Ilmainen toimitus vain 1.-3. joulukuuta

 • Yllätä ystävä ikimuistoisesti!

  Yllätä ystävä ikimuistoisesti!

  Poimi parhaat lahjaideat ystävänpäiväksi

  Parhaat ystävänpäivälahjat ovat sekä yllättäviä että ikimuistoisia. Kokosimme yhteen takuuvarmat lahjat yhteisten hetkien muistamiseen ja uusien luomiseen. Lahjojen jujuna on yhdessä koetuista hetkistä otetut kuvat, jotka tekevät lahjasta itsessään ainutlaatuisen. Samanlaista kun ei kaupasta saa.

  Kuvapalapeli

  Palapelistä riittää huvia koko ystäväporukalle

  Palapeli on hauska lahja jo sellaisenaan. Mutta entäpä jos palapelistä paljastuu kuva yhdessä vietetystä hetkestä? Hyvät naurut on taattu. Ja kun ensikerran yllätys on koettu, tulee palapelistä jokaisen illanvieton vakio-ohjelmanumero. Palapeli sopii lahjaksi kaikenikäisille – lapsille sopivasta 50 palasta jopa 1500 palaan asti.
   

  Metallirasia

  Metallirasiassa on yllätystä sekä päällä että sisällä

  Hauskasta kuvasta tehty säilytysrasia on jo itsessään ihana lahja. Bonuksena voit täyttää sen ystäväsi lempiasioilla – herkkukekseillä, suklaakohvehdeilla, askartelutarvikkeilla tai vaikkapa valokuvilla. Metallirasiaa löytyy neljä erilaista: pyöreä, suorakulmainen, neliö ja sydämenmuotoinen.
   

  Muistipeli

  Muistipeli ystävien illanistujaisiin

  Muistipelikö vain lasten juttu? Ehei nyt sentään. Oman jännittävän version muistipelistä aikuisille saa, kun valitsee kuviksi matkakohteita tai vaikkapa vanhoja muistoja, joista voi arvuutella, milloin ja missä kuvapari on otettu. Muistipelin avulla voit myös suunnitella pelin, jossa kuvaparin löytäneen tulee matkia kuvassa olevaa eläintä tai jooga-asentoa. Tilaa lahjaksi ystävälle – ja yhteisten peli-iltojen hauskuus on taattu.

  Kuvakirjanen

  Pieni kuvakirjanen kiitokseksi ystävyydestä

  Tämän kuvakirjasen teet helposti ja nopeasti. Se toimii tunteikkaana kiitoslahjana ystävälle, jonka kanssa olet saanut kokea monta tärkeää hetkeä. Voit halutessasi tilata kuvakirjasen suoraan ystävän osoitteeseen, jos hän asuu kauempana.

  Kuvakollaasi kehyksillä

  Tiimikuvakollaasi työkavereille

  Onko sinulla maailman ihanimmat työkaverit? Jos vastasit kyllä, voi olla paikallaan juhlistaa työkaveruutta tulevana ystävänpäivänä. Herkkujen ja kuohujuoman lisäksi voit yllättää tiimisi kuvakollaasilla, jonka voitte ripustaa toimiston seinälle ilahduttamaan muitakin. Valittavana on 3, 4, 6, 24 tai 52 kuvan kollaasi, jossa on kauniit mustat tai valkoiset puukehykset.

  Kuvamukit

  Nimikkomukit ystävälle ja sinulle

  Kuvamuki on lahja, joka ilahduttaa ystävää joka aamu ja ilta. Aina ystävää ei voi nähdä ja silloin on ihanaa kaivaa nimikkomukit käteen ja soittaa maratonpuhelu. Jos haluat lisää yllätystä, voit valita taikamukin, joka näyttää aivan tavalliselta mukilta, mutta lämmin juoma paljastaakin piilossa olevan kuvan.

  Koristeakryylikehys

  Lempikuva akryylikehyksissä

  Onko sinulla puhelimessasi kuva, joka on myös ystävällesi supertärkeä? Sellainen, jonka ystäväsi haluaisi laittaa esille. Tässä helppo vinkki: Teetä kuvasta kymppikuva (eli kuva koossa 10x15 cm) ja samalla tilauksella voit tilata kuvaan kauniin koristeakryylikehyksen. Kun kehyksen ottaa käteen ja ravistaa, kuvan päällä leijailee sydämiä.

  Kuvapyyhe ja kuvatyyny

  Pehmeitä paketteja ystävänpäivälahjaksi

  Ifolorin valikoimasta löytyy nykyään myös paljon toivottuja tekstiilituotteita, jotka ovat ihania lahjaideoita ystävälle. Kääri ystäväsi lämpöiseen kuvavilttiin tai paina pää pehmoiseen kuvatyynyyn. Sporttista ystävää piristää myös yhteisestä kuvamuistosta teetetty pyyhe. Ystävän lempikuvasta tulee näin kiva käyttötavara arkeen.

  SIGG-juomapullo

  Menevälle ystävälle: SIGG-juomapullo

  Myöskään tämä lahja ei jää kaapin nurkkaan piiloon. SIGG-juomapullon voi meillä teettää omasta kuvasta ja on helppo ottaa mukaan jumppaan, metsäretkille tai vaikkapa työpöydän reunalle. Kestopullo on kiva lahja paljon liikkuvalle ystävälle.
   

  Lue lisää