Lahjoja jotka jäävät elämään

Etsitkö lahjaideoita? Anna lahjaksi muistoja - kuvakirja yhteisistä hetkistä, taulu lempikuvasta tai seinäkalenteri vuodelle 2020. Arkisetkin kuvat käyvät, sillä tärkeintä ovat yhteiset hetket ja tunne, jonka lahja antaa. Yllätä läheisesi tänä jouluna omista kuvista tehdyillä joululahjoilla!

Kuvakalenterit pukinkonttiin ja seinälle

Mitä vuosi 2020 tuokaan tullessaan! Joka kuukausi tuo uudet muistot, myös seinäkalenterissa. Kuvakalenteri on joka joulun hittilahja - perinne, jota kummit ja isovanhemmat odottavat.

Soosseli-luontokuvakalenteri 2020

Tunteikkaista eläinkuvistaan tunnetun luontokuvaaja Ossi ”Soosseli” Saarisen ainutlaatuisilla valokuvilla kuvitettu seinäkalenteri 2020 on nyt tilattavissa itselle tai lahjaksi.
 

Kuvakirjat joululahjaksi

Anna tänä jouluna lahja, joka kertoo asiat, joita ei aina tule sanottua ääneen. Näitä muistoja haluan vaalia. Sinun kanssasi, koska olet minulle tärkeä. Se on yllättävän helppoa! Kaiva kuvat kamerasta ja kerää yksiin kansiin. Kuvakirja hoitaa kertomisen. Kurkkaa täältä millaisia kuvakirjoja perheenisä Jan Stenberg tekee läheisilleen joululahjaksi.

Kuvalahja on kiva lahja

Lahjansaajan ilme on näkemisen arvoinen, kun paketista paljastuu hykerryttävä muisto! Kuvalahjoja on paljon erilaisia ja ne on helppo tehdä vaikkapa bussia odotellessa. Yksikin kuva ilahduttaa isosti. Myös paketti on puoli lahjaa. Kuvatarrat toimivat pakettikortteina ja koristeina. 

Laita muistot esille ja anna taulu lahjaksi

Muistot ovat persoonallisen sisustuksen sydän. Pue koti jouluun tunnelmallisilla kuvilla. Sisustuskuvilla kuvitat kotisi vuodenajan mukaan ja vaihdat uudet muistot seinälle muitta mutkitta. Taulu on myös oiva lahjaidea. 

Joulukortit omista kuvista

Joulukorttien lähettäminen on ehkä vähentynyt, mutta niistä ilahtuminen ei. Päinvastoin, kortti on helppo tapa saada läheinen tuntemaan itsensä tärkeäksi. Meillä on ihania uusia joulukorttimalleja! Ja jos et satu olemaan runoilija, niin tästä artikkelista löydät korttiin valmiita joulurunoja korttiin.

Tilaa joulukortit edulliseen joulupostiin vimeistään 1.12. ja 1. luokan postiin viimeistään 9.12.

alk.   per-item alk.  

Ideoita kuvista

Aina ei tarvita kallista lahjaa, muutaman sentin arvoinen valokuva voi olla kultaakin kalliimpi. Sujauta joulukortin väliin pino vuoden parhaita paloja, kehystä kuva kaupasta ostetuilla valokuvakehyksillä tai tilaa meiltä trendikäs akryylikehys

alk.   per-item alk.  

Lisää lahjaideoita ja kuvausvinkkejä jouluun

Vinkit parempiin joulukorttikuviin

Joulutähti valokuvasta

Milloin on joululahjojen viimeiset tilauspäivät?

Joulu on perinteisesti vilkasta aikaa ja haluamme varmistaa, että saat tilaamasi tuotteet ajoissa. Huomioithan joulun poikkeukselliset toimitusajat, jotta tilauksesi on perillä ennen joulua.

1.12.
 

Joulukortit edulliseen joulupostiin 
 

9.12.
 

Joulukortit 1. luokan postiin

10.12.
 

Premium ja Deluxe A3 -kuvakirjat, kuvakirjanen
14.12.
 
Deluxe- ja Soft -kuvakirjat
15.12.

Spiral-, Easy- ja Pocket-kirjat
Kalenterit
Kuvalahjat
Sisustustaulut
Joulukortit kotiin, ei postitettavaksi
Valokuvat
Lahjakortti, painettu

 

10.12.
 
Valokuvat 135-värifilmistä
24.12. Lahjakortti, sähköinen
Voiko tilata joululahjan kännykkäkuvasta?

Kyllä voi. Nykyisten älypuhelimien kuvaresoluutio riittää hyvin kuvatuotteisiin. Käytä alkuperäistä, rajaamatonta kuvatiedostoa aina, jos mahdollista. Tilausvaiheessa “liikennevalot” kertovat keltaisella tai punaisella, jos kyseisen kuvan resoluutio ei riitä kyseiseen tuotteeseen. Voit vaihtaa kuvan tai kokeilla kuvaa toiseen kuvatuotteeseen, jossa kuvapaikka on pienempi.