Henkilökohtainen lahja: kuvakalenteri

Näin ratkaiset joulun lahjapulmat kertaheitolla

– 5 syytä antaa kuvakalenteri lahjaksi

Kuvakalenteri on henkilökohtainen joululahja, joka tuo iloa vuoden jokaiselle päivälle. Kerromme nyt mikä tekee kuvakalenterista niin ylivertaisen lahjan.

Kuvakalenteri on lähes joka kodissa joulun toivotuin ja odotetuin lahja. Eikä ihme, omista kuvista koostettu kalenteri on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahja, jollaista ei kaupan hyllyltä saa. Kalenterin suosion taustalla on myös monia muita syitä. Tässä niistä viisi.

1. Kuvakalenteri ratkaisee kaikki lahjapulmat

Joulun saapuessa monet meistä kohtaavat tutun lahjastressin: mikä olisi sopiva joululahja vanhemmille, isovanhemmille, sisaruksille tai kummeille? Eikö olisi ihanaa, jos olisi yksi lahja, joka sopisi kaikille? Kuvakalenteri ratkaisee lahjahuolet kerralla. Vain muutama klikkaus ja sinulla on uniikki joululahja kaikille rakkaillesi. Tämän helpommalla lahjahankinnoissa ei pääsekään.

Kuvakalenteri on henkilökohtainen lahja

2. Unohda viime hetken lahjastressi: hanki lahjat jo lokakuussa!

Onko sinulla tapana jättää lahjahankinnat viime tippaan? Se tarkoittaa usein kaupoissa suhaamista, pitkiä kassajonoja, tungosta ja epätoivoisia etsintöjä. Nyt on aika unohtaa kaikki tämä! Tilaamalla kuvakalenterin lahjaksi ifolorilta, vältyt turhalta stressiltä ja kauppojen jouluruuhkilta. Kun hoidat kalenteritilauksen jo nyt, voit olla varma, että lahjat saapuvat perille ajoissa. Samalla sinulle jää reilusti aikaa muille jouluvalmisteluille ja kiireettömälle tunnelmoinnille.

3. Tarvitset vain 12 kuvaa

Kuvakalenteria varten tarvitset vain 12 valokuvaa. Hyvä uutinen on se, että ne löytyvät suurella todennäköisyydellä jo puhelimestasi. Sinun ei tarvitse järjestää erillistä kuvaussessiota, kun puhelimessasi on sadoittain ellei jopa tuhansittain kuvia ikimuistoisista hetkistä. Ja jos haluat ikuistaa kalenteriin enemmän kuin 12 kuvaa, sekin on mahdollista. Esimerkiksi suosittuun seinäkalenteriimme mahtuu peräti 145 kuvaa, kun valitset sivupohjaksi kollaasiruudukon.

Kuvakalenteri joululahjaksi

4. Kuvakalenteri on enemmän kuin vuoden ilo

Kuvakalenterista riittää iloa myös sen jälkeen, kun vuosi on vaihtunut ja kalenteri on täyttänyt varsinaisen tehtävänsä. Laadukkaasti painetut kuvat voi leikata irti ja laittaa kehyksiin tai magneeteilla jääkaapin oveen. Kalenterin kuvat toimivat hyvin myös erilaisissa askarteluprojekteissa, kuten korttien, scrapbookien tai esimerkiksi lahjapakettien koristelussa. Kartonki on tukevaa, ja korkealaatuinen painatus kestää aikaa.

5. Henkilökohtainen lahja, joka on tehty yhteisistä hetkistä

Kuvakalenterin suosion taustalla on eräs syy ylitse muiden. Kuvakalenteri on enemmän kuin ajankäytön apuväline ja kaunis sisustuselementti. Se on loistava tapa vaalia erityisiä muistoja. Jokainen kuukausi tuo esiin uuden valokuvan ja siihen liittyvän tarinan. Yhteisistä hetkistä koostettu kuvakalenteri on henkilökohtainen lahja, jossa näkyy vahvasti myös sinun kädenjälkesi. Kun kaikki tämä on samassa paketissa, voisiko lahjalta enempää toivoa?

Kuvakalenteri on henkilökohtainen lahja

Kalenteri joka tyyliin ja tarpeeseen

Ifolorin kalenterivalikoima tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja tyyliin. Seinäkalenterin lisäksi suosituimpia mallejamme ovat tyylikäs kuukausikalenteri, jossa on hyvin tilaa omille muistiinpanoille sekä julistemainen vuosikalenteri, josta näet koko vuoden menot yhdellä silmäyksellä. Isoon perhekalenteriin saat mahtumaan jopa viiden perheenjäsenen menot. Jos seinäpinta on rajallinen, pöytäkalenteri on kätevä vaihtoehto. Sisustamista rakastavan pakettiin kannattaa kääräistä moderni pöytäkalenteri puutelineellä, joka on todellinen ilo silmälle.

Lue lisää