Kiitoskortit Designer-ohjelmalla

Kauniit kiitoskortit

– näillä vinkeillä onnistut

Millaiset kiitoskortit aiot lähettää? Tekstiä kuvan päälle, juhlavat fontit, ehkä juhlakuvia myös kortin sisäpuolelle? Tästä artikkelista löydät monipuoliset vinkit kiitoskorttien tekoon. Suunnittele kiitoskortit alusta loppuun itse tai valitse valmiista kiitoskorttimalleistamme.

Kuulimme asiakkaidemme toiveet ja kokosimme ideoita kauniiden, persoonallisten kiitoskorttien toteutukseen. Helppokäyttöisellä Designer-ohjelmalla suunnittelet juuri sellaiset kiitoskortit kuin itse haluat. Voit tilata kiitoskortit myös suoraan netistä, omalla juhlaan sopivalla kuvallasi.

Hääkiitoskortti

1. Kiitos kauniisti kuvan päälle

Yksinkertainen on kaunista, kiitoskorteissakin. Sana ”Kiitos” kuuluu asiaan ja se halutaan usein kortin kanteen. Designer-ohjelmassa tekstin voit asemoida haluamaasi kohtaan ja lisätä useammankin tekstipaikan. Meiltä löytyy myös tyylikkäitä, valmiita kiitoskorttipohjia. Voit tilata kiitoskortteja kerralla enemmän ja esimerkiksi klassiset taitekortit saat 10 kappaleen settinä valkoisten kirjekuorien kera.

Ylioppilaskiitoskortti

2. Kiitoskortti suoraan postiin – kätevää!

Ifolorin mobiilisovellus on siitä näppärä, että voit välttää postitusten kanssa kikkailun kokonaan. Ei kirjekuorien liimaamista, ei postimerkkien asettelua, ei stressiä lähimmän postilaatikon sijainnista. Kun valitset sovelluksessa tuotteeksi Postikortti, suoraan postiin me toimitamme kiitoskortit vastaanottajille puolestasi. Sinulle jää vain kuvan valinta ja tekstien näpyttely kortin kääntöpuolelle. Ah, miten helppoa ja aikaa säästävää!

Ylioppilasjuhlien kiitoskortit

3. Lyyra, sydän tai sormukset symbolina korttiin

Haluatko koristella kortin juhlan symbolilla? Lyyra ylioppilaskorttiin, sormukset hääkorttiin ja sydän, joka sopii moneen tilanteeseen. Lataa tästä sopiva symboli itsellesi ja käytä kortissa. Symbolin voit laittaa myös kuvan päälle, kun suunnittelet korttisi Designer-ohjelmalla.

Häiden kiitoskortit

4. Kuvia ja tekstiä jokaiselle sivulle

Haluatko lisätä kuvia tai tekstiä kortin kaikille sivuille? Se onnistuu, kun valitset nettisivuilla mallipohjan Vapaa kuvamäärä. Tähän mallipohjaan voit lisätä tekstiä ja kuvia vaikka kortin takasivulle halutessasi. Lisäämällä useita kuvia, teemme niistä automaattisesti kollaasin, jota voit halutessasi muokata.

Myös Designer-ohjelmassa kuvia on mahdollista lisätä kortin kaikille sivuille ja kollaasin työstämisessä on vieläkin enemmän mahdollisuuksia. Designer-ohjelmalla saat käytöösi kaikki fontit, jotka löytyvät tietokoneeltasi. Jos kaipaat koristeellisempaa fonttia, voit ladata sen koneellesi ja saat sen käyttöösi korttiin. ”Ilmaisia fontteja” -hakusanalla löydät tekstikirjastoja netistä. Juhlavieraat ilahtuvat juhlien tunnelmakuvista – yksityiskohdista, tilannekuvista ja ryhmäkuvista.

Hautajaisten kiitoskortit

5. Mahdollisimman helpot kiitoskortit

Joskus tekee mieli laittaa mutkat suoriksi ja sekin on täysin ok. Toisinaan elämäntilanne on kuormittava, aikataulu tiukka tai tilanne luonteeltaan sellainen, että kiitoskortit täytyy saada matkaan nopeasti. Silloin homman voi pelastaa valmis mallipohja. Kiitoskortit on vaivatonta tehdä, kun valitset valmiin setin kortteja, joiden mukana tulee kirjekuoret. Lisää korttiin vain kuva ja tekstit.

Mitä laittaa tekstiksi kiitoskorttiin?

Lainaa tästä runo kiitoskorttiin. Lisää runoja teeman mukaan löydät ifolorin värssypankista

Teitte päivästä ikimuistoisen, siksi lausumme kauneimman kiitoksen.
Nina Ramstadius

Elämän polkuja yhdessä kuljimme, ja hetkiä tärkeitä juhlimme.
Nyt sanomme teille kiitokset, säilyvät muistot kullanarvoiset.

Lue lisää