Ystävänpäivän lahjavinkit

Ystävänpäivän yllättävimmät lahjaideat

Tee lahja ystävälle ja toinen itselle!

Kirjoittaja ifolor,

Mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle: Onko se hyvä syy ilahduttaa vaimoasi romanttisella yllätyksellä? Vai onko se enemmän ystävyyden juhlapäivä, jolloin yllätät ystäväsi kivoilla lahjoilla ja korteilla? Kokosimme lahjavinkkejä sekä rakkaalle että ystäville, joissa ei tunteita säästellä.

Ota lapsuuden kaverikuva uusiksi

Moni ystävyys alkaa jo lapsena. Vanhat kouluaikaiset kuvat kertovat pitkäaikaisesta ystävyydestä. Kaiva nyt kätköistä vanha kaverikuva ja houkuttele ystäväsi samanlaiseen kuvaan uudestaan. Vuodet kuluvat, mutta ystävyys kantaa. Mikä toinen lahja kertoo sen paremmin?

Tuote: Kehyskuva

Kuva: Kaverikuva silloin ja nyt

Ystävänpäivälahja: kehyskuva itselle ja ystävälle. Ota nuoruuskuva uusiksi

Siiri halusi ottaa uusiksi valokuvan veljensä Sakarin kanssa ja antaa sen hänelle valmistujaislahjaksi. Katso millainen kuvataulu kuvista syntyi » 

Sinun muki + minun muki = ystävänpäivälahja rakkaalle

Yhteinen aamuhetki on luksusta. Aina se ei onnistu, mutta tämä lahja tekee erillään vietetyistä aamuista hitusen parempia: Tee mukipari hänelle ja itsellesi. Yhdessä mukit muodostavat kokonaisuuden, mutta tuovat piristystä yksinäisiin aamuihin. Ideoita mukipareihin on netti pullollaan, löydät niitä lisää esimerkiksi hakusanaparilla ’matching mugs’.

Tuote: Kuvamuki

Kuva: Yhteiskuva, jonka voi jakaa kahteen eri mukiin

Ystävänpäivälahja rakkaalle: kuvamuki

Taulu ystävänpäivälahjaksi lapselle

Jotkut lapsuuden ystävät ovat erottamattomia. Kuin paita ja peppu, heistä usein sanotaan. Kun kaverukset pysähtyvät leikkiensä lomassa pohtimaan elämänmenoa tai kun taas kerran yllätetään kylki kyljessä sohvannurkasta, juuri sellaisesta hetkestä syntyy upea, tunnelmallinen taulu. Kummankin huoneen seinälle samanlaiset, tottakai!

Tuote: Canvas-taulu

Kuva: Mikä tahansa kuva ystävyksistä

Ystävänpäivälahja kaveruksille: canvas-taulu

Pieni kirja ystävyydestä

Tällä ystävänpäivälahjalla on ”itkuvaroitus”: ystävien yhteisistä hetkistä koottu kuvakirja on nimittäin sellaista materiaalia, jota ei katsele ilman onnenkyyneleitä silmäkulmassa. Mitä kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä ja koettua? Kirjaan tallennetut muistot eivät unohdu ja kirja voi pelastaa harmaamman päivän vielä vuosienkin päästä.

Jos teidän ystäväporukalla on tapana tehdä matkoja yhdessä, tässä vinkki: Tehkää jokaisesta matkasta kuvakirja ja kirjan valmistuttua järjestäkää kirjanjulkistustilaisuus. Hauska tapa kokoontua muistelemaan lomamatkaa! 

Tuote: Deluxe-kuvakirja A4 vaaka

Kuvat: Ystävien yhteisiä kuvamuistoja niin paljon kuin haluat

Ystävänpäivälahja kaveruksille: kuvakirja yhteisistä hetkistä

Kaikille samanlaiset puhelinkuoret!

Tämän ystäväporukan erottaa missä vain! Kaverit kulkevat mukana kaikkialla, kun puhelimen kuorruttaa hauskalla porukkakuvalla.

Tuote: Puhelimen suojakuoret

Kuva: Ryhmäkuva parhaista ystävyksistä

Puhelimen suojakuoria on saatavilla suosituimmille iPhone-malleille. Täältä voit tarkistaa puhelinmallit » 

Ystävänpäivälahja kaveruksille: kännykän suojakuori

Kutsu kaverit kylään jättikortilla!

Olisiko aika pitää tyttöjen ilta? Tee se tyylillä! Tähän jättikorttiin mahtuu paljon tekstiä, jopa illan ohjelma tai valmistautumisohjeet. Tästä kutsusta ei yksikään ystävä halua kieltäytyä!

Tuote: Jättikortti

Kuva: Mikä tahansa kuva, joka liittyy tyttöjen illan teemaan

Katso myös idea hemmotteluillan kutsukortista ystävälle »

Kutsu kaverit kylään jättikortilla

♥ MUISTA YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2. ♥

Lue lisää