Metallirasia kaverikuvalla ystävänpäivälahjaksi

Yllätä ystävä ikimuistoisesti!

Poimi parhaat lahjaideat ystävänpäiväksi

Parhaat ystävänpäivälahjat ovat sekä yllättäviä että ikimuistoisia. Kokosimme yhteen takuuvarmat lahjat yhteisten hetkien muistamiseen ja uusien luomiseen. Lahjojen jujuna on yhdessä koetuista hetkistä otetut kuvat, jotka tekevät lahjasta itsessään ainutlaatuisen. Samanlaista kun ei kaupasta saa.

Kuvapalapeli ystävänpäivälahjaksi

Palapelistä riittää iloa koko porukalle

Palapeli omilla kuvilla on hauska lahja jo sellaisenaan. Mutta entäpä jos palapelistä paljastuisi kuva jostakin spesiaalista hetkestä? Ja kun ensikerran yllätys on koettu, voi palapelistä tulla jokaisen illanvieton vakio-ohjelmanumero. Palapeli sopii lahjaksi kaikenikäisille – nopeasti koottavasta 50 palasta jopa 1500 palan vaativuustasoon asti.

Metallirasia ystävänpäivälahjaksi

Metallirasiassa on yllätystä sekä päällä että sisällä

Hauskasta kuvasta tehty säilytysrasia on jo itsessään ihana lahja. Bonuksena voit täyttää sen ystäväsi lempiasioilla – herkkukekseillä, suklaakohvehdeilla, askartelutarvikkeilla tai vaikkapa valokuvilla. Metallirasiaa löytyy neljä erilaista: pyöreä, suorakulmainen, neliö ja sydämenmuotoinen.
 

Muistipeli omilla kuvilla ystävänpäivälahjaksi

Muistipeli ystävien illanistujaisiin

Muistipelikö vain lasten juttu? Ehei nyt sentään. Oman jännittävän version muistipelistä aikuisille saa, kun valitsee kuviksi matkakohteita tai vaikkapa vanhoja muistoja, joista voi arvuutella, milloin ja missä kuvapari on otettu. Muistipelin avulla voit myös suunnitella pelin, jossa kuvaparin löytäneen tulee matkia kuvassa olevaa eläintä tai jooga-asentoa. Tilaa lahjaksi ystävälle – ja yhteisten peli-iltojen hauskuus on taattu.

Kuvakirjanen ystävänpäivälahjaksi

Pieni kuvakirjanen kiitokseksi ystävyydestä

Tämän kuvakirjasen teet helposti ja nopeasti. Se toimii tunteikkaana kiitoslahjana ystävälle, jonka kanssa olet saanut kokea monta tärkeää hetkeä. Voit halutessasi tilata kuvakirjasen suoraan ystävän osoitteeseen, jos hän asuu kauempana.

Kuvamuki ystävänpäivälahjaksi

Nimikkomukit ystävälle ja sinulle

Kuvamuki on lahja, joka ilahduttaa ystävää joka aamu ja ilta. Aina ystävää ei voi nähdä ja silloin on ihanaa kaivaa nimikkomukit käteen ja soittaa maratonpuhelu. Jos haluat lisää yllätystä, voit valita taikamukin, joka näyttää aivan tavalliselta mukilta, mutta lämmin juoma paljastaakin piilossa olevan kuvan.

Koristeakryylikehys ystävänpäivälahjaksi

Lempikuva akryylikehyksissä

Onko sinulla puhelimessasi kuva, joka on myös ystävällesi supertärkeä? Sellainen, jonka ystäväsi haluaisi laittaa esille. Tässä helppo vinkki: Teetä kuvasta kymppikuva (eli kuva koossa 10x15 cm) ja samalla tilauksella voit tilata kuvaan kauniin koristeakryylikehyksen. Kun kehyksen ottaa käteen ja ravistaa, kuvan päällä leijailee sydämiä.

Kuvapyyhe ja kuvatyyny ystävänpäivälahjaksi

Pehmeitä paketteja ystävänpäivälahjaksi

Ifolorin valikoimasta löytyy nykyään myös paljon toivottuja tekstiilituotteita, jotka ovat ihania lahjaideoita ystävälle. Kääri ystäväsi lämpöiseen kuvavilttiin tai paina pää pehmoiseen kuvatyynyyn. Sporttista ystävää piristää myös yhteisestä kuvamuistosta teetetty pyyhe. Ystävän lempikuvasta tulee näin kiva käyttötavara arkeen.

SIGG-juomapullo ystävänpäivälahjaksi

Menevälle ystävälle: SIGG-juomapullo

Myöskään tämä lahja ei jää kaapin nurkkaan piiloon. SIGG-juomapullon voi meillä teettää omasta kuvasta ja on helppo ottaa mukaan jumppaan, metsäretkille tai vaikkapa työpöydän reunalle. Kestopullo on kiva lahja paljon liikkuvalle ystävälle.
 

Ystävänpäivälahja työkavereille: kuvakollaasi kehyksillä

Tiimikuvakollaasi työkavereille

Onko sinulla maailman ihanimmat työkaverit? Jos vastasit kyllä, voi olla paikallaan juhlistaa työkaveruutta tulevana ystävänpäivänä. Herkkujen ja kuohujuoman lisäksi voit yllättää tiimisi kuvakollaasilla, jonka voitte ripustaa toimiston seinälle ilahduttamaan muitakin. Valittavana on 3, 4, 6, 24 tai 52 kuvan kollaasi, jossa on kauniit mustat tai valkoiset puukehykset.

Lue lisää