• Kiitoskortit Designer-ohjelmalla

  Kauniit kiitoskortit

  – näillä vinkeillä onnistut

  Teksti kuvan päälle. Juhlavat fontit. Juhlakuvia myös kortin sisäpuolelle. Helppokäyttöisellä Designer-ohjelmalla suunnittelet juuri sellaiset kiitoskortit kuin itse haluat.

  Kuulimme asiakkaidemme toiveet ja kokosimme ideoita kauniiden ja persoonallisten kiitoskorttien toteutukseen.

  1. Kiitos kauniisti kuvan päälle

  Yksinkertainen on kaunista, kiitoskorteissakin. Yhä useammin kehyksiä ei edes kaivata, vaan sankarin kuva täyttää koko kortin etupuolen. Sana ”Kiitos” kuuluu asiaan ja se halutaan usein kortin kanteen. Designer-ohjelmassa tekstin voit asemoida haluamaasi kohtaan ja lisätä useammankin tekstipaikan.

  Rippikiitoskortti

  2. Oma lempifontti kiitoskorttiin

  Designer-ohjelmassa käytössäsi on kaikki fontit, mitkä löytyvät koneeltasi. Jos kaipaat koristeellisempaa fonttia, voit ladata sen koneellesi ja saat sen käyttöösi korttiin. ”Ilmaisia fontteja” –hakusanalla löydät tekstikirjastoja netistä.

  Ylioppilaskiitoskortti

  3. Lyyra, sydän tai sormukset symbolina korttiin

  Haluatko koristella kortin juhlan symbolilla? Lyyra ylioppilaskorttiin, sormukset hääkorttiin ja sydän, joka sopii moneen tilanteeseen. Lataa sopiva symboli itsellesi ja käytä kortissa. Symbolin voit laittaa myös kuvan päälle.

  Ylioppilaskiitoskortti lyyragrafiikalla

  4. Kuvia ja tekstiä jokaiselle sivulle

  Juhlavieraat ilahtuvat toki hääparin virallisesta kuvasta, mutta myös muista kuvista juhlista. Yksityiskohdista, tilannekuvista ja etenkin kuvista, joissa he itse ovat mukana juhlimassa tärkeää päivää yhdessä hääparin kanssa.

  Hääkiitoskortti

  5. Ruusukuvioidut kiitoskortit

  Kaipaatko kiitoskorttiisi jotain kaunista kuviointia? Lataa täältä kauniit ruusugrafiikat ja suunnittele yhdessä kuvien ja kiitostekstin kanssa kortit, jotka sulattavat läheistesi sydämet ja tuovat ihanat juhlamuistot mieleen.

  Rippikiitoskortti ruusugrafiikalla

  Kaipaatko teksti-ideoita kiitoskorttiin? Lainaa täältä värssy tai runo.

  Lue lisää