkistavat tutut perheenjäsenet, ystävät, lemmikit ja rakkaimmat lelut.

Muistipelin pelaaminen ei ole vain hauskaa ajanvietettä, vaan se kartuttaa myös monia tärkeitä taitoja, kuten havainnointi- ja päättelykykyä. Eikä muistipelin pelaamisesta haittaa ole aikuisillekaan! Omista kuvista tehty muistipeli toimitetaan pienikokoisessa laatikossa, joten se on helppo napata mukaan myös matkalle, mummolaan ja mökille.

Joululahja lapsille: palapeli omalla kuvalla

Kustomoitu lahja: Palapeli lasten omilla kuvilla

50 ja 196 palan palapelimme ovat mainiosti eri ikäisille lapsille soveltuvia joululahjoja. Pienet lapset ilahtuvat 50 palan versiosta, kun taas isompia voi haastaa 196 palan kuvapalapelillä. Palapelin kokoaminen on kehittävää puuhaa – kolmiulotteinen hahmotuskyky harjaantuu ja sorminäppäryys paranee. Tämä on helppo yhden kuvan tuote. Palapelin aiheena voi olla vaikkapa kiva kuvamuisto sisarusten kesäretkeltä, lapsen oma piirustus tai perheen rakas lemmikki.

Muista tarkistaa tuotekohtaiset toimitusajat ja joululahjojen viimeiset tilauspäivät.

Voit ratkaista joulun lahjapulmat kerralla! Koostimme avuksesi vinon pinon hyviä joululahjavinkkejä.

Lisää ideoita rakkaimpiesi muistamiseen voit katsoa videolta.

Lue lisää