Edullinen joululahja: kuvamuki

Nämä edulliset joululahjat ovat täynnä merkitystä

– kaikki alle 20 euroa

Joululahjojen ei tarvitse tyhjentää lompakkoa ollakseen erityisiä. Katso edulliset lahjaideat pienen budjetin paketteihin.

Joulu tietää monelle ylimääräistä rahanmenoa. Kuinka muistaa rakkaitaan ilman, että lompakko joutuisi kohtuuttomalle koetukselle? Ei hätää, pienelläkin budjetilla voi hankkia jotain ainutlaatuista. Olipa etsinnässä henkilökohtainen joululahja vanhemmille tai pieni joululahja työkaverille, nämä edulliset joululahjat maksavat alle 20 euroa postikuluineen.

1. Kääri pakettiin mukillinen muistoja

Parhaat joululahjat ovat käytännöllisiä ja tuottavat iloa pitkään. Kun haluat ilahduttaa läheistäsi edullisella mutta laadukkaalla lahjalla, omasta kuvasta suunniteltu muki on nappivalinta. Pitipä vastaanottaja sitten kahvista, teestä, kaakaosta tai matchasta, personoitu kuvamuki tekee jokaisesta siemauksesta merkityksellisen.

Valitse mukiin kuva, joka palauttaa rakkaan muiston mieleen tai saa muuten hyvälle tuulelle. Ehkä se on kuva yhteiseltä kesäretkeltä, keksimäsi aforismi tai perheesi pikku-Picasson loihtima piirros lahjan saajasta.

Korkealaatuisesta keramiikasta valmistettu muki on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Voit myös valita, onko mukin kuvitus suunnattu oikea- vai vasenkätiselle käyttäjälle.

Edullinen joululahja: avaimenperä

2. Avaimenperä on pieni suuri lahja

Etsitkö pientä ja edullista lahjaa, jolla muistaisit kummilasta tai kiittäisit ystävää? Kääräise pakettiin omasta kuvasta toteutettu avaimenperä. Pienestä koostaan huolimatta tämä henkilökohtainen lahja on täynnä merkitystä. Ikuistamalla tärkeän hetken avaimenperään, rakas kuvamuisto kulkee saajansa mukana minne ikinä hän meneekin.

Avaimenperä pitää avaimet järjestyksessä, mutta sitä voi hyödyntää myös muulla tavoin. Sen voi esimerkiksi ripustaa reppuun tai matkalaukkuun tunnisteeksi. Edullisen hintansa johdosta avaimenperä soveltuu hyvin myös pikkujoulupakettiin. Keinonahasta valmistettu avaimenperä on helppo pitää puhtaana, eikä se paina tai kilise häiritsevästi laukussa. Saatavilla on neljä erilaista mallia.

Edullinen joululahja: pöytäkalenteri puutelineellä

3. Pöytäkalenteri - lahja, joka on ajassa kiinni

Pöytäkalenteri puutelineellä on uniikki joululahja kiireiselle perheenjäsenelle tai sisustamista rakastavalle sukulaiselle. Tyylikäs kalenteri auttaa pysymään aikataulussa ja tarjoaa silmäniloa vuodeksi eteenpäin. Jokaista käännettyä sivua seuraa uusi kuukausi, uudet mahdollisuudet ja uudet muistot.

Täytä kalenterin kuukausikortit kuvilla, joiden tiedät ilahduttavan saajaansa. Jos tilaat pöytäkalenterin ensimmäistä kertaa, valitse mukaan puuteline. Sen avulla kalenteri on helppo sijoittaa minne tahansa niin kotona kuin työpaikalla.

Kun vuosi päättyy, kalenterin kauniit kuvat voi leikata ja hyödyntää erilaisissa DIY-projekteissa. Kuukausikorteista voi toteuttaa esimerkiksi kauniita onnittelukortteja tai hienon kuvakollaasin jääkaapin oveen.

Edullinen joululahja: kehyskuva

4. Kätke kuusen alle kehyskuva tai kuva kehyksessä

Kun haluat kätkeä kuusen alle jotain unohtumatonta, kääri pakettiin tyylikäs kehyskuva. Se on valokuvan ja kehyksen näppärä yhdistelmä, joka sopii lahjaksi jokaiselle. Olipa etsinnässä sitten joululahja parhaalle ystävälle, joka rakastaa muistella yhteisiä seikkailuja tai joululahja vanhemmille, jotka arvostavat perhekuvia, paketista paljastuva kehyskuva on mieluisa yllätys.

Kehyskuva painetaan kiiltolaminoidulle puukuitulevylle ja sen mukana toimitetaan jalka, jolla kuvan voi helposti asettaa pystyyn tai vaakaan. Kiiltävän pinnoitteen ansiosta kuvan värit suorastaan hehkuvat ja heräävät eloon.

Vaihtoehtoisesti voit teettää perinteisen valokuvan kymppikuvana (10 x 15 cm) ja laittaa sen kauniiseen kehykseen. Kehys voi kätkeä sisäänsä yhteisiä hetkiä, erityisiä tapahtumia tai läheisten ihmisten hymyjä. Voit valita verkkokaupastamme kehyksen, joka sopii väriltään lahjansaajan tyyliin ja kodin sisustukseen. Värivaihtoehdot ovat musta, tammi ja valkoinen.

Kehyskuva alk. 12,95 e »

Valokuvakehys 9,95 e »

Valokuvat alk. 0,18 e / kpl »

Edullinen joululahja: kuvakirjanen

5. Mieluista luettavaa pukinkonttiin

Mikään ei kosketa sydäntä enemmän kuin samojen kansien väliin koottu kokoelma yhteisiä kuvamuistoja. Kuvakirjanen on helppo tapa tallentaa ja jakaa erityisiä hetkiä omille rakkailleen. Vain muutama klikkaus ja olet luonut näyttävän kuvakirjasen valitsemistasi kuvista. Hintakaan ei päätä huimaa, joten mikset tilaisi kerralla muistamiset koko suvulle ja joululahjat perheelle. Tämän mieluisampaa lukemista et voi rakkaillesi tarjota.

Muista tarkistaa tuotekohtaiset toimitusajat ja joululahjojen viimeiset tilauspäivät.

Voit ratkaista joulun lahjapulmat kerralla! Koostimme avuksesi vinon pinon hyviä joululahjavinkkejä.

Lue lisää