Kattausvinkki: 4 tapaa hyödyntää omia kuvia

Kattausvinkki:

4 tapaa hyödyntää omia kuvia

Miten saada persoonallista ilmettä juhlapöydän kattaukseen? Inspiroidu ja loihdi persoonallinen kattaus ifolorin kuvatuotteilla. Kauniit kattauskoristeet ja tyylikkäät paikkakortit syntyvät yllättävän helposti.

Mikään ei saa vieraita tuntemaan itseään tervetulleemmiksi kuin omalla kuvalla merkityn paikan löytäminen ruokapöydän ympäriltä. Kuvatuotteista toteutetut paikkakortit eivät osoita pelkästään vieraille heidän istumapaikkaansa, ne toimivat myös kauniina kattauskoristeina. Paikkakortteja voidaan käyttää juhlavissa tilaisuuksissa, kuten häissä ja syntymäpäivillä, mutta myös pienemmillä päivällisillä ystävien kanssa.

Nappaa alta kekseliäät kattausideat arkeen ja juhlaan.

1. Paikkakortti ja lahja samassa rasiassa

Mitä jos teettäisit vieraille omalla kuvalla varustetut metallirasiat ja hyödyntäisit niitä kattauksessa paikkakortteina? Tyylikäs metallirasia ylevöittää kattauksen ja jää muistoksi yhteisestä hetkestä. Rasia tarjoaa saajalleen tuplasti iloa, kun kätket sen sisään makoisan yllätyksen tai muun muistamisen.

Saatavilla on neljä eri muotoista rasiaa: suorakulmainen, pyöreä, neliö ja sydämenmuotoinen. Rasia on ruostumaton, kestävä ja helppo puhdistaa. Sitä voi käyttää myöhemmin esimerkiksi eväsrasiana tai pientavaroiden säilytykseen.

2. Retrokuvilla ripaus vintage-henkeä kattaukseen

Retrokuvat ovat omiaan lahjana, mutta sopivat täydellisesti myös paikkakorteiksi. Kuvien valkoiseen alareunaan voi kirjoittaa tussilla vieraan nimen tai juhlavan tervehdyksen. Vintage-henkiset retrokuvat sopivat lähes jokaiseen kattaukseen ja herättävät vieraissa takuulla ihastusta.

10 x 10 cm:n retrokuvat kehitetään aidolle valokuvapaperille ja toimitetaan kauniissa laatikossa. Laatikko sisältää 24 valokuvaa.

3. Juhlatarjottavat vieraiden kuvilla

Koristele kuppikakut, muffinit ja muut juhlaherkut päivänsankarin ja vieraiden kuvilla varustetuilla koristetikuilla. Hauskat leivoskoristeet syntyvät helposti cocktailtikuista ja ifolorin kuvatarroista. Tarvitset kustakin vieraasta kaksi kuvatarraa, jotka kiinnitetään tikun ympärille.

Kuvatarroista tehdyt koristetikut antavat persoonallisen silauksen mihin tahansa juhlaan ja jättävät takuulla hymyn vieraiden kasvoille!

4. Kattauksesta kirjan väliin

Herkullinen ateria muuttuu vielä houkuttelevammaksi, kun kattauksen viimeistelee trendikkäillä photo booth -kuvilla. Kiinnitä vieraan nimellä varustettu kuvaliuska viinilasiin tai asettele nojaamaan juomalasia vasten. Kuva jää vieraalle muistoksi ja sitä voi hyödyntää kotona esimerkiksi kirjanmerkkinä.

Photo booth -kuvat toimitetaan 5 liuskan seteissä. Kuvien teettäminen on helppoa erilaisia mallipohjia hyödyntämällä. Voit valita photo booth -kuvasi kehyksellä tai ilman ja valita taustavärin, joka tukee kattauksen sävymaailmaa.

Ifolorin valikoimasta löydät myös muita ihastuttavia tuotteita kattausta piristämään: mukeja, kulhoja, tabletteja ja lasinalusia.

 

Katso myös:

👉 Kiittäminen on tärkeä juhlaperinne - kiitoskortit suosittu tapa muistaa juhlavieraita

👉 Lasinaluset tuovat kivan twistin kattaukseen

Lue lisää