Kuvakirjanen – vuoden parhaat hetket helposti kansiin

Kuvakirjanen – vuoden parhaat hetket helposti kansiin

Vuosi 2020 oli monella tapaa ainutlaatuinen. Etätöiden ja erilaisten rajoitusten takia perheet viettivät ennätysmäärän aikaa yhdessä, mutta toisaalta vierailut esimerkiksi isovanhempien ja ystävien luona vähenivät.

Kuvakirjanen valotetaan aidolle valokuvapaperille

Näin poikkeusaikoina onkin pitänyt opetella pitämään yhteyksiä yllä valokuvien ja videopuhelujen avulla. Muistoksi melko erityislaatuisesta vuodesta sopiikin hyvin parhaiden hetkien painaminen pieneksi kirjaseksi.

Kuvakirjasen kasaaminen käy tarvittaessa todella helposti ja nopeasti. Kätevän ifolor-sovelluksen avulla puhelimen syövereihin uponneet kuvat saa sommiteltua helposti ja nopeasti valmiisiin sivupohjiin. Minimivaatimuksena 20-sivuiselle kirjaselle on 21 kuvaa, joista yksi on kansikuva. Toki jos materiaalia on kertynyt runsaammin, kirjasesta saa kasvatettua halutessaan jopa 100-sivuisen.

Ifolor-sovelluksen voit ladata ilmaiseksi sovelluskaupastasi

Sovellus on helppokäyttöinen ja se ilmoittaa kuvanlaadun ja -koon riittävyydestä. Mikäli jokin kuva on merkitty laadultaan heikoksi, ilmoitukseen voi reagoida joko etsimällä samasta aiheesta paremman kuvan tai vaihtoehtoisesti yhdistää 2-3 kuvaa kollaasiksi. Tällä tavalla saa mahdutettua mukaan myös enemmän muistoja – monissa älypuhelinmalleissa on nykyään kollaasinmuokkausmahdollisuus.

Parhaat hetket muistetaan vielä vuosienkin päästä

Kun valmis teos on viety ostokoriin, sen voi halutessaan postittaa suoraan lahjansaajalle valmiiksi lahjarasiaan paketoituna. Kätevää!

Lue lisää