• Lasinaluset tuovat kivan twistin kattaukseen

  Lasinaluset tuovat kivan twistin kattaukseen

  Omista kuvista teetetyillä lasinalusilla luot tyylikkään, lämminhenkisen tai hauskan ilmeen kattaukseen. Voit vaikka valita jokaiseen aluseen erilaisen kuvan! Korkealaatuisia lasinalusia on kiva käyttää kotona, mökillä, parvekkeella, veneessä… Tai jos mietit mukavaa lahjaideaa läheisellesi, itse suunniteltu lasinalunen on taatusti ainutlaatuinen.

  Juhlateemat näkyviin

  Joulutunnelmaa, uudenvuoden raketteja, pääsiäispupuja, vappupalloja… Jokainen juhla ansaitsee omat lasinalusensa! Juhlateeman ulottaminen kattauksen yksityiskohtiin tuo iloa ja viimeisteltyä ilmettä pienellä vaivalla. Synttärit ja lastenjuhlat, polttarit ja valmistujaiset saavat kivan lisäsäväyksen teemaan sopivilla lasinalusilla. Kiiltolaminointi ja naarmuuntumaton pinta säilyttävät lasinaluset pitkään hyvinä ja käyttökelpoisina.

  Piristä päivää tsemppilauseella

  Lasinaluset ovat täydellinen paikka erilaisille tsemppilauseille, aforismeille tai elämää suuremmille ajatuksille. Päivä alkaa lupaavasti, kun aamulla kahvikupin alusessa lukeekin ”Taas on ihana päivä” tai ”Kaikki hauska on hyvää vatsalle”. Kun 4 tai 8 lasinalusen setissä on jokaisessa eri lause, saat niistä eri tunnelmiin sopivia mietelmiä.

  Lasinaluset aforismilla

  Tuparit tulossa ja etsit sopivaa lahjaa?

  Lasinaluset ovat persoonallinen tupaantuliaislahja – kenelläkään ei satavarmasti ole samanlaisia! Haluatko antaa tuparilahjaksi viimeisen päälle tyylikkäät lasinaluset vai pureeko huumori paremmin? Vai yhteiset kuvamuistot riemukkailta lomamatkoilta? Vaihtoehtoja riittää yhtä paljon kuin kuviakin. Lasinaluset tulevat tyylikkäässä säilytyslaatikossa, joten tuparilahjan lahjapakkauskin on jo valmis.

  Lasinaluset perheenjäsenten nimillä

  Oma kuva jokaiselle perheenjäsenelle

  Perheessä tai kimppakämpässä ei lasinaluset mene sekaisin, kun jokaisen alusessa on oma erilainen kuva, esimerkiksi kasvokuva. Jos omaa naamaa ei viitsi katsella lasinalusessa, on vaihtoehtoja loputtomasti: kuva harrastuksesta, reissusta, lemmikistä tai vaikka siitä kaikkein parhaasta leffatähdestä.

  Lasinalunen lemmikin kuvalla

  Anna harrastuksen näkyä

  Kun harrastat antaumuksella jotakin, anna sen näkyä myös kattauksessa. Oletko innokas viherpeukalo ja näpsit aina kuvia upeista kasveistasi? Saako jalkapallo sydämesi sykkimään? Keräätkö vanhoja LP-levyjä tai Muumimukeja? Teetä sinulle rakkaasta aiheestasi näyttävät lasinaluset, niin harrastus tuo hymyn huulille päivittäisissä kahvihetkissä.

  Lasinaluset luontokuvilla

  Lahjaideoita synttäreille, hääparille, opiskelijalle…

  Lasinalusten korkealaatuinen tulostusjälki ja sinun hyvällä maulla valitsemat kuvat tekevät lahjastasi ainutlaatuisen. Teetä pyöreitä vuosia täyttävälle lasinaluset, joissa on kuva jokaiselta eri vuosikymmeneltä. Juhlapuheessa voit esitellä kuvan ja vuosikymmenen kerrallaan. Ilahduta hääparia juhlien jälkeen lasinalussetillä häiden tähtihetkistä. Lahjoita omaan asuntoonsa muuttavalle nuorelle tyylikkäät lasinaluset piristämään pienen kodin sisustusta. Lasinaluset ovat monipuolinen lahjaidea, jossa vain mielikuvitus on rajana!

  Yhdistykselle tai seuralle omat lasinaluset

  Tietenkin erilaisten seurojen tilaisuuksissa myydään mokkapaloja ja kahvia, se on selvä. Nyt kassakoneen saa kilisemään myös uudenlaisella tuotteella: seuran tai yhdistyksen ikiomalla lasinalusella. Sen lisäksi, että niitä on mukava käyttää yhdistyksen omissa tilaisuuksissa, ne ovat yhteisöllisyyttä lisäävä tuote myytäväksi niin jäsenille kuin kannattajillekin.

  Lasinaluset logolla

  Valmista parilla klikkauksella

  Lasinaluset suunnittelet helposti parilla klikkauksella. Valitse parhaat kuvasi ja aloita!

  Lue lisää