Näin paketoit kuvalahjan ekologisesti T-paitaan – katso nerokas ohje!

Näin paketoit kuvalahjan ekologisesti T-paitaan

– katso nerokas ohje!

Vähennä turhaa lahjapaperijätettä ja kääri lahjat ekologisesti T-paitaan. Tällä tekniikalla loihdit T-paidasta persoonallisen paketin isälle isänpäiväksi tai rakkaallesi jouluksi.

Kaunis paketointi viimeistelee ajatuksella hankitun kuvalahjan. Valmiit lahjapaperit eivät ole suinkaan ainoa vaihtoehto, kun haluat tehdä paketeista näyttäviä. Saat uniikin paketin käärimällä lahjan omasta kuvasta painettuun T-paitaan. Saajan ilo on moninkertainen, kun käärekin paljastuu lahjaksi.

Käyttämällä paketoinnissa ekologisia kääreitä ja koristeita, vähennät kertakäyttöisistä lahjapapereista syntyvää roskajätettä. Koristelussa erilaiset kangasnauhat ovat perinteistä lahjanarua ekologisempi vaihtoehto, sillä ne voi käyttää uudelleen.

Katso videolta helppo ohje, kuinka taittelet T-paidasta lahjakääreen esimerkiksi kuvakirjasen ympärille. Tekniikka soveltuu erityisesti suorakulmion muotoisten lahjojen paketointiin. Lopputuloksena syntyy näyttävä paketti, jossa on myös näppärä tasku kortille tai suklaalevylle. Olipa mietinnässä lahja isälle, joululahja kummilapselle tai yllätys ystävälle, tällä idealla ilahdutat takuulla.

Mitä kätkeä T-paidan sisään?

Ifolorin T-paidoista löytyy kokoja niin aikuisille kuin pienemmällekin väelle. Aikuisten T-paita toimii loistavana lahjakääreenä kaikille A5-kokoisille tai sitä pienemmille muistamisille. T-paidan sisään voi kätkeä esimerkiksi kuvahiirimaton, tyylikkään metallirasian tai vaikkapa nipun valokuvia yhteisistä hetkistä. Herkkusuu ilahtuu, kun paitakääreen sisältä paljastuu lempikuvalla varustettu suklaarasia tai teeboksi. Lasten T-paidat puolestaan soveltuvat pienempien yllätysten, kuten muistipelin tai magneettien kääreeksi.

Ifolorin T-paidat valmistaa sveitsiläinen Switcher, joka tunnetaan korkealaatuisista ja vastuullista tekstiilituotteistaan. T-paita on valmistettu pehmeästä ja kestävästä Reilun Kaupan sertifioimasta luomupuuvillasta. Paidan kohokohta eli kuvapainatus on mahdollista saada joko rinnan tai selän puolelle.

Paketointi ilman lahjapaperia onnistuu myös näin

Ifolorilta löydät myös muita uniikkeja vaihtoehtoja paketointiin. Isommat lahjat kiedot näppärästi kuvapyyhkeeseen tai kuvavilttiin. Metallirasia omalla kuvalla puolestaan soveltuu pienempien lahjojen kätkemiseen. Jos haluat päästä paketoinnissa helpolla, ostoskassi ja narureppu pelastavat tilanteen.

Viimeistele lahja tilanteeseen sopivalla kortilla. Valikoimassamme on useita korttimalleja ja valmiita pohjia jokaiseen hetkeen.

Näin viikkaat T-paidasta lahjakääreen:

 1. Aseta paita etupuoli alaspäin ja varmista, että paita on sileä.

2. Käännä kaula-aukko kohtaan, jossa hihojen alareuna kulkee.

3. Käännä hihat kulkemaan samassa linjassa kaula-aukon kanssa.

4. Aseta lahja keskelle paitaa.

5. Käännä paidan oikea reuna lahjan reunaa vasten. Tee sama vasemmalle puolelle.

6. Käännä paidan loput sivureunat lahjan päälle.

7. Käännä kaula-aukko lahjan päälle.

8. Käännä alahelma lahjan alareunaa vasten.

9. Käännä jäljelle jäänyt osa alahelmasta paketin päälle ja työnnä se kaula-aukon puolelle syntyneeseen koloon.

10. Sujauta kortti taskuun ja koristele paketti kauniilla nauhalla.

Näin viikkaat T-paidasta lahjakääreen Näin viikkaat T-paidasta lahjakääreen

Lue lisää