• Kuvakirjanen – vuoden parhaat hetket helposti kansiin

  Kuvakirjanen – parhaat hetket helposti kansiin

  Onko puhelimesi täynnä kuvia, jotka tekisi mieli ikuistaa kansien väliin, mutta aloittaminen tuntuu vaikealta? Kuvakirjan tekeminen ei tarvitse olla päivien prosessi, vaan sen voi tehdä jopa muutamissa minuutissa – ratkaisu löytyy kuvakirjasesta! Katso vinkit alta ja tee omasi vaikka heti.

  Parhaat hetket muistetaan vielä vuosienkin päästä

  Kuvakirjasen kasaaminen käy tarvittaessa todella helposti ja nopeasti. Verkkosivuilla tai ifolor-sovelluksella puhelimen syövereihin uponneet kuvat saa sommiteltua helposti ja nopeasti valmiisiin sivupohjiin. Minimivaatimuksena 20-sivuiselle kirjaselle on 21 kuvaa, joista yksi on kansikuva. Toki jos materiaalia on kertynyt runsaammin, kirjasesta saa kasvatettua halutessaan jopa 100-sivuisen.

  Ifolor-sovelluksen voit ladata ilmaiseksi sovelluskaupastasi

  Sovellus on helppokäyttöinen ja se ilmoittaa kuvanlaadun ja -koon riittävyydestä. Mikäli jokin kuva on merkitty laadultaan heikoksi, ilmoitukseen voi reagoida joko etsimällä samasta aiheesta paremman kuvan tai vaihtoehtoisesti yhdistää 2-3 kuvaa kollaasiksi. Tällä tavalla saa mahdutettua mukaan myös enemmän muistoja – monissa älypuhelinmalleissa on nykyään kollaasinmuokkausmahdollisuus.

  Kuvakirjanen valotetaan aidolle valokuvapaperille

  Kun valmis teos on viety ostokoriin, sen voi halutessaan postittaa suoraan lahjansaajalle. Kätevää!

  Lue lisää