Kuvakirjanen – vuoden parhaat hetket helposti kansiin

Kuvakirjanen – vuoden parhaat hetket helposti kansiin

Onko puhelimesi täynnä kuvia, jotka tekisi mieli ikuistaa kansien väliin, mutta aloittaminen tuntuu vaikealta? Kuvakirjan tekeminen ei ole päivien prosessi, vaan kirjan tekemisen voi laskea jopa minuuteissa – ratkaisu löytyy kuvakirjasesta! Katso vinkit alta ja tee omasi vaikka heti.

Pieni vuosikirja valmistuu vartissa

Kuvakirjasen kasaaminen käy tarvittaessa todella helposti ja nopeasti. Netissä tai ilmaisella ifolor-sovelluksella puhelimen syövereihin uponneet kuvat saa sommiteltua nopeasti valmiisiin sivupohjiin. Helpoimmillaan 20-sivuisen kirjasen loihtii 21 kuvalla, joista yksi on kansikuva. Jos materiaalia on kertynyt runsaammin, kirjasesta saa kasvatettua halutessaan jopa 100-sivuisen.

Pieni kirja vuoden kohokohdista

Vuosikirja puhelimen kuvista

Aika moni ottaa nykyään kuvat vain puhelimella, ja siksi ifolor-sovellus on kirjan teossa näppärä. Sovellus on helppokäyttöinen ja se ilmoittaa kuvanlaadun ja -koon riittävyydestä. Mikäli jokin kuva on merkitty laadultaan heikoksi, ilmoitukseen voi reagoida joko etsimällä samasta aiheesta paremman kuvan tai vaihtoehtoisesti yhdistää 2-4 kuvaa kollaasiksi. Tällä tavalla saa mahdutettua mukaan myös enemmän muistoja – monissa älypuhelinmalleissa on nykyään kollaasitoiminto ja liuta muitakin hauskoja kuvanmuokkausmahdollisuuksia.

Vuosikirja puhelimen kuvista

Vuosikirja ystävyydestä on arvokas pieni lahja

Kultaakin kalliimmat muistot ansaitsevat paikkansa kuvakirjassa. Tilaa itselle tai anna lahjaksi. Kun valmis teos on viety ostokoriin, sen voi halutessaan postittaa suoraan lahjansaajalle. Kätevää!

Kuvakirja vuosikirjana

Lue lisää