Niksi, joka mullistaa paketoinnin – katso helpon taskupaketin ohje!

Niksi, joka mullistaa paketoinnin
– katso helpon taskupaketin ohje!

Kaunis paketti erottuu edukseen! Saatat yllättyä, kuinka vaivattomasti loihdit kekseliään paketin kuvakirjalle tai muulle muistamiselle.

Lahjojen paketointi on hauskaa puuhaa, eikä kauniin paketin tekeminen välttämättä vaadi suurtakaan vaivannäköä. Mitä jos kokeilisit helppoa kikkaa, jolla loihdit pakettiin näppärän taskun? Paketin juju piilee kolmion mallisessa taitoksessa, joka tuodaan paketin päälle. Taitoksen ansiosta pakettiin syntyy tasku, johon voi sujauttaa kortin, pienen suklaalevyn, kukkavarren tai vaikkapa havuja koristeeksi. Yksinkertaisen taskupaketin tekeminen vie vain hetken, mutta lopputulos on tyylikäs ja takuulla erilainen.

Tämä paketointitekniikka sopii parhaiten kuvakirjoille tai muille neliskanttisille lahjoille. Kun kerran opettelet paketoimaan lahjat tällä tavalla, takaisin ei ole paluuta. Katso videolta tyylikkään taskupaketin ohje.

Ohje:

1. Leikkaa paperia tarpeeksi suuri pala. Aseta lahja keskelle paperia ja varmista, että paperin molemmat sivut yltävät lahjan yli.

2. Käännä lahjapaperin vasen sivu lahjan päälle.

3. Taita lahjapaperin oikea yläkulma lahjan sivureunaa vasten niin, että paperiin muodostuu kolmio.

4. Käännä taitettu kolmio lahjan päälle ja kiinnitä teipillä paperiin.

5. Taittele ja teippaa lahjapaperin ala- ja yläreuna kiinni pakettiin.

6. Leikkaa lahjan ympärysmitan pituinen pala satiininauhaa ja kiinnitä se kaksipuolisella teipillä paketin alaosaan.

7. Leikkaa pala satiininauhaa. Liimaa sen päät kiinni toisiinsa, jolloin nauhasta muodostuu lenkki.

8. Leikkaa ja liimaa satiininauhasta pienempi pala kiertämään rusetin keskiosaa.

9. Kiinnitä rusetti pakettiin kaksipuolisella teipillä tai liimalla.

10. Sujauta taskuun kortti tai koriste.

Taskupaketti on kuin tehty kuvalahjoille Taskupaketti on kuin tehty kuvalahjoille

Taskupaketti on kuin tehty kuvalahjoille

Taskupaketista paljastuva, omista kuvista tehty kuvalahja tekee yllätyksestä entistä henkilökohtaisemman. Kokeile taskupaketin tekemistä esimerkiksi kuvakirjoille. Valikoimastamme löydät useita eri kirjamalleja oman tarinasi ikuistamiseen. Vinkkejä oikean kirjamallin valintaan löydät oppaastamme.

Taskupaketti on helppo loihtia myös kuvakalenterin, kuvapalapelin, teeboksin sekä suklaarasian ympärille. Paketin taskusta pilkottava kortti antaa lahjalle vielä viimeisen silauksen. Tutustu ifolorin korttimalleihin täällä!

Lue lisää