Kuvakirjamallit

Kolme tapaa tehdä upea valokuvakirja

– nopein valmiina vartissa

Millainen valokuvakirja syntyy vartissa? Entä tunnissa? Valitse kolmesta vaihtoehdosta paras ja sinulle sopivin.

Kuvakirjan tekeminen on helpompaa kuin luulet. Nopeimmillaan näyttävän kuvakirjan voi loihtia jopa 15 minuutissa. Tunnissa saat vielä enemmän aikaan ja muutamassa tunnissa jo todellisen mestariteoksen. Koostimme esimerkit kolmesta erilaista ja eri tasoisesta kuvakirjasta. Mikä näistä tuntuu sinulle sopivalta?

Kuvakirjanen

Kuvakirja nopeasti – valmista jopa vartissa!

Vain muutama klikkaus ja kuvakirjasi on valmis. Kun haluat päästää itsesi helpolla ja antaa kuvien puhua puolestaan, Kuvakirjanen on näppärä valinta. Tämä nopeasti valmistuva kuvakirja sopii helppoutensa vuoksi myös ensikertalaiselle.

Homma hoituu kätevästi esimerkiksi puhelimeen ladattavalla Ifolor-sovelluksella. Valitse vain haluamasi kuvat ja ne siirtyvät automaattisesti kuvakirjasen sivuille.

Vaikka aikaa kirjan luomiseen kuluu maksimissaan vartti, lopputulos säväyttää. Aito valokuvapaperi takaa upean värintoiston ja kontrastin. Kuvia kirjaan mahtuu 20-100, joten saat samojen kansien väliin mahtumaan vaikka koko vuoden kohokohdat.

Taskuun sopiva, neliönmallinen kuvakirjanen ihastuttaa kompaktilla koollaan. Se soveltuu hyvin myös lahjaksi ystäville, perheenjäsenille tai muille läheisille. Tilauksen yhteydessä voit hankkia kuvakirjaselle myös lahjalaatikon.

Deluxe-kuvakirja

Astetta näyttävämpi kuvakirja tunnissa

Kun olet valmis näkemään hieman enemmän vaivaa, saat tehtyä kuvakirjan ilmeelle ihmeitä. Kokeile suosituinta Deluxe-kirjamalliamme. Sen kiiltolaminoitu kansi tekee lähtemättömän vaikutuksen ja kestävä liimasidonta takaa, että sivut pysyvät jämäkästi yhdessä. Saatavilla on pysty-, vaaka- ja neliömallia useammassa koossa, ja kirjan sivuille voit ikuistaa jopa 180 sivun edestä sinulle merkityksellisiä hetkiä.

Valitse kirjaan tulevat kuvat ja aloita luomuksesi työstäminen vaivattomasti netissä. Valmiita sivupohjia hyödyntämällä saat loihdittua näyttävän kuvakirjan jo tunnissa. Jos haluat kirjan valmistuvan tätäkin nopeammin, voit käyttää pikatoimintoa ja antaa ohjelman luoda kuvakirjan puolestasi – valitse kuville tällöin Automaattinen täyttö. Tämän jälkeen voit tehdä vielä tarvittavaa hienosäätöä luomuksellesi.

Voit tallentaa muistot kirjaan pelkkinä kuvina, mutta lisäämällä tekstiä luot eheämmän tarinan. Tekstit voivat olla lyhyitä kuvauksia, joissa kerrot esimerkiksi missä ja milloin kuva on otettu, keitä kuvassa on tai mikä on tarina kuvan takana.

Sivuillamme olevan web-editorin lisäksi kuvakirjan tekeminen onnistuu Ifolor-sovelluksella ja tietokoneelle ladattavalla Designer-ohjelmalla.

Premium-kuvakirja

Mestariteos muutamassa tunnissa

Ovatko visuaaliset seikat sinulle tärkeitä? Kun haluat luoda kuvakirjastasi esteettisesti kauniin mestariteoksen, lataa koneellesi maksuton Designer-ohjelma. Saat käyttöösi monipuoliset työkalut ja valmiita pohjia kuvakirjan suunnitteluun. Halutessasi voit tehdä täysin yksilöidyn ja omannäköisen toteutuksen pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Designer myös tunnistaa kaikki koneelle lataamasi fontit, joten et ole riippuvainen vain tietyistä ennalta määritellyistä kirjasintyypeistä.

Mikä parasta, Designer on helppo käyttää. Sinun ei tarvitse olla kokenut kuva-ammattilainen käyttääksesi ohjelmaa. Jo muutamassa tunnissa onnistut luomaan visuaalisesti vaikuttavan teoksen.

Jotta saat kuviesi parhaat puolet esiin, siirry kirjamallin valinnassa suoraan Premium-tasolle. Aidolla valokuvapaperilla varustettu Premium-kuvakirja lumoaa värikylläisillä ja terävillä kuvillaan. Toinen Premiumin hienouksista on layflat-sidonta, jossa kirjan aukeaman keskelle ei synny samanlaista syvää taitosta kuin perinteisessä liimasidonnassa. Voit siis käyttää kokonaisen aukeaman yhdelle kuvalle ilman, että osa kuvasta jää piiloon kirjan taitokseen.

Premium-kirjassa on hyvin tilaa sekä kuville että teksteille. Käytössäsi on 26-120 sivua oman tarinasi kertomiseen. Jos ifolor-kuvakirjan teko-ohjeet kiinnostavat enemmänkin, kurkkaa lisävinkkejä täältä.

Lue lisää