• Ystävänpäivän lahjavinkit

  Kuvalahjaideat ystävälle

  Kirjoittaja ifolor,

  Kuka on sinun rakkain ystävä? Milloin viimeksi sanoit hänelle, miten paljon ystävyytenne sinulle merkitsee? Jokainen päivä on ystävänpäivä, jolloin voit kertoa sen. Tässä sinulle viisi vinkkiä, miten teet sen kuvalla. Ja samalla teetät muiston ystävyydestänne itsellesikin!

  1. Ota lapsuuden kaverikuva uusiksi

  Moni ystävyys alkaa jo lapsena. Vanhat kouluaikaiset kuvat kertovat pitkäaikaisesta ystävyydestä. Kaiva nyt kätköistä vanha kaverikuva ja houkuttele ystäväsi samanlaiseen kuvaan uudestaan. Vuodet kuluvat, mutta ystävyys kantaa. Mikä toinen lahja kertoo sen paremmin?

  Tuote: Kehyskuva

  Kuva: Kaverikuva ystävyyden alkuvuosilta ja nyt

  Ystävänpäivälahja: kehyskuva itselle ja ystävälle. Ota nuoruuskuva uusiksi

  2. Sinun muki + minun muki = ystävyyden mukipari

  Tee mukipari ystävälle ja itsellesi. Yhdessä mukit muodostavat kokonaisuuden, mutta tuovat piristystä yksinäisiin aamuihin. Ideoita mukipareihin on netti pullollaan, löydät niitä lisää esimerkiksi hakusanaparilla ’matching mugs’.

  Tuote: Kuvamuki

  Kuva: Yhteiskuva, jonka voi jakaa kahteen eri mukiin

  Ystävänpäivälahja rakkaalle: kuvamuki

  3. Pieni kirja ystävyydestä

  Tällä ystävänpäivälahjalla on ”itkuvaroitus”: ystävien yhteisistä hetkistä koottu kuvakirja on nimittäin sellaista materiaalia, jota ei katsele ilman onnenkyyneleitä silmäkulmassa. Mitä kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä ja koettua? Kirjaan tallennetut muistot eivät unohdu ja kirja voi pelastaa harmaamman päivän vielä vuosienkin päästä.

  Jos teidän ystäväporukalla on tapana tehdä matkoja yhdessä, tässä vinkki: Tehkää jokaisesta matkasta kuvakirja ja kirjan valmistuttua järjestäkää kirjanjulkistustilaisuus. Hauska tapa kokoontua muistelemaan lomamatkaa!

  Tuote: Deluxe-kuvakirja A4 vaaka

  Kuvat: Ystävien yhteisiä kuvamuistoja niin paljon kuin haluat

  Ystävänpäivälahja kaveruksille: kuvakirja yhteisistä hetkistä

  4. Kaikille samanlaiset puhelinkuoret!

  Tämän ystäväporukan erottaa missä vain! Kaverit kulkevat mukana kaikkialla, kun puhelimen kuorruttaa hauskalla porukkakuvalla.

  Tuote: Puhelimen suojakuoret

  Kuva: Ryhmäkuva parhaista ystävyksistä

  Puhelimen suojakuoria on saatavilla suosituimmille iPhone- ja Samsung-malleille. Täältä voit tarkistaa puhelinmallit »

  Ystävänpäivälahja kaveruksille: kännykän suojakuori

  5. Paketillinen retrokuvia

  Retrotyyli on jälleen IN, kuten ystävyyden juhlistaminen! Ja mikäpä olisikaan parempi tapa juhlistaa kuin yhteisten seikkailujen muistelu. Ystävän ilme on näkemisen arvoinen, kun lahjalaatikkoa avatessa paljastuu 24 mitä hauskempaa hetkeä, joita olette yhdessä viettäneet. Riemuloma Turkkiin, kesäloman alkajaisbileet ja yhteisselfiet.

  Tuote: Retrokuvat – 24 kuvaa lahjapakkauksessa

  Kuva: Kännykkään hautautunut kuvakimara yhteisistä seikkailuista

  Retrokuvia lahjaksi ystävälle

  ♥ MUISTA YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2. ♥

  Lue lisää